• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Help me :(

Karakedili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
25
65
3
Kizlar bugun kendime lazer yaptim. Ve mukemmel sonuc yandim. 3ay once solaryuma girmiatim rengim acildi sandim ama hala etkilicegini dusunmedim. Ve daha once de yaktigim yer tekrar yandi beyaz benekliyim mutsuzum aglicam :( solaryuma girsem nasil olir diye dusunuyorum. Daha once bu talohsizlihi yasayan oldu mu?

Bence tüy dikmiş olursunuz.
Her şey görsellik değil.
Yanık bölgeyi mümkün mertebe her türlü ışıktan koruyun.
Hatta gerekiyorsa medikal tedavi alın.

Kizlar bugun kendime lazer yaptim. Ve mukemmel sonuc yandim. 3ay once solaryuma girmiatim rengim acildi sandim ama hala etkilicegini dusunmedim. Ve daha once de yaktigim yer tekrar yandi beyaz benekliyim mutsuzum aglicam :KK43: solaryuma girsem nasil olir diye dusunuyorum. Daha once bu talohsizlihi yasayan oldu mu?
Yeni yanditsaniz ustune birde solaryum daha beter olursunuz. Uzun bir sure girmeyin. Duzenli olarak yanan yerlere Madecassol surun.

Yanmaktan kastını anladım ben. Rengin açılmış lazer yaptığın yerler beyaz beyaz dimi? Bence solaryuma girme rengin tamamen düzene girene kadar. Bir arkadaşımın başına gelmişti kare kare görünüyordu :KK45: biraz bekle yaza kadar bence. Anca gider.

Çifte kavrulmuş olursunuz.:olamaz:
Güneş ışığının fazlası bile zararlıyken solaryuma girmek hele ki yanığın üstüne
Görselliği bi yana bırakıp sağlığınızı düşünün ;)

Back
X