Hem Evli Hemde Çalışan Bayanlar!!

valla cesaret aldım sizden sağolun bende çalışacağım evlendiğimde Allah kısmet ederse ama en büyük korkularımdan biriydi herşeye nasıl zaman ayıracağım ama gördümki çok güzelde oluyormus

canım korkulacak bişi yokki eğer sevdiğin adamla aynı evin içinde mutluysan ve işinide gerçekten yapmak istiyorsan problem yok ...diğerlerini zaten vakit buldukça yaparsın.yani en azından ben öleyim.kasmıyorum kendimi...senin içinde hayırlısı olsun ..allah gönlüne göre versin canım:)

duygularıma tercüman olmuşsun arkadaşım bende kocamı özledim şimdi

Bişey merak ettim ben:) 2 kişimisiniz 5 makine çamaşır çok geldide:) ama eğer kalabalıksanız normal tabiia.s

eVET CANIM ŞAŞIRMAKTA HAKLISIN 2 KİŞİYİZ VE 5 MAKİNE ÇAMAŞIR YIKIYORUM.
eŞİMİN HAFTALIK TİŞÖRT SAYISI 30 UN ÜZERİNDE 15 FALANDA PANTALON HEMDE HER YERİ CEPLİ OLUP ÜTÜLERKEN BENİ ÇİLEDEN ÇIKARAN TÜRDEN

CADIARZU vay bee eşiniz günde 3-4 tane değiştiriyo sanırım...yani 30 un üzerinde tişört çok şaşırdım gerçekten.pardan ama nasıl yapıyo bu kadar çok kıyafet değiştirmeyi?yani mesleğini çok merak ettim:bbo:

inanmıyorum ya gerçekten şaşırdım valla canım Allah kolaylık versin sana.:1no2:

Kendine ait bir işyeri var canım.Antalya nın sıcağında çok terleyen biri için normal tişört capri ...vs

evliliği ve beraberinde çalışmayı yürütmek gerçekten zor çok planlı ve düzenli olmak gerekir bunun yanında eşinde yardımcı olması gerekir....

bide çocuk olunca daha zor hamileyim bebek bekliyorum ve çok yorulacağım anlaşılan...

valla kızlar size bir günümü anlatayım isterseniz. 2 yıl boyunca hergün sabah 4.00 de kalkıp isatnbula gittim (okulum devam ediyor). öğlen oradan çıkıp gebzeye geliyodum (hastaneye çalışıyorum). akşamda 18:30 da kocaeliye evime dönüyodum. tabi bu gidiş ve dönüşler otobüs, minibüs vs. ile oluyor. bu arada eşim elini hiçbir işe sürmez asla. hatta suyunu bile benden bekler, yani bütün ev işleri bana bakıyor. bu arada dünden kalan hiçbirşeyi yemez illa taze yemek ister yani hergün en az 2 çeşit yemek yaparım, birde salata. ev işlerinden vaktim kalırsa ders çalışıyorum. sonra 24:00 gibi yatıp ertesi sabah aynı tempoyla devam ediyodum hayata. çok şükür 2 yıl sonunda ders dönemim bittiği için okula artık gidip gelmiyorum ancak diğer bütün işler yine beni bekliyor.

ha bu arada yazmayı unutmuşum artık anne olmak istiyorum rabbim inşallah banada bir melek gönderir.

evet bende evlı çalışan bır bayanım ama faturası ağır oldu benım için eşim işi gereği hep evede yanı yattığı yerden kazanıyor bense 8 - 5 arası dışardayıma ama ev 3 çocuk ve iş çıldırmak üzereyim eşim çalışmamı ıstemıyor ama ben evde alşama kadar dızı ızleyen klasık ev hanımlarından olmak ıstemıyorum fakat sonunda aldatıldım ılgısız bır koca yardım cı olmayan evdekı butun saatlerını ınternet başında oyunlarda geçıren bır eş kadın erkek eşittır haaa hepsi boş...

ben de evlendikten sonra zorlandım çalışma hayatında...bir haftadır gidiyorum işe(tatildeydim)şu an öğlen gelmeme rağmen zor geldi,bakalım tam gün çalışınca nasıl olacak.ramazan geçince kolaylaşır diye düşünüyorum bakalım inşallah öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…