Şampuan ve Saç Kremleri hem kepek hem dökülme karşıtı

muntazar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
734
38
123
İzmir
selamlar arkadaşlar
benim eşimin hem dökülme hem kepek problemi var.daha önce vichy nin kepek şampuanını kullanıyordu ve memnundu.fakat vixhy bu şampuanı kaldırmış
bu arada bende tresan kullanıyorum oda onna devam ettifakat kepek problemi ne yazıkki son bulmadı.
bize hem kepek hem dökülme karşıtı paraben sülfat slikon içermeyen şampuan tavsiye edebilirmisiniz

ben de dün eczaneden vicy nin dökülme karşıtı bir şampuanını aldım. paraben içermiyor. inşallah ben de memnun kalrım. yoksa kel kalıcam :(((

ben de dün eczaneden vicy nin dökülme karşıtı bir şampuanını aldım. paraben içermiyor. inşallah ben de memnun kalrım. yoksa kel kalıcam :(((

canım benim eşimin gerçekten dökülmesini durdurdu vichy biz çok memnun kaldık ondan fakat şuan da kepek sıkıntımız var saçını yıkasada hemen kepek oluyor

selamlar arkadaşlar
benim eşimin hem dökülme hem kepek problemi var.daha önce vichy nin kepek şampuanını kullanıyordu ve memnundu.fakat vixhy bu şampuanı kaldırmış
bu arada bende tresan kullanıyorum oda onna devam ettifakat kepek problemi ne yazıkki son bulmadı.
bize hem kepek hem dökülme karşıtı paraben sülfat slikon içermeyen şampuan tavsiye edebilirmisiniz

Öncelikle eşinize çok geçmiş olsun..

Aslında ben size başka bir şey sormak istiyorum.. Forumdan hatırlıyorum sizi..Nets polikiliğinde lazerepilasyon yaptırıyordunuz.. Memnun kaldınız..Çok kararsızım..Siz ne önerirsiniz..???

Öncelikle eşinize çok geçmiş olsun..

Aslında ben size başka bir şey sormak istiyorum.. Forumdan hatırlıyorum sizi..Nets polikiliğinde lazerepilasyon yaptırıyordunuz.. Memnun kaldınız..Çok kararsızım..Siz ne önerirsiniz..???

teşekkür ederim.ben 5 seans gittim ya şimdi hamile olduğum için net bir şey söyleyemeyeceğim malum gidemiyorum.ama çook memnunum kesin sonuç diyemem açıkçası
evet oldukça azalma oldu ama net konuşamıyorum üzgünüm

hem kepek hem dökülme karşıtı olarak hobby parfümerilerde de satılan Photon diye bir marka var. ben ısırgan otlusunu kullandım ph 5.5 değerinde ve banyo sonrası yumuşacık yapıyor saçları hem de abartısız sıfır kepek:46:

photon doğalmı yani paraben sülfat varmı içeriğinde?eşime kepek için propa aldım ama henüz kullanmadı

photon doğalmı yani paraben sülfat varmı içeriğinde?eşime kepek için propa aldım ama henüz kullanmadı

daha önce bakmıştım ama yine bi kontrol ettim senin için. paraben yok bir sürü doğal malzeme var ve sodyum sülfat var maalesef:26: bilemiyorum daha önce yüzde yüz doğal bir şampuan kullanmıştım marka ismi vermeyim o da saçımı keçe gibi yapmıştı ve kepek sorunumu 3e 5 e katlamıştı :5: hatta ablamın arkadaşı sağolsun hollanda dan kepek şampuanı getirdi eczaneden almış o da maalesef 2. yıkamadan sonra kepeği coşturdu bende. demem o ki hayatımda ilk defa bu şampuan saçımı bu kadar yumuşatıp kepek sorunuma iyi geldi ama herkeste aynı etkiyi gösterir mi onu bilemiyorum :17:

daha önce bakmıştım ama yine bi kontrol ettim senin için. paraben yok bir sürü doğal malzeme var ve sodyum sülfat var maalesef:26: bilemiyorum daha önce yüzde yüz doğal bir şampuan kullanmıştım marka ismi vermeyim o da saçımı keçe gibi yapmıştı ve kepek sorunumu 3e 5 e katlamıştı :5: hatta ablamın arkadaşı sağolsun hollanda dan kepek şampuanı getirdi eczaneden almış o da maalesef 2. yıkamadan sonra kepeği coşturdu bende. demem o ki hayatımda ilk defa bu şampuan saçımı bu kadar yumuşatıp kepek sorunuma iyi geldi ama herkeste aynı etkiyi gösterir mi onu bilemiyorum :17:

hmmm tamam çok sağolasın canım

tresandan memnun bunu kullanacağım diyor birde geçen okudum son durulama suyuna iki kaşık ısırganın kaynatıldığı bir buçuk bardak suyu saça dökmekte kepeğe iyi geliyormuş
bunu benim eşim hayatta yapmaz bilgilenmek isteyen olursa haberdar olsun

Kepegi kesermi bilmiyorum ama Ibrahim Saracoglunun sampuanini kullaniyorum bebeklerime de sampuanini ve sabunu kullaniyorum.cok dogal icinde soylediklerin yok bir arastir sitesinden istersen

Elma sirkesini tavsiye ederim.1 maşrapa suya 1 fincan elma sirkesi katıp en son onunla duruluyorsunuz.Koku filan yapmıyor.

kepek için selsun blue diye bir sampuan var, eczanelerde satılıyor bildiğim kadarıyla bana kesin çözüm oldu
internetten de satılıyordu bi dönem

dökülme için benim bi arkadasımdan aldıgım ve uyguladıgım yontemi tarif edeyim, dökülmeyi cok azalttı
0.5 litrelik pet sisenin içine 4-5 diş sarımsak keseceksiniz ustune gercek zeytınyagı ekleyın bir kac gun sonra banyodan 1 saat once sac diplerine surun bekleyin oyle yıkayın
ben saç uclarıma da sürerim saçlarım cok kuru
ben ilk hafta her banyodan once sonra azaltarak yaptım sac dökülmem ciddi oranda azaldı

Zetion,Abir diye bir şampuan var eczanelerde bulabilirseniz,prozinc vichy decros aklıma gelenler ama bir eczaneye gidip sorun.
Bazı eczaneler bir dr. kadar güzel tedavi yolu gösteriyor .
Bu açdan deneyimli güvenilir bir eczane seçin.
Elma sirsini bir tas suya koyup son durulama da yapabilirsiniz.

dökülme için benim bi arkadasımdan aldıgım ve uyguladıgım yontemi tarif edeyim, dökülmeyi cok azalttı
0.5 litrelik pet sisenin içine 4-5 diş sarımsak keseceksiniz ustune gercek zeytınyagı ekleyın bir kac gun sonra banyodan 1 saat once sac diplerine surun bekleyin oyle yıkayın
ben saç uclarıma da sürerim saçlarım cok kuru
ben ilk hafta her banyodan once sonra azaltarak yaptım sac dökülmem ciddi oranda azaldı

benim eşim bunu hayatta yapmaz ki kaç defa dedim
hepinize çok teşekkürederim
prropanın şampuanı kepeği kesti ama ne yazıkki sülfat varmış içerisinde
bende arganlısını aldım propanın:ciddi manada dökülmeemi durdurdu.ama sülfat olduğu için bir daha almam

acer28 tavsiyene bayıldım:bende hamileyim ve bebeğim için dalinmi alayım ne alayım diye düşünüyordum iyi oldu bu
başka ürününü kullanıyormusun?

Saç dökülmelerine %80 çözüm olarak farmasi ürünün içindeki sarımsaklı şampuan ve maskesi birlikte kullanmanızı tavsiye ederim sadece ikisi bu ay 20 tl ben ve eşim kullandık ve kullanmaya devam ediyoruz mükemmel sonuçlar aldık diyebiliriz....:42:

Saç dökülmelerine %80 çözüm olarak farmasi ürünün içindeki sarımsaklı şampuan ve maskesi birlikte kullanmanızı tavsiye ederim sadece ikisi bu ay 20 tl ben ve eşim kullandık ve kullanmaya devam ediyoruz mükemmel sonuçlar aldık diyebiliriz....:42:

sağolun
farmasiyi radyoda duymuştum içeriğinde paraben sls varmı peki?

Back