aradığım çözüm budur umarım canım,
ben sir ağda yaptırıyorum ama şu batıklardan kurtulamadım bir türlü,
eskiden çok güzel tenim vardı ama şimdi ağdadan hemen sonra bile pürüzsüz görünemiyor bacaklarım
şu kolonyayı deneyyim bende inşallah memnun kalırım,yanlız zeytin kolonyası demişsin ben bunu ilk defa duydum,
limon kolonyası da işe yarar herhalde,senin de dediğin gibi,limonun böyle bi etkisi varmış zaten.
paylaştığın için sağol canım
MerhabaBen sarışınım doğal olarak bacaklarımda pek koyu çıkmıyor ve sertte değil almam kolay oluyor tek derdim aldıktan sonra üst bacağımda sivilce gibi şeyler çıkıyor bende sivilce manyağıyım sıktıkça sıkıyorum. 1 saat sivilce sıktığımı bilirim Batık dediğiniz bunlar mı acaba ? Bilmiyorum da isim olarak :26:
Gerçekten bunu hiç duymamıştım, sence epilasyon aleti ile alındığında da aynı etkiyi verir mi dersin?
Bu haftasonu deneyeceğim mutlaka! Şimdiden teşekkürler, inşallah bende de işe yarar... :26:
batık dedigim sey sivilce gibi degil de kıl cıkamıyor derinin altında kalıyor deri kabarıyor ve karartı olarak derinin altında gorunuyor kıl ama bir turlu cıkamıyor.senin sivilce dedigin sey sanırım benim bıyıklarımı aldırdıktan sonra cıkan fısırtılar :44: onlara var mıdır etkisi bilemedim.
epilasyon aletini mumkun olmadıkca kullanmıyorum canım,cunku ne kadar kılı kokten bile alsa batık yapıyor.niye yapıyor anlamıyorum ama yapıyor hep.
agda yapıyorum hep.ama arada tek tük cıkmıssa ve etek,elbise giymek durumundaysam epilasyon aleti de kullanıyorum.
inşallah herkeste işe yarar..deneyin zarar gelmez.
Teşekkürler yorumun için, deneyeceğim ve inşallah iyi gelir...
Hemen 1 günde sonuç vermez eminim, ama iyi kötü deneyimimi paylaşırım
cnm sürdüğün sırf zeytin kolonyası mı yoksa zeytin çiçeğide var o mu
ben de daha yeni almıştım sürüverdiminşallah işe yarar da rahat bi nefes alırız artık bi de bi şey sorayım, aldıktan sonra ne kadar sürüyosun? yani bi kez mi yoksa bir iki gün boyunca aklına geldikçe mi?
babannem hep der ağdadan sonra kolonya sür azalır diye.bi kere denedim ama çok canım yandı yaa :26:
Bir aycangül ün konusu bir de bu ilgimi cekti. Digerini hic uygulayamadim daha benim üst bacaktaki tüyler kil olmaya cogalmaya beni bogmaya basladilar artik. Üstelik agda ile aliyorum jilet kullanmadim bacagima hic. Bu yöntemi denicem kesinlikle. Türk markete gidince zeytin kolonyasi aramam lazim fellik fellik
Zeytin bulamasan bile limonu dene.bence etki farki yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?