Britax romer cok emniyetli..
Maxi cosi Tobi yüksek olduğu için bebek pencereden dışarıyı görebiliyorMerhaba Arkadaşlar,
Kızım şuanda 8 aylık ve 6 kilo. Pusetine artık sığmıyor. Bana oto koltuğu öneriniz var mı? Oto koltuğu alırken nelere dikkat etmeliyiz? Çok pahalı bir şey olmayan aynı zamanda güvenli önerebileceğiniz bir marka? Bir de memnun olmadığınız oto koltuklarını da yazarsanız sevinirim.
Maxi cosi Tobi yüksek olduğu için bebek pencereden dışarıyı görebiliyor
Merhaba Arkadaşlar,
Kızım şuanda 8 aylık ve 6 kilo. Pusetine artık sığmıyor. Bana oto koltuğu öneriniz var mı? Oto koltuğu alırken nelere dikkat etmeliyiz? Çok pahalı bir şey olmayan aynı zamanda güvenli önerebileceğiniz bir marka? Bir de memnun olmadığınız oto koltuklarını da yazarsanız sevinirim.
bende çok araştırdım alırken sağa bak sola baka, en sonunda bi arkadaş tavsiyesiyle heyner capsula 9-36 kilo aldım,isofix siz aldım ben ama çok emniyetli bağlama şeklini filan vidyolardan izle.
fiyatı uygun olsun diye orta sınıf isofix li alıcağına bunu tercih etmen daha mantıklı.
Alman malı sanırım, e bebekte ve babymall de göremedim ama nerelerde satılıyor?
bende wellegro kullandim. uzun yolada gittim. cok memnun kaldim. 110 tlye almistim. evdede anakucagi gibi kullandim. rahatti bence
ben kızıma koala markalı oto koltupuMerhaba Arkadaşlar,
http://m.n11.com/koala-secura-plus-bebek-ve-cocuk-oto-koltugu-P16077488
Bir yıl önce 270 tl ye almıştım. fiyatlar gerçekten feci uçmuş
inş. ücretsiz izinden dönüşte işten çıkartmazlar.Böyle şeylerde aslında vergi indirimi vs. olması lazım özendirici olması açısından... Ama haklısınız fiyatlar uçmuş durumda e malum şuan bebeğe baktığım için ücretsiz izinde olduğumdan fiyatın uygun olması bizim için önemli. Çok teşekkürler öneriniz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?