Tesekkür ederim acaba saf alkol kullansak olmaz mi
ahaha bilemiyorumki..ama o da yakacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkür ederim acaba saf alkol kullansak olmaz mi
ahaha bilemiyorumki..ama o da yakacak
'Kızlar;yaklasık 2 seneden beri agdadan sonra mutlaka kolonya surerim cildime,hatta bikini bolgesine bile sürüyorum..hem tuylerim cok gec cıkıyor yani normal bir insanda 1 ayda cıkıyorsa beni bir agda 2.5 ay cok rahat goturuyor veee bacaklarım pürüzsüz hicbir sekilde batık vs problemi olmuyor,etek giydigimde corap mı giydin diye soruyor bayanlar o okadar pürüzsüz.ben bunu kolonyaya baglıyorum.genelde zeytin kolonyası kullanıyorum ama bazen evde olmuyor limon kolonyası da suruyorum ve direk agdadan sonra 1-2 gun hic nemlendirici surmuyorum,cunku gozenekler 1 gun cok acık oluyor ve nemlendiricilerin icindeki yaglar tuyleri besliyor.sizlerle paylasmak istedim.zaten limon kılların gec cıkmasını saglıyor diye duymustum,ama alkolle birlesince sanki daha bir etkili oluyor.
'
guzel bir paylasim! bunu kezinlikle denemek gerekir.
ay kızlar bu cildi tahriş etmez mi ?
annemin şuan hiç tüyü yok zaten pek tüylü bi insan değil ama oda zamanında aldıktan sonra hep kolonya sürermiş ve bnde aklıma geldikçe sürüyorum limon yada kolonya ciddeen iyi oluyo incelio zayıflıyo tüyler
Kızlar;yaklasık 2 seneden beri agdadan sonra mutlaka kolonya surerim cildime,hatta bikini bolgesine bile sürüyorum..hem tuylerim cok gec cıkıyor yani normal bir insanda 1 ayda cıkıyorsa beni bir agda 2.5 ay cok rahat goturuyor veee bacaklarım pürüzsüz hicbir sekilde batık vs problemi olmuyor,etek giydigimde corap mı giydin diye soruyor bayanlar o okadar pürüzsüz.ben bunu kolonyaya baglıyorum.genelde zeytin kolonyası kullanıyorum ama bazen evde olmuyor limon kolonyası da suruyorum ve direk agdadan sonra 1-2 gun hic nemlendirici surmuyorum,cunku gozenekler 1 gun cok acık oluyor ve nemlendiricilerin icindeki yaglar tuyleri besliyor.sizlerle paylasmak istedim.zaten limon kılların gec cıkmasını saglıyor diye duymustum,ama alkolle birlesince sanki daha bir etkili oluyor.