- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
- Konu Sahibi Papatya1610
43 lerde sen alacağını ya da okuduğun sayıyı yaz toplu hesaplar arkadaş.Suan son kaç kaldığına göre alacağım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
43 lerde sen alacağını ya da okuduğun sayıyı yaz toplu hesaplar arkadaş.Suan son kaç kaldığına göre alacağım ?
1000 aldım o zaman.43 lerde sen alacağını ya da okuduğun sayıyı yaz toplu hesaplar arkadaş.
Benim de hodgkin lenfoma cok gecmis olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah allahim bana da yenmeyi nasip etsinÇok geçmiş olsun. Her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır. Doğumda plesentadan kordon kanı aldırmayı unutmayın. Bebeğiniz size can olsun, hayat olsun Ablamda hosking lenfoma tedavisinden sonra imkansız, menapoza girdin denildiği halde hamile kalmıştı. Her zaman umut vardır unutmayın
Kalan 44.0811000 aldım o zaman.
Rabbim mübarek Kadir gecesi hürmetine tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah okuyunca sayı yazacağımArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
50 tane okudum şifa olsun İnşaAllahArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Nego bildirimi görüp gelen oluyor aymı uyarıyı her sayfada yapman lazım görmeleri için. Bana kalırsa sana zahmet de olmasa toplu hesapla.Kalan 45.081 lütfen aldığınızı sayıdan düşün
500 okudum kalan 44.581Kalan 45.081 lütfen aldığınızı sayıdan düşün
merhabalar... çok üzüldüm gerçekten ... ne desem bilemedim kaldım öyle...Arkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Allah acil şifalar versin. Tüm kalbimle dua ettim size. Allah sizi minik bebeğinize bağışlasın. Allah yardımcınız olsun. 100 tane okudum
50 tane okudum şifa olsun İnşaAllah
Kalan 43.431500 okudum kalan 44.581
.500 okudum kalan 44.581
Benim de hodgkin lenfoma cok gecmis olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah allahim bana da yenmeyi nasip etsin
101 tanede ben okudum ama msj yazana kadar bir başkası yazmış oluyor sayıyı karıştırmak istemem.Kalan 43.431
Evet karışıyor böyle.Muhtemelen 70 bini dr geçer zatenNego bildirimi görüp gelen oluyor aymı uyarıyı her sayfada yapman lazım görmeleri için. Bana kalırsa sana zahmet de olmasa toplu hesapla.