Hem Eğlenceli Hem Ucuz,Kendi Küçük ama Yaptığı İş Büyük: ))

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
Evet hanımlar,
özellikle belim incelsin diyen hanımlar,bu alet tam size göre.
yer kaplamıyor,sadece 12 TL ve eğlenceli,ben aldım kullanıyorum ve faydasınıda gördüm açıkçası: )

$spordelta835p.jpg

sizede tavsiye ederim :KK16:

benimde basemlerim geniş ve popo kısmım büyük, bu bölge için önereceğin bir alet var mı canım?

yürümek en iyi ilaç basene.
benim belim ince,basenim geniş yürüyerek bu yaz 5 kg verdim.
birde youtube da oryantal step görselleri var onlarda çok işe yarıyor: )

Son düzenleme:
benimde basemlerim geniş ve popo kısmım büyük, bu bölge için önereceğin bir alet var mı canım?

ben koşu bandı aldım 2 hafta önce hergün en az 40 dk yürümeye çalışıyorum iyi geliyor,
tavsiye ederim.
bir de hepsiburada.com a bak canım,orda çok değişik spor aletleri var hemde fiyatlar çok uygun :)
eşimi kandırabilirsem öbür ayada ufak tefek bişeyler aldıracağım,plates lastiği,topu,zayıflama ayakkabısı vs: )
bu arada zayıflama ayakkabısını kullanan var mı?
çok rahatmış,ayağı yormadığı için,spor yapma süresi uzuyormuş :44:

yürümek en iyi ilaç basene.
benim belim ince,basenim geniş yürüyerek bu yaz 5 kg verdim.
birde youtube da oryantal step görselleri var onlarda çok işe yarıyor: )
Bende de ayni sikinti var. Ust tarfim zayif goren kilo verme diyor ama basen bacak fena yani. Yuruyus cidden fark ettirdi sikilastim

ben koşu bandı aldım 2 hafta önce hergün en az 40 dk yürümeye çalışıyorum iyi geliyor,
tavsiye ederim.
bir de hepsiburada.com a bak canım,orda çok değişik spor aletleri var hemde fiyatlar çok uygun :)
eşimi kandırabilirsem öbür ayada ufak tefek bişeyler aldıracağım,plates lastiği,topu,zayıflama ayakkabısı vs: )
bu arada zayıflama ayakkabısını kullanan var mı?
çok rahatmış,ayağı yormadığı için,spor yapma süresi uzuyormuş :44:

Ayakkabiyi ben de merak ediorum kullananlar yorum lutfen
Ise yariyor mu ve hangi marka kullaniyorsunuz

Bende de ayni sikinti var. Ust tarfim zayif goren kilo verme diyor ama basen bacak fena yani. Yuruyus cidden fark ettirdi sikilastim

Ayakkabiyi ben de merak ediorum kullananlar yorum lutfen
Ise yariyor mu ve hangi marka kullaniyorsunuz

benide gören kilo al zayıfsın diyor,fakat tesettürlü olduğum ve etek giydiğim için kimse kara gerçeği göremiyor :KK53:
basenim geniş değil ama kalçam var,bacaklarım kalın ve etek kapatıyor bu kusuru: )
ayakkabıyı eşimle birlikte alalım diyoruz,benim içinde iyi olur,yürüüyüş yaparken.
kulllanan varsa yorum yaparsa seviiniriz

Ben almıştım bu twisterdan. Gerçekten güzel bişey beli inceltiyo. Tabi ben bi süre sonra sıkılıp attım kenara :KK19:

X