• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem batıkları önlüyor hem de tüylerin geç çıkmasını sağlıyor; KOLONYA

• Konu Sahibi Konu Sahibi lar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
unutmuşum ben bunu 1 yıl sonra tekrar denk geldim ve unutkanlığım sağolsun 1 yıldır denemiş olsaydım baya bi azalma olurdu :19: geçenlerde arkadaşım bıyıklarını aldı sonra kolonya sürdü öyle geldi aklıma, baya da inceydi tüyleri ben bıyığın yok dedim ama varmış :emir_bebek: o kadar inceydi ki yok gibi görünüyodu :emir_bebek:

Son düzenleme:
Limon kolonyasiylada oluryormu? Bir deneyim :). Limon tuz karisimi yapmaya hep üsenmisimdir :D

.................................

Son düzenleme:
kokusu nasıl tatlım kolonyanın ya bende alıcam :)

zeytin kolonyasının kokusuna bayılırım süperdir, hem elleri yumuşacık da yapar krem sürmüş gibi..
özellikle balıkesirde saf kolonyayı bulabilirsin yolun falan düşerse dene derim..

zeytin kolonyasının kokusuna bayılırım süperdir, hem elleri yumuşacık td yapar krem sürmüş gibi..
özellikle balıkesirde saf kolonyayı bulabilirsin yolun falan düşerse dene derim..

marka fark ediyor mu ya tatlım ? bu arada bu yöntemi denedin mi yahu işe yarıyor mu :10:

marka fark ediyor mu ya tatlım ? bu arada bu yöntemi denedin mi yahu işe yarıyor mu :10:

etmez canım ya oturduğun yerde de bulabilirsin ama emin olduğun yerden al derim..
ben kolonya değil de limon tuz karışımı uyguluyorum belki duymuşsundur..oda baya bi etkiliymiş..bakalım daha yeni yapmaya başladım sonuç nasıl olacak :26:

etmez canım ya oturduğun yerde de bulabilirsin ama emin olduğun yerden al derim..
ben kolonya değil de limon tuz karışımı uyguluyorum belki duymuşsundur..oda baya bi etkiliymiş..bakalım daha yeni yapmaya başladım sonuç nasıl olacak :26:

ewet o yöntemide duydum kararsız kaldım hangisini uygulamakta bak şu sitedede limon ardından soda falan uyguluyorlarmış
http://www.kadinlarkulubu.com/bacak-bakimi/311766-babaanne-yontemi-tuy-azaltma-2.html :)

Son düzenleme:
:1: bakalım limon tuz işe yaramazsa ki inş yarar kendimi çok bağladım ona olacak diye :27:
soğan, soda, kolonya sırayla hepsini deneriz kısmetse :52:
:
:) bende denicim önce kolanya sürüp daha sonra limon tuzu yediricim bakalım ikisi bir arda nasıl olıcik :)
tatlım limon tuzun ölçeklendirmesini nasıl yapıyorsun :6::6:

:
:) bende denicim önce kolanya sürüp daha sonra limon tuzu yediricim bakalım ikisi bir arda nasıl olıcik :)
tatlım limon tuzun ölçeklendirmesini nasıl yapıyorsun :6::6:

canım bence ya kolonya ya limon+tuz ikisinden birini seç, eğer ikisini de kullanırsan cildini tahriş edebilir..

ölçek de; uygulayacağım bölgenin büyüklüğüne göre limon sıkıyorum ama yarım limon taze sıkılmış limon suyu yetiyor artıyor bile..
yarım limon suyuna bir tatlı kaşığı tuz ekle iyice karıştır ki tuz ersin içinde sonra 15-20 dakika güzelce masaj yaparak yedir..bekle kurusun biraz sonra tekrar sür ta ki bitene kadar karışım..
4-5 saat de yıkama kalsın..gece uyumadan da sürebilirsin,sabah yıkarsın daha kolay oluyor..
umarım açıklayıcı olmuştur :119: :119:

canım bence ya kolonya ya limon+tuz ikisinden birini seç, eğer ikisini de kullanırsan cildini tahriş edebilir..

ölçek de; uygulayacağım bölgenin büyüklüğüne göre limon sıkıyorum ama yarım limon taze sıkılmış limon suyu yetiyor artıyor bile..
yarım limon suyuna bir tatlı kaşığı tuz ekle iyice karıştır ki tuz ersin içinde sonra 15-20 dakika güzelce masaj yaparak yedir..bekle kurusun biraz sonra tekrar sür ta ki bitene kadar karışım..
4-5 saat de yıkama kalsın..gece uyumadan da sürebilirsin,sabah yıkarsın daha kolay oluyor..
umarım açıklayıcı olmuştur :119: :119:

tamamdır tatlım saolasın ya:128:

kolonya ilginç geldi, ama öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.benimde kıllarım gittikçe zayıflıyor. amaninn çok şükür bide kolonya süreyim.

Kızlar;yaklasık 2 seneden beri agdadan sonra mutlaka kolonya surerim cildime,hatta bikini bolgesine bile sürüyorum..hem tuylerim cok gec cıkıyor yani normal bir insanda 1 ayda cıkıyorsa beni bir agda 2.5 ay cok rahat goturuyor veee bacaklarım pürüzsüz hicbir sekilde batık vs problemi olmuyor,etek giydigimde corap mı giydin diye soruyor bayanlar o okadar pürüzsüz.ben bunu kolonyaya baglıyorum.genelde zeytin kolonyası kullanıyorum ama bazen evde olmuyor limon kolonyası da suruyorum ve direk agdadan sonra 1-2 gun hic nemlendirici surmuyorum,cunku gozenekler 1 gun cok acık oluyor ve nemlendiricilerin icindeki yaglar tuyleri besliyor.sizlerle paylasmak istedim.zaten limon kılların gec cıkmasını saglıyor diye duymustum,ama alkolle birlesince sanki daha bir etkili oluyor.:10:

teşekkürler tamda aradığım şeyin cevabı.:3:

Bu yöntemi bende uyguluyorum ve gercekten ise yariyor yalniz bikini bölgesine sürmenizi önermem

ağrı eşiğim çok düşük de değildir, ama bıyık bölgeme süreyim dedim aldıktan sonra, öyle bir yandım ki cayır cayır, bir daha hayatta sürmem. :9:

Back