Canım ben sabah 7 de kalkıyorum. Akşam 7, 7:30 gibi evde oluyorum. Her perşembe akşamı temizlik günüm o gün eşiminde arkadaşlarıyla programı oluyor genelde futbol seyrediyorlar. Bu arada çarşamba gününden lavaboları yıkıyorum. Çamaşırlarımı akşamdan makineye atıyorum sabah kalkıp asıyorum. Her cuma ütü günüm tv seyrederken ütüleride hallediyorum. Pazar günü yemek yaparken 2-3 çeşit fazladan yapıyorum ve tabi bozulmasın diye zeytinyağlıları tercih ediyorum. Salı ya kadar onlar yetiyor.Salı akşamı yine 2 günlük yemek hazırlıyorum. Çarşamba ve perşembe günü için.Cuma günüde aparatif şeyler hazırlıyorum. Bu arada cumarteside öğleye kadar çalışıyorum. Öğleden sonrası bana ait arkadaşlarım ya da kızkardeşlerimle program yapıyorum. Pazar günüde eşimle birlikte geziyoruz. Bu arada misafir kabul edeceksem cumartesi akşamı kabul ediyorum. Cumadan yemeklerimi hazırlıyorum. Akşam eve geldiğimde masamı hazırlayıp börek ve salatımı yapıp misafirlerimi ağırlıyorum. Bebeğimiz olana kadar bu tempo böyle. Duruma göre çalışırım ya da çalışmam ama seneye bebek düşünüyoruz ve annemle aynı apartmanda oturuyorum. Annem seneye emekli oluyor oda torunu olsun emekliliğinde torun büyütmek istiyormuş
Torun evlattan daha tatlıymış öyle söylüyor. Özetle ben bu kadar işi yapabiliyorsam sen saat 3-4 den sonra çok rahat yaparsın canım sadece programlı olman yeterli.