• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem aşk acısı çekiyorum hem de sınav stresi :(

pozitifkiz59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
377
121
23
Sevdiğim çocuk benden hoşlanıyor gibiydi, ama başkasına gitti. 4-5 aydır olanlara anlam veremiyorum, bir türlü kafamdan silemiyorum. Geceleri ağlayarak uyuyorum, panik atak geçiriyorum. Çünkü onu hala çok seviyorum. O, sevgilisinden ayrılalı 2 ay oldu. Okulda en olmadık yerlerde karşıma çıkıyor, bana bakıyor. O kadar canım yanıyor ki. Onu görmemek için yolumu değiştirsem bile, en olmadık yerlerde karşıma çıkıyor. Bir de bana çaktırmadan bakıyor, arkadaşlarımı görünce gözlerini kaçırıyor. Artık müzik zevkim bile değişti, sürekli onu düşünerek acıklı şarkılar dinliyorum :KK43: Duyduğum her şarkı sanki bizim için yazılmış, onu bana hatırlatıyor :KK43: Sınıf arkadaşlarım da farketti, geçen bir arkadaşım "Eskisi gibi gülmüyorsun, mutsuz musun?" diye sordu.

Sınava ise 3,5 ay kaldı. Düzenli olarak çalışıyorum derslerime, konularımın çoğu bitti sayılır. Ama kazanamayacağım korkusu var. Deneme netlerim çok düşük. Hazirandan beri çalışıyorum, millet tatil yaparken ben masa başında çalışıyordum. Ama sanki boşuna çalışmışım gibi. Okula da hiç gidesim yok. 1. dönem böyle değildi.

Bir uzman desteğine ihtiyacım var. Hem panik atak, hem sınav stresi hem de aşk acısı için. Ankara'da önerebileceğiniz bir doktor var mı?

Son düzenleme:
Canim bu ask acısı dediğin şey geçer. Yapman gereken tek şey o müzikleri dinlemeyi bırakmak. Hatta derslere de 1 hafta mola ver. Gez dolaş arkadaşlarınla biraz vakit geçir. Onu görmemezlikten gel. Sevse seninle olurdu. Seni sevmeyen biri icin hayatınla kumar oynama. ( ki Türkiye'nin okuma sistemine çok karşıyım ) ama sınav senin icin önemliyse daha verimli olmak adına o şahsı çıkar aklından.

şu müzikleri önce kes çok ciddiyim.Sonra bu insan madem seni seviyor neden başkasına gitti bunu bi düşün ve o insanı sallama lütfen geleceğin daha önemli o kişi kazanır arkasına bakmadan gider sen daha güçlüsün o kadar emek vermişsin boşa gitmemeli

Ne kafana tanıyon ya baksın öküzün trene baktığı gibi. Sen kendinden taviz verme derslerine odaklan.

Depresif müzikler mutlu adamı bile komaya sokar. Hareketli müzikler dinlemeye bak. İlerde bu aşk değilmiş diyeceğin aşklar yaşarsın . Derslerine odaklan pişman olursın ilerde ne boş şeylerle hayatımı yemişim diye

Back