:)) tesadüfe bak yaa süper...:lepi:
bencede süper:))nikah mı düğünmü yaptın:?nerde oldu?
nikah+düğün oldu..selimiye orduevinde.. senin???opuyorumnanaktan
anladım canım Allah çok çok mutlu etsin inş hepimizi
2 aylık evliyim bende.iş ve ev gerçekten zormuşş:)) cumartesi günleri yarım gün çalışıorum.ilk zamanlar cumartesi günleri temizliğe ayırırdım.ama artık sıkıldım.pazar günleri kahvaltıdan sonra 1 saatte bitirmeye çalışıorum.aslında zamanım olsa cuma akşamdan yapabilsem süper olur..yaz mevsiminde insanın canı temizlik yapmak ya da evle uğraşmak istemiyoo..ama işte bi şekilde yapıyoruz.allahtan eşim çok yardımcı oluyor bana.pazarları beraber temizliyoruz evi.eve erken geldiğinde yemek yapar yapamazsa sölediğim malzemeleri doğrayıp hazırlar ve bana sadece onları karıştırması kalır:))birde ben pilavı tutturamıyorum ama eşim çok güzel pilav yapar:))zaten öle aman aman bi yemek bilgim yok.evlendikten sonra öğrenmeye başladım.ben masayı kuruyorsam eşim toplar.makinaya yerleştirir.yani herşeyi beraber ortaklaşa ve eşit bi şekilde yapıyoruz.zor ama yinede sevdiğin adamla aynı evi paylaşmak , akşam yattığında son gördüğün ve sabah kalktığın ilk gördüğünün sevdiğin adam eşin olması mükemmel bişi.sabah ona kahvaltı hazırlamak öpücüklerle işe uğurlamak akşam geldiğinde kapıda karşılamak çok güzell:))valla konuştukça kocamı çok özlediğimi hissettim bian:)opuyorumnanaktan:asigim:
duygularıma tercüman olmuşsun arkadaşım bende kocamı özledim şimdi
Bişey merak ettim ben:) 2 kişimisiniz 5 makine çamaşır çok geldide:) ama eğer kalabalıksanız normal tabiia.s
eVET CANIM ŞAŞIRMAKTA HAKLISIN 2 KİŞİYİZ VE 5 MAKİNE ÇAMAŞIR YIKIYORUM.
eŞİMİN HAFTALIK TİŞÖRT SAYISI 30 UN ÜZERİNDE 15 FALANDA PANTALON HEMDE HER YERİ CEPLİ OLUP ÜTÜLERKEN BENİ ÇİLEDEN ÇIKARAN TÜRDEN
eVET CANIM ŞAŞIRMAKTA HAKLISIN 2 KİŞİYİZ VE 5 MAKİNE ÇAMAŞIR YIKIYORUM.
eŞİMİN HAFTALIK TİŞÖRT SAYISI 30 UN ÜZERİNDE 15 FALANDA PANTALON HEMDE HER YERİ CEPLİ OLUP ÜTÜLERKEN BENİ ÇİLEDEN ÇIKARAN TÜRDEN
CADIARZU vay bee eşiniz günde 3-4 tane değiştiriyo sanırım...yani 30 un üzerinde tişört çok şaşırdım gerçekten.pardan ama nasıl yapıyo bu kadar çok kıyafet değiştirmeyi?yani mesleğini çok merak ettim:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?