Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 aylık evliyim bende.iş ve ev gerçekten zormuşş:)) cumartesi günleri yarım gün çalışıorum.ilk zamanlar cumartesi günleri temizliğe ayırırdım.ama artık sıkıldım.pazar günleri kahvaltıdan sonra 1 saatte bitirmeye çalışıorum.aslında zamanım olsa cuma akşamdan yapabilsem süper olur..yaz mevsiminde insanın canı temizlik yapmak ya da evle uğraşmak istemiyoo..ama işte bi şekilde yapıyoruz.allahtan eşim çok yardımcı oluyor bana.pazarları beraber temizliyoruz evi.eve erken geldiğinde yemek yapar yapamazsa sölediğim malzemeleri doğrayıp hazırlar ve bana sadece onları karıştırması kalır:))birde ben pilavı tutturamıyorum ama eşim çok güzel pilav yapar:))zaten öle aman aman bi yemek bilgim yok.evlendikten sonra öğrenmeye başladım.ben masayı kuruyorsam eşim toplar.makinaya yerleştirir.yani herşeyi beraber ortaklaşa ve eşit bi şekilde yapıyoruz.zor ama yinede sevdiğin adamla aynı evi paylaşmak , akşam yattığında son gördüğün ve sabah kalktığın ilk gördüğünün sevdiğin adam eşin olması mükemmel bişi.sabah ona kahvaltı hazırlamak öpücüklerle işe uğurlamak akşam geldiğinde kapıda karşılamak çok güzell:))valla konuştukça kocamı çok özlediğimi hissettim bian:)opuyorumnanaktan:asigim:
Birçok yazdığın şeyde hemen hemen aynıyız:))bende 2 aylık evliyim.ctesi çalışmıorum temzliği o gün öğlene kdr bitiriyorum. eşim o sırada işte oluyor. yemek konusunda benimde eşim benden güzel pilav yapar hatta ona yaptırırım ben:jeyyar: bende evlendikten sonra yemek yapmayı biras öğrendim öyle fazla bilgim yok gün geçtikçede birşeyler öğreniyorum. Meğer bilmediğim ne çok şey varmışAma herşeyden önemlisi sevdiğin insanla birşeyleri paylaşmak,hep onun yanında olmak hiçbirşeyle ölçülemes..:1hug:
kesinlikle canım hiçbişiyle ölçülemez.zaten yukarda eşitiz dedim ama evliliklerde bayan çalışşsada çalışmasada evle en fazla kadın ilgilenmek zorunda kalıyor.eee napalım gülü seven dikenine katlanacak:)ama allah için benin kocamda elinden gelen ne varsa yapar.haziranın kaçında evlendin:))
Canlarım onu bunu yorgunluğu .......vs boşverelim ve çalışıyor olduğumuz için şükredelim.
Şu zamanda ne çok kişi işsiz.
Kaldıki ben kadının ne olursa olsun her daim çalışmasından yanayım.Gözünüz korkmasın benim evim 200 metrekare ,hem ben hem de eşim çok titiziz.Yardımcı kadın bile almıyorum.
Eşim neredeyse hiç yemek yemez çokkkkkkk seçer.
Her akşam mutlaka pasta börek yaparım.
Bunları niye yazıyorum benim kadar yorulan neredeyse yoktur sonuç mutluyum:))))))))
Seve seve yapıyorum kimse bana yap demiyor benim tek sıkıntım ütü çünkü haftada 5 makine çamaşır yıkıyorum yaptığım ütüyüde hesap edin.Sadece bıu işi halletmesi için haftalık bir kadın almayı düşünüyorum.
13 ü canım sen??
kaydirigubbakcemile5 nee güzel aynı gün evlenmişizkaydirigubbakcemile313 haziran 2009 cumartesi akşamızemuszemus