- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
- 23
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Sevdiğim çocuk benden hoşlanıyor gibiydi, ama başkasına gitti. 4-5 aydır olanlara anlam veremiyorum, bir türlü kafamdan silemiyorum. Geceleri ağlayarak uyuyorum, panik atak geçiriyorum. Çünkü onu hala çok seviyorum. O, sevgilisinden ayrılalı 2 ay oldu. Okulda en olmadık yerlerde karşıma çıkıyor, bana bakıyor. O kadar canım yanıyor ki. Onu görmemek için yolumu değiştirsem bile, en olmadık yerlerde karşıma çıkıyor. Bir de bana çaktırmadan bakıyor, arkadaşlarımı görünce gözlerini kaçırıyor. Artık müzik zevkim bile değişti, sürekli onu düşünerek acıklı şarkılar dinliyorum Duyduğum her şarkı sanki bizim için yazılmış, onu bana hatırlatıyor Sınıf arkadaşlarım da farketti, geçen bir arkadaşım "Eskisi gibi gülmüyorsun, mutsuz musun?" diye sordu.
Sınava ise 3,5 ay kaldı. Düzenli olarak çalışıyorum derslerime, konularımın çoğu bitti sayılır. Ama kazanamayacağım korkusu var. Deneme netlerim çok düşük. Hazirandan beri çalışıyorum, millet tatil yaparken ben masa başında çalışıyordum. Ama sanki boşuna çalışmışım gibi. Okula da hiç gidesim yok. 1. dönem böyle değildi.
Bir uzman desteğine ihtiyacım var. Hem panik atak, hem sınav stresi hem de aşk acısı için. Ankara'da önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Sınava ise 3,5 ay kaldı. Düzenli olarak çalışıyorum derslerime, konularımın çoğu bitti sayılır. Ama kazanamayacağım korkusu var. Deneme netlerim çok düşük. Hazirandan beri çalışıyorum, millet tatil yaparken ben masa başında çalışıyordum. Ama sanki boşuna çalışmışım gibi. Okula da hiç gidesim yok. 1. dönem böyle değildi.
Bir uzman desteğine ihtiyacım var. Hem panik atak, hem sınav stresi hem de aşk acısı için. Ankara'da önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Son düzenleme: