• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem batıkları önlüyor hem de tüylerin geç çıkmasını sağlıyor; KOLONYA

• Konu Sahibi Konu Sahibi lar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar;yaklasık 2 seneden beri agdadan sonra mutlaka kolonya surerim cildime,hatta bikini bolgesine bile sürüyorum..hem tuylerim cok gec cıkıyor yani normal bir insanda 1 ayda cıkıyorsa beni bir agda 2.5 ay cok rahat goturuyor veee bacaklarım pürüzsüz hicbir sekilde batık vs problemi olmuyor,etek giydigimde corap mı giydin diye soruyor bayanlar o okadar pürüzsüz.ben bunu kolonyaya baglıyorum.genelde zeytin kolonyası kullanıyorum ama bazen evde olmuyor limon kolonyası da suruyorum ve direk agdadan sonra 1-2 gun hic nemlendirici surmuyorum,cunku gozenekler 1 gun cok acık oluyor ve nemlendiricilerin icindeki yaglar tuyleri besliyor.sizlerle paylasmak istedim.zaten limon kılların gec cıkmasını saglıyor diye duymustum,ama alkolle birlesince sanki daha bir etkili oluyor.:10:
'

guzel bir paylasim! bunu kezinlikle denemek gerekir.

kızlar eskiden kadınlar ağda falan yaptıktan sonra kendi idrarlarını sürüyolarmış buda kılların geç çıkmasını sağlıyormuş içindeki asitten dolayı büyük ihtimalle.. limonun etkiside asidindendir diye düşünüyorumm:))))))))

ben bu zamana kadar genital bölgemi hep jiletle aldım ama bıktım ve ağdaya gitmeye karar verdim 2 hafta önce cesaretlenip kuaföre gittim ve aldırdım önceden jiletle aldığın için erken çıkar dedi alan kadın :( acaba bende bunu denesem işe yarar mı yoksa zararı olur mu

evet evet :))) benim kolonya ile tanışmam farklı oldu ama farkı fark ettim diyelim.ben çok kızarıyorum öyle şaka maka değil hemde.bir gün acaba mikrop mu kapıyorum dedim ve kolonyayı sürdüm geçtim.bir yandııııı pir yandıııı ama içimden bir ses bu başka bir işe daha yarayacak diyordu.sanki zayıflama var bazen de limon tuz yapıyorum ama bu kolonya işi daha kolay açıkcası.lar'ın yazdığı gibi içerik nedeniyle sanırım kökleri yakıyor.bugün aycangül'ün metoduyla birleştirdim.hadi hayırlısı olsun :))))

annemin şuan hiç tüyü yok zaten pek tüylü bi insan değil ama oda zamanında aldıktan sonra hep kolonya sürermiş ve bnde aklıma geldikçe sürüyorum limon yada kolonya ciddeen iyi oluyo incelio zayıflıyo tüyler

annemin şuan hiç tüyü yok zaten pek tüylü bi insan değil ama oda zamanında aldıktan sonra hep kolonya sürermiş ve bnde aklıma geldikçe sürüyorum limon yada kolonya ciddeen iyi oluyo incelio zayıflıyo tüyler

ben de kesinlile deneyeceğim.. yeni duydum ama mantıklı geldi..çünlü limon zaten çok faydalı bir şey...kolonya da pratik olur..ama çok yakar ya..

bide bunu deniyeyim bakalım forumdan yne birisi limonla tuzu karıştırıp sürdüğünü sylemişti onu denedim 2 gün önce ağda yapmıştım ama bu daha pratikmiş bide bunu deniyelim bakalım ne duyuyorsak yapıyoruz valla:52:

ben de gittim zeytin kolonyası buldum aldım,henüz denemedim ama mantıklı geliyo bana.

Ben agdayi bi turlu beceremiyorum ama bugün epilasyon yapicam hemen deneyecegim sonucta ikisi de kokten aliyo ayni etkiyi saglar heralde bakalim bi

Kızlar;yaklasık 2 seneden beri agdadan sonra mutlaka kolonya surerim cildime,hatta bikini bolgesine bile sürüyorum..hem tuylerim cok gec cıkıyor yani normal bir insanda 1 ayda cıkıyorsa beni bir agda 2.5 ay cok rahat goturuyor veee bacaklarım pürüzsüz hicbir sekilde batık vs problemi olmuyor,etek giydigimde corap mı giydin diye soruyor bayanlar o okadar pürüzsüz.ben bunu kolonyaya baglıyorum.genelde zeytin kolonyası kullanıyorum ama bazen evde olmuyor limon kolonyası da suruyorum ve direk agdadan sonra 1-2 gun hic nemlendirici surmuyorum,cunku gozenekler 1 gun cok acık oluyor ve nemlendiricilerin icindeki yaglar tuyleri besliyor.sizlerle paylasmak istedim.zaten limon kılların gec cıkmasını saglıyor diye duymustum,ama alkolle birlesince sanki daha bir etkili oluyor.:10:

merhabalar konuyu biraz geç okudum ama bir sorum olcaktı acaba sir ağdayı neyle temizliyorsunuz ağdadan sonra yağ kullanmıyor musunuz? yağın kılları beslediği konusu geçmişte sırf suyla nasıl temizlenir ki ?

Back