ben de gittim zeytin kolonyası buldum aldım,henüz denemedim ama mantıklı geliyo bana.
kokusu nasıl tatlım kolonyanın ya bende alıcam :)
zeytin kolonyasının kokusuna bayılırım süperdir, hem elleri yumuşacık td yapar krem sürmüş gibi..
özellikle balıkesirde saf kolonyayı bulabilirsin yolun falan düşerse dene derim..
marka fark ediyor mu ya tatlım ? bu arada bu yöntemi denedin mi yahu işe yarıyor mu
etmez canım ya oturduğun yerde de bulabilirsin ama emin olduğun yerden al derim..
ben kolonya değil de limon tuz karışımı uyguluyorum belki duymuşsundur..oda baya bi etkiliymiş..bakalım daha yeni yapmaya başladım sonuç nasıl olacak :26:
ewet o yöntemide duydum kararsız kaldım hangisini uygulamakta bak şu sitedede limon ardından soda falan uyguluyorlarmış
http://www.kadinlarkulubu.com/bacak-bakimi/311766-babaanne-yontemi-tuy-azaltma-2.html :)
:bakalım limon tuz işe yaramazsa ki inş yarar kendimi çok bağladım ona olacak diye
soğan, soda, kolonya sırayla hepsini deneriz kısmetse
:
:) bende denicim önce kolanya sürüp daha sonra limon tuzu yediricim bakalım ikisi bir arda nasıl olıcik :)
tatlım limon tuzun ölçeklendirmesini nasıl yapıyorsun
canım bence ya kolonya ya limon+tuz ikisinden birini seç, eğer ikisini de kullanırsan cildini tahriş edebilir..
ölçek de; uygulayacağım bölgenin büyüklüğüne göre limon sıkıyorum ama yarım limon taze sıkılmış limon suyu yetiyor artıyor bile..
yarım limon suyuna bir tatlı kaşığı tuz ekle iyice karıştır ki tuz ersin içinde sonra 15-20 dakika güzelce masaj yaparak yedir..bekle kurusun biraz sonra tekrar sür ta ki bitene kadar karışım..
4-5 saat de yıkama kalsın..gece uyumadan da sürebilirsin,sabah yıkarsın daha kolay oluyor..
umarım açıklayıcı olmuştur :119: :119:
Kızlar;yaklasık 2 seneden beri agdadan sonra mutlaka kolonya surerim cildime,hatta bikini bolgesine bile sürüyorum..hem tuylerim cok gec cıkıyor yani normal bir insanda 1 ayda cıkıyorsa beni bir agda 2.5 ay cok rahat goturuyor veee bacaklarım pürüzsüz hicbir sekilde batık vs problemi olmuyor,etek giydigimde corap mı giydin diye soruyor bayanlar o okadar pürüzsüz.ben bunu kolonyaya baglıyorum.genelde zeytin kolonyası kullanıyorum ama bazen evde olmuyor limon kolonyası da suruyorum ve direk agdadan sonra 1-2 gun hic nemlendirici surmuyorum,cunku gozenekler 1 gun cok acık oluyor ve nemlendiricilerin icindeki yaglar tuyleri besliyor.sizlerle paylasmak istedim.zaten limon kılların gec cıkmasını saglıyor diye duymustum,ama alkolle birlesince sanki daha bir etkili oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?