Hem evlat özlemi hem çevre baskisi

CiciliBicili

kalbim 'ege' de kaldı:))
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
640
9
ARKLAR BU KONUYU AÇTIM AMA BİLMİYORUM BELKİDE AYNINDAN VARDIR EGER ÖYLEYSEÖZÜR ŞİMDİDEN AMA ÇOK RAHATSIZ OLDUGUM VE Bİ ÇOK KİŞİNİNDE AYNI SORUNLARLA UGRAŞTIGINDAN EMİNİM 3 SENEDİR ÇOCUK ÖZLEMİ ,TEDAVİLER BUNUN ÜSTÜNE BİDE ÇEVREDEN SİZ TEMBEL ÇIKTINIZ HADİ ARTIK :1no2:SÜREKLİ HAMİLEMİSİN GİBİ SORULAR VE HELEDE GİRDİGİN ORTAMDA Bİ BEBEK VARSA TÜM GÖZLER ÜZERİNİZDE SEVMESENİZ KISKANDI ÇOK SEVSENİZ AMAN NAZAR DEGER (TABİ BU SÖYLENMESEDE SİZ ANLIYORSUNUZ SURAT İFADELERİNDEN) GİBİ SAÇMALIKLARDAN BIKTIM GERÇEKTEN GEL ARTIK BEBEGİM:1no2:

haklisin canim bende 5 yildir evliyim ve 5 yildirda olmadi ayni tepkiler bendede var bebegi olaninin yaninda durunca sanki acir gozle bakiyolar inanirmisin bebegi olan arkadaslarla gorusmemege calisiyorum bide simdi eltimde hamile dogunc daha da kotu olucak yani insanlar sanki sakatmisiz gibi tuhaf gozle bakicak bende iste buay tup bebek tedavisine basliyorum suan gunluk hap aliyorum kismetse onumuzdeki ay ignelere baslancak sen hic tedavi oldunmu bu arada

SENLE DURUMUZ ÇOK BENZIYO BENIMDE ELTIM DOGUM YAPTI İKİNCİ COCUGU:bbo::bbo:ANLIYORUM SENİ HERKES BİZDEN BEKLERKEN AMA OLSUN ALLAH HERKESİN EVLADINA ÖMÜR VERSİN EVET CNM TEDAVİ OLDUM 1 KEZ AŞILAMA ONDAN ÖNCEDE İLAÇ TEDAVSİ Bİ KEZ HAMİLELİK GEÇİRDİM BEBGİM KARNIMDA ÖLDÜ NASİP BÖYLEYMİŞ BENDE BU AY TÜP BEBEK İÇİN ADIM ATTIM İLK GÖRÜŞMEM CMRTSİ BAKALIM HAYIRLISI ALLAH KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN

AYŞEGÜL CNM SAKATMIŞ GİBİ BAKANLAR BENCE KENDI BEYİNLERİNDE HASAR OLANLARDIR BOŞVER

arkadaşlar bizdede öyle birdurum var ve sanırım sizinkiden bile beter 4 yıldır her ay soran bi topluluğun içindeyim bide benim mesleğimde çocuklarla olduğu için milletin çocuklarına bakıp duruyo kendi çocuğu yok bide buna eş faktörü eklenince çekilmez bi işkence kocaman bi ailenin içinde tek başımayım ve artık konuşacak duvarlardan bişey yok hayatımda

arkadaşlar bizdede öyle birdurum var ve sanırım sizinkiden bile beter 4 yıldır her ay soran bi topluluğun içindeyim bide benim mesleğimde çocuklarla olduğu için milletin çocuklarına bakıp duruyo kendi çocuğu yok bide buna eş faktörü eklenince çekilmez bi işkence kocaman bi ailenin içinde tek başımayım ve artık konuşacak duvarlardan başka bişey yok hayatımda

Zor oldugunu biliyorum ama insanlara aldirmadan siz kafanizi rahat tutmaya bakin, tedavi aşamasinda en önemli şey moralinizin yüksek olmasi, tüp bebek tedavisi kolay degil ama onu kolaylaştıracak olan sizsiniz, lütfen etrafınıza aldırmadan gelecek bebeğinize konsantre olun, her şey yoluna girecek. Sevgiler...

gato arkadaşım güzel söylüyorsun ama inan insanlar okadar acımasızki senin üzülebilecegini düşünmüyorlar ben çok kafamdan sildim artık oluruna bırakıyorum dedigim anda saolsun çeevremdekiler hatırlatıyo şimdiden ben acaba tüp bebek olayını nasıl saklarım onu düşünüyorum savil cnm allah sanada sabır versin çok zor milletin agzı torba dgl birinci olur ikinci nezaman derler yani mutlaka sölicek bişey bulurlarsüprizzzzzsüprizzzzz:enbuyukkk:

öznur83 aynen ben kafaya takmadıkça insanlar neden olmuyo dr gitmiyomusun yok şu hoca var bu var şöyle ok7ur olur falan filan hem allah bilir deyip hemde allahın işine karışıyolar bizde evlenir evlenmez çocuklarımız olsun isteriz ama bu bizim istediğimiz değil allahımın takdiri diğerlerine kısmet nasip deyip susmak kalyooo ben artık sabrımın sonaşamasındayım heran patyacak bomba gibi geziyorum insanların acıyarak bakmasında toplum içine girmekten tiksiniyorum allah umarım eğer bizim için hayırlıysa versin ben hep böle istedim böyle dua ettim en azından yok diyorum düşük yapmak yada ölmesi bunlar daha mı iyi?

:Saruboceq:öznur83 aynen ben kafaya takmadıkça insanlar neden olmuyo dr gitmiyomusun yok şu hoca var bu var şöyle ok7ur olur falan filan hem allah bilir deyip hemde allahın işine karışıyolar bizde evlenir evlenmez çocuklarımız olsun isteriz ama bu bizim istediğimiz değil allahımın takdiri diğerlerine kısmet nasip deyip susmak kalyooo ben artık sabrımın sonaşamasındayım heran patyacak bomba gibi geziyorum insanların acıyarak bakmasında toplum içine girmekten tiksiniyorum allah umarım eğer bizim için hayırlıysa versin ben hep böle istedim böyle dua ettim en azından yok diyorum düşük yapmak yada ölmesi bunlar daha mı iyi?:enbuyukkk::a015:

sevim cnm sen tedavi oluyormusun yani tüp bebek filan ?eşinde sana destek olmuyosa senın için iki katı acı demek ama kendını yanlız hissetme aynı sıkıntıları yaşıyan çok insan var allah bizide böle sınıyo yapcak bişi yok maalesef aslında en baştan düşünmüyoruz diyip çenelerini kapatacaksın ama bizim gibi saflar hemen istiyorum die orataya düşüyoruz tabi sonunun böle olacagını bilemeden:1no2::1no2::1no2::ecrin_bebek:

evet yeni başladım tedaviye 14 gün d.kontrol hapı kullanıp adetin 2. günü gidicem şuan itibaren kendimi sadece yapacaklarım için şartlandırdım bu çocuk belki benim için bütün sıkıntılardan kurtuluş olucak çünkü artık boş evde eşimle birbirimizr girmekten başka bi işimiz yok dönüp durup kendimize sarıyoruz en iyi hernefeste allaha şükür edip sabır dilemek benim aklıma bundan başka bi çözüm gelmiyo senin ilk denemenmi

gercekten insanlar cok acimasiz beni gorenler hep kucuk gelin bumu derler iste bitanesi daha sormustu sonradan yok deyince kadina nedesin banam cocu olm,ayan gelin senmisin halbuki esimden kaynaklaniyo benden degil cok agrina gidiyo insanin ha bide sunu anlatayim hic cikmiyo aklimdan kaynanam bidefa komsumuzun cocugunu devlet alicakti demeseinmi onlar almasin ben ogluma evlatlik alirim hemde eltimin annesinin yaninda cok agrima gitmisti sonucta drlar hic cocugunuz olmuyacak dememisti sabirli olun normallende olur diyolar ama iste diyorumya canim dediklerin bile boleyse sen gerisini dusun

cnm dogum kontol hapı demişsin heralde tüp bebk içinmi bu pek bilgim yok çünki benım 1 defa aşılama oldu tüp bebek ilk olacak inş. son olur

zor bi durum,can sıkıcı bi durum,yaşamadım ama anlıyorum aslında ama lütfen böyle insanların sizi üzmesine izin wermeyin,pirim wermeyin bunlara..bir insan kalp krizi geçirdiğinde ayıplanıyor mu?yada kolu kırıldığında?yada böbrek hastası olduğunda?bu da böyle bir sağlık problemi..ne kadar küçük beyinli insanlarla aynı hawayı soluyoruz Allahım..ayrıca insanların işi gücü yok sizin yatak odanızla mı ilgileniyorlar,ne boş beyinler war ya..walla gece gece gerildim arkadaşlar..dua ediyorum,tüm isteyenlere Allah nasip etsin inşallah..tedawide moral çok önemli..yapmayın,etmeyin..

Evet insanlar acımasız, saçma sapan konuşabiliyorlar, kendilerince size yol göstermeye çalışıyorlar ama tedavi aşamasında nolur bunları duymazdan gelin, hatta bazen açık açık tedavi görüyorum ben diye söyleyebiliyorsaanız söyleyin o zaman daha fazla konuşmuyorlar genelde. Ben tedavi olurken bi tane bebek biblosu almistim ve hep görebileceğim bi yere koyup bu gibi durumlarda özellikle ona baktim ve bebeğimi düşündüm, bir çeşit kendimce yol buldum, hem dua ettim hem de hayal kurdum. Çıkış noktaları bulmak lazim, tedavi aşaması çok önemli, sinirlenmeyin,üzülmeyin mümkün olduğu kadar. Allah herkese nasip etsin en kolay yoldan. Sevgiler...

arkadaşlar baştan beri okudum kafanıza takmayın demiycem çünkü takılıyor benzer durumları bende yaşadım çünkü gerçekten zor aşamalar ama bu durumla ancak duayla başaçıkabilirsiniz ayrıca herkesin bir imtihanı vardır bu dünyada bizimde imtihanımız bu sabretmek lazım bende 5 yıldır evliyim ilaç tedavileri 1 aşılama 4 tüp bebek denemesinden sonra çok şükür rabbim nasip etti düşük riski var ama yatıyorum inşallah olacağı varsa olur herşeyin bir zamanı var takmamaya çalışınnnn Allah yardımcımız olsun cümlemizin

Canım bu toplumumuz zaten bu konuda kendilerinde sorma hakkı buluyorlar bir nevi insanın üstüne geldiklerinin farkında değiller. ben sorulara maruz kalmamak adına kalabalık ve soracak kişilerden uzak kalıyorum mesela hafta sonu diş dirgiti var eşimin amcasının torununun geç gideceğim en azından milletin çoğu dağılmış olur. aslında hiç hoş değil bu şekilde davranmaları evleneli daha 2.5 yıl olmadı tam olarak insanların sormaları beni sinir etmeye başladı. şunuda çok iyi biliyorum stres hamile kalmayı zorlaştırıyor ama elimde değil bu tavırlara duyarsız kalamıyorum.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Allah yar ve yardımcımız olsun tüm isteyenlere sağlıklı ve sıhhatli bebişler nasip etsin. ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…