ben de dün eczaneden vicy nin dökülme karşıtı bir şampuanını aldım. paraben içermiyor. inşallah ben de memnun kalrım. yoksa kel kalıcam((
selamlar arkadaşlar
benim eşimin hem dökülme hem kepek problemi var.daha önce vichy nin kepek şampuanını kullanıyordu ve memnundu.fakat vixhy bu şampuanı kaldırmış
bu arada bende tresan kullanıyorum oda onna devam ettifakat kepek problemi ne yazıkki son bulmadı.
bize hem kepek hem dökülme karşıtı paraben sülfat slikon içermeyen şampuan tavsiye edebilirmisiniz
Öncelikle eşinize çok geçmiş olsun..
Aslında ben size başka bir şey sormak istiyorum.. Forumdan hatırlıyorum sizi..Nets polikiliğinde lazerepilasyon yaptırıyordunuz.. Memnun kaldınız..Çok kararsızım..Siz ne önerirsiniz..???
photon doğalmı yani paraben sülfat varmı içeriğinde?eşime kepek için propa aldım ama henüz kullanmadı
daha önce bakmıştım ama yine bi kontrol ettim senin için. paraben yok bir sürü doğal malzeme var ve sodyum sülfat var maalesef:26: bilemiyorum daha önce yüzde yüz doğal bir şampuan kullanmıştım marka ismi vermeyim o da saçımı keçe gibi yapmıştı ve kepek sorunumu 3e 5 e katlamıştıhatta ablamın arkadaşı sağolsun hollanda dan kepek şampuanı getirdi eczaneden almış o da maalesef 2. yıkamadan sonra kepeği coşturdu bende. demem o ki hayatımda ilk defa bu şampuan saçımı bu kadar yumuşatıp kepek sorunuma iyi geldi ama herkeste aynı etkiyi gösterir mi onu bilemiyorum
dökülme için benim bi arkadasımdan aldıgım ve uyguladıgım yontemi tarif edeyim, dökülmeyi cok azalttı
0.5 litrelik pet sisenin içine 4-5 diş sarımsak keseceksiniz ustune gercek zeytınyagı ekleyın bir kac gun sonra banyodan 1 saat once sac diplerine surun bekleyin oyle yıkayın
ben saç uclarıma da sürerim saçlarım cok kuru
ben ilk hafta her banyodan once sonra azaltarak yaptım sac dökülmem ciddi oranda azaldı
Saç dökülmelerine %80 çözüm olarak farmasi ürünün içindeki sarımsaklı şampuan ve maskesi birlikte kullanmanızı tavsiye ederim sadece ikisi bu ay 20 tl ben ve eşim kullandık ve kullanmaya devam ediyoruz mükemmel sonuçlar aldık diyebiliriz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?