Hem Evli Hemde Çalışan Bayanlar!!

valla ben işim gereği 8 saat çalışıyorum,evim çok büyük olduğu için her gün biyer temizlemem gerekiyor.yemek vs derken akşam oluyor.eşim saat 9 gibi geliyor eve o yaklaşık 14 saat çalışmasına rağmen bana işlerde çok yardımcı olur sağolsun.

bende evli ve çalışan bir bayan olarak ; korkulacak bişey yok diyorum. hayatınızı daha düzenli yaşamaya alışıyorsunuz. ev-iş-eş hepsinide idare etmeyi zamanla öğreniyorsunuz. kaydirigubbakcemile3
dondurucuya atılmış yemekler çok pratik,işinizi kolaylaştırıyor. haftasonları bol bol yemek hazırlıyorum bende.eşim temizlikte yardım ediyor banabu konuda çok şanslıyım. temizlik işi pek fazla külfet olmuyor yani...kaydirigubbakcemile5

cici bayanlar, sizler çiçeği burnunda evli, işte çalışan bayanlarsınız,
Ben yıllardır edindiğim tecrübeme dayanarak şunları söyleyeyim:
25 yıllık evli , hemde çalışan bir bayan olarak,planlı, düzenli olursanız, korkmayın gerisinden.
Eşim benim en büyük destekçim tabii ki,çocuklarım küçük iken akşamdan yemeğimi, bulaşığımı hallederdim.
Çocuklarım okula giderken sabah erken kalkar, onlara sıkma, börek, meyvelerini hazırlardım.
Benim çocuklarım okulun kantiniden eften büften şeyler yemezdi.Onlara köfte yapardım buzluğa atardım.sigara böreği sarardım v.s.
Anlayacağınız plan,proğram ve düzen, yanı sıra eşlerin birbirine destek olması.Günümüz şartlarında bunların böyle olması gerekiyor.Hepinize kolaylıklar diliyorum.Bu uzun maratonlu yolculukta.

bende çalışan biriyim ve inanın hiçte zor değil.Hatta çalışan bayanlar daha proğramlı oluyor.ben çalışırken 2 de çocuk büyüttüm.her iş bi şekilde yürüyor.hiç merak etme tatlım.gamyoncuiremsu

okula yarım gün gidiyorum sadece zemuszemus düğünden sonra da müdürümün sözü var en az 1 günümü boşaltacak zemuszemus burda çalıştığım sürece hiç sorun yaşamam herhalde ama başka bir ile tayinim çıkınca ne yaparım bilmiyorum mirmirmirmir
bir de güzel lezzetli yemekler yapmayı öğrenirsem çok ii olacak

valla kişiye göre değişiyor.çalışan bi bayan olarak şunu söyleyebilirim..en zor meslek ev hanımlığı..evde oldukça her iş gözüne batıyor,çalışınca yapmamaya bahanen oluyor..her gün yapacağın süpürge çamaşır yemek gibi işleri haftada bie gün yapıosun oluyo bitiyo..kocanında anlayışlı olması önemli tabi..:)

arkadaşlar bende çalışıyorum .2 yıllık evliyim vede bebek bekliyorum.ama ev işlerini bir türlü düzene sokamadım.işten eve gelince yatana kadar hiç oturmuyorum.ama yinede işim bitmiyo.bazen sinirden ağlıyorum.hamilelikte eklenince daha çok yoruluyorum.eşim ve ben çok dağınık insanlarız.çok fazla çalışıyorum ama yinede işimi bitiremiyorum.çok yorulduğumu hissediyorum

bende iki aylık evliyim ve de çalışıyorum çalıştığım yer gereği hep mesai durumları var eşimle aynı saatte işten geliyoruz ama ben hep boş vakitlerimde yemek yapıp (dolma, mantı vs) atıyorum dondurucuya çok büyük kolaylık temizlik işini hafta içi yavaş yavaş yapıyorum bi gün mutfak bi gün yatak odası gibi derli toplu olduğum için evim dağınık olmaz zaten çıkardığım şeyleri katlar koyarım eşim benden çok çekiyor iş yerinde zaten tertip düzen aynı disiplin evde de devam edince sıkılıyor haliyle ama ne yapalım düzen olmazsa huzursuz oluyorum ama bebek olsaydı çok zorlanırdım sanki uykusuzluğa dayanamıyorum ama eminim onada alışırdım insan nelere alışmak zorunda kalmıyor ki

merhabalar, ben de hem çalışan hem de evli biriyim. ikisinin bir arada sorunsuz ilerleyebilmesi için öncelikle ( gerçekten en önemli unsur ) anlayışlı bir eşin olucak. evet arkadaşaların pek çoğuna katılıyorum yemekler ev hanımlarının ki gibi özenle yapılamayabiliyo daha çok pratik olabileceğin usullere yöneliyosun mecburen, ayrıca temizlik işleri de bazen aksayabiliyo. ama işte bu durumlarda size en büyük yardımcı eşiniz olmalı. benim eşim bu konuda mükemmel biri. durumun o da farkında olduğu için zten pek çok konuya beraber çözüm sağlıyoruz..bence eşle alakalı bir durum.

bende yaklaşık 3aydr evliyim ve çalışıorum eşim her işte bana yardımcı sağolsun ama bide aynı meslekten olduğumuzdandır heralde yorulduğumu biliyor ve nerdeyse her şeyi yapıor bende öyle derin dondurucuyla işimi kolaylaştırıorum ama inan herşey zevkli geliorzemuszemus

offff offf
ben çok zorlanıyorum ya bi rayına oturtamadım, çok tembelim heralde canım hiç iş yapmak istemiyo, hep oturayım istiyorum

♥ Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhabalar,

ben de evli ve de calisan bir bayanim,
3 aylik evliyim henuz.
isim evime uzak, gunde 3 saat yoldayim.
ama Allah'tan haftasonlari calismiyorum.

ev islerine esim de azbucuk yardimci oluyor, ama asil onemli isleri yaapmiyor haliyle (ne de olsa erkek) yani evi supuruyor ama ben siliyorum, tozlari ben aliyorum, banyo tuvaleti ben temizliyorum. yemekler de benden soruluyor. ama o da bulasip makinesi dizip, bosaltmaya sofra kurup kaldirmaya yardim ediyor, copleri cikariyor vs. akmasa da damliyor yani.

ben genelde haftaici yemek yapmiyorum, haftasonu yaptigim yemekler saliya kadar idare ediyor. carsamba kahvalti gunumuz. persembe cuma da dondurucudan hazir kofte tavuk ya da hazir manti gibi biseyler yapiyorum.
camasirlari haftaici aksamlari yikayip kurutuyorum,
haftasonu cumartesi de silme supurme toz alma ve de yemek isleri
pazar da bize kaliyor.

boyle anlatinca cok kalabalik gorundu ama zannedildigi kadar zor degil,
hele de esin anlayisliysa, "kendini yorma canim, bu aksam da kahvalti yapiverelim canim.." gibi seyler soyluyorsa
:içelim:

ev hanımlığı zor ama en önemlisi ve de en güzeli eşin desteği....
sağolsun benim eşimde çok yardımcı oluyor. iyi ki var. iyi ki onunla evlenmişim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ne kadar şanslısınız benim eşim çöpü bile 10 kez söylersin öyle döker

ben 4 yıldır calısıyorum 2 bucuk yıldırda evlıyım eşim cok destek olur bana sagolsun bırde kzım olunca artık katmerlı mesai yapıyorum hafta ıcı annemlere benden telefon beklemeyın arayamam dıyorum o kadar yogun oluyorum yani
hersey dort dortluk olcak dıye bır sey yok hafta içi sadece yemek bulasık,hafta sonu temızlık bızde boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…