• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem batıkları önlüyor hem de tüylerin geç çıkmasını sağlıyor; KOLONYA

• Konu Sahibi Konu Sahibi lar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lar

mutluluk cikmazi
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
473
0
46
İstanbul
Kızlar;yaklasık 2 seneden beri agdadan sonra mutlaka kolonya surerim cildime,hatta bikini bolgesine bile sürüyorum..hem tuylerim cok gec cıkıyor yani normal bir insanda 1 ayda cıkıyorsa beni bir agda 2.5 ay cok rahat goturuyor veee bacaklarım pürüzsüz hicbir sekilde batık vs problemi olmuyor,etek giydigimde corap mı giydin diye soruyor bayanlar o okadar pürüzsüz.ben bunu kolonyaya baglıyorum.genelde zeytin kolonyası kullanıyorum ama bazen evde olmuyor limon kolonyası da suruyorum ve direk agdadan sonra 1-2 gun hic nemlendirici surmuyorum,cunku gozenekler 1 gun cok acık oluyor ve nemlendiricilerin icindeki yaglar tuyleri besliyor.sizlerle paylasmak istedim.zaten limon kılların gec cıkmasını saglıyor diye duymustum,ama alkolle birlesince sanki daha bir etkili oluyor.:10:

aradığım çözüm budur umarım canım,
ben sir ağda yaptırıyorum ama şu batıklardan kurtulamadım bir türlü,
eskiden çok güzel tenim vardı ama şimdi ağdadan hemen sonra bile pürüzsüz görünemiyor bacaklarım
şu kolonyayı deneyyim bende inşallah memnun kalırım,yanlız zeytin kolonyası demişsin ben bunu ilk defa duydum,
limon kolonyası da işe yarar herhalde,senin de dediğin gibi,limonun böyle bi etkisi varmış zaten.
paylaştığın için sağol canım

aradığım çözüm budur umarım canım,
ben sir ağda yaptırıyorum ama şu batıklardan kurtulamadım bir türlü,
eskiden çok güzel tenim vardı ama şimdi ağdadan hemen sonra bile pürüzsüz görünemiyor bacaklarım
şu kolonyayı deneyyim bende inşallah memnun kalırım,yanlız zeytin kolonyası demişsin ben bunu ilk defa duydum,
limon kolonyası da işe yarar herhalde,senin de dediğin gibi,limonun böyle bi etkisi varmış zaten.
paylaştığın için sağol canım

Batiklarindan sikayetciysen kese de yap canimcok iyi geliyor.hemde selulitlere icin de.bi tasla 2 kus.
Ben zeytin kullandim ama olmayinca limon da denedim,fark etmiyor bence.
Dene insallah memnun kalirsin:34:

Merhaba :16: Ben sarışınım doğal olarak bacaklarımda pek koyu çıkmıyor ve sertte değil almam kolay oluyor tek derdim aldıktan sonra üst bacağımda sivilce gibi şeyler çıkıyor bende sivilce manyağıyım sıktıkça sıkıyorum. 1 saat sivilce sıktığımı bilirim :50: Batık dediğiniz bunlar mı acaba ? Bilmiyorum da isim olarak :26:

Gerçekten bunu hiç duymamıştım, sence epilasyon aleti ile alındığında da aynı etkiyi verir mi dersin?
Bu haftasonu deneyeceğim mutlaka! Şimdiden teşekkürler, inşallah bende de işe yarar... :26:

Merhaba :16: Ben sarışınım doğal olarak bacaklarımda pek koyu çıkmıyor ve sertte değil almam kolay oluyor tek derdim aldıktan sonra üst bacağımda sivilce gibi şeyler çıkıyor bende sivilce manyağıyım sıktıkça sıkıyorum. 1 saat sivilce sıktığımı bilirim :50: Batık dediğiniz bunlar mı acaba ? Bilmiyorum da isim olarak :26:

batık dedigim sey sivilce gibi degil de kıl cıkamıyor derinin altında kalıyor deri kabarıyor ve karartı olarak derinin altında gorunuyor kıl ama bir turlu cıkamıyor.senin sivilce dedigin sey sanırım benim bıyıklarımı aldırdıktan sonra cıkan fısırtılar :44: onlara var mıdır etkisi bilemedim.

Gerçekten bunu hiç duymamıştım, sence epilasyon aleti ile alındığında da aynı etkiyi verir mi dersin?
Bu haftasonu deneyeceğim mutlaka! Şimdiden teşekkürler, inşallah bende de işe yarar... :26:

epilasyon aletini mumkun olmadıkca kullanmıyorum canım,cunku ne kadar kılı kokten bile alsa batık yapıyor.niye yapıyor anlamıyorum ama yapıyor hep.
agda yapıyorum hep.ama arada tek tük cıkmıssa ve etek,elbise giymek durumundaysam epilasyon aleti de kullanıyorum.
inşallah herkeste işe yarar..deneyin zarar gelmez.

batık dedigim sey sivilce gibi degil de kıl cıkamıyor derinin altında kalıyor deri kabarıyor ve karartı olarak derinin altında gorunuyor kıl ama bir turlu cıkamıyor.senin sivilce dedigin sey sanırım benim bıyıklarımı aldırdıktan sonra cıkan fısırtılar :44: onlara var mıdır etkisi bilemedim.

Teşekkür ederim cevabınız için :16: Bende deneyeceğim belki işe yarar :40:

epilasyon aletini mumkun olmadıkca kullanmıyorum canım,cunku ne kadar kılı kokten bile alsa batık yapıyor.niye yapıyor anlamıyorum ama yapıyor hep.
agda yapıyorum hep.ama arada tek tük cıkmıssa ve etek,elbise giymek durumundaysam epilasyon aleti de kullanıyorum.
inşallah herkeste işe yarar..deneyin zarar gelmez.

Teşekkürler yorumun için, deneyeceğim ve inşallah iyi gelir...
Hemen 1 günde sonuç vermez eminim, ama iyi kötü deneyimimi paylaşırım :34:

Teşekkürler yorumun için, deneyeceğim ve inşallah iyi gelir...
Hemen 1 günde sonuç vermez eminim, ama iyi kötü deneyimimi paylaşırım :34:

tabi bi günde sonuç vericek bişey degil,ama deneyin.insallah iyi gelir sizlere de..:126:

ben de daha yeni almıştım sürüverdim :9: inşallah işe yarar da rahat bi nefes alırız artık :9: bi de bi şey sorayım, aldıktan sonra ne kadar sürüyosun? yani bi kez mi yoksa bir iki gün boyunca aklına geldikçe mi?

Son düzenleme:
babannem hep der ağdadan sonra kolonya sür azalır diye.bi kere denedim ama çok canım yandı yaa :26:

ben de daha yeni almıştım sürüverdim :9: inşallah işe yarar da rahat bi nefes alırız artık :9: bi de bi şey sorayım, aldıktan sonra ne kadar sürüyosun? yani bi kez mi yoksa bir iki gün boyunca aklına geldikçe mi?

aldıktan sonra yıkıyorum sonra kolonyayı sürüyorum bi kere yapıyorum.

babannem hep der ağdadan sonra kolonya sür azalır diye.bi kere denedim ama çok canım yandı yaa :26:

gercekten azaltıyor benim yer yer bazı bolgelerde hic cıkmamaya basladı.ama dedigin gibi surerken yanıyor ama katlanmak lazım sonucta agda arası sureyi uzatıyor:32:

Bir aycangül ün konusu bir de bu ilgimi cekti. Digerini hic uygulayamadim daha benim üst bacaktaki tüyler kil olmaya cogalmaya beni bogmaya basladilar artik. Üstelik agda ile aliyorum jilet kullanmadim bacagima hic. Bu yöntemi denicem kesinlikle. Türk markete gidince zeytin kolonyasi aramam lazim fellik fellik :27:

Bir aycangül ün konusu bir de bu ilgimi cekti. Digerini hic uygulayamadim daha benim üst bacaktaki tüyler kil olmaya cogalmaya beni bogmaya basladilar artik. Üstelik agda ile aliyorum jilet kullanmadim bacagima hic. Bu yöntemi denicem kesinlikle. Türk markete gidince zeytin kolonyasi aramam lazim fellik fellik :27:

Zeytin bulamasan bile limonu dene.bence etki farki yok.

Denedim ben de :32:

Ama bacağıma bişey olmadı da koltuk altım çok yandı :5:

Back