help me kızlar :))

soğudum inanki.şimdi yine konuştk bu konuyla ilgili.en kötü kaçarız ailen razı olmazsa diyo.hiiç kusura bakma ben ailemi hiç bişey için silemem dedim.kafa leyla bunun.
ooff
kaçarız mi diyor.
o olmadı işte.
kolay yolu bulmuş o .

önlisans canım.çok çalıştım hayaller kurarak sevdğim gözmn önndeydi hırs yaptım işm olsnda aiilem kabul etsn diye ama artk kendim için iyiki yapmşım çalşmışm diyorm
bence atanırsın rahat rahat .
ben de 85 ile atandım 2013 de. 2. atamada.

soğudum inanki.şimdi yine konuştk bu konuyla ilgili.en kötü kaçarız ailen razı olmazsa diyo.hiiç kusura bakma ben ailemi hiç bişey için silemem dedim.kafa leyla bunun.

Neeee kaçarız mı dedi?
Offfff az uzakta oynasın be!
Ayyy ne buldun şu arabesk ergende?

nasıl çekip gidilir ki.
Severek ayrilalim diye sarkisi bile var. Yaslar kucukken kanlar kaynarken fazla onemsenmez gibi gelsede emin ol 5 sene sonra catirdamaya baslar. Ama Allah buyuk belki sonradan durumu toparlar. Fakat soylemlerinden pekte azimliymis gjbi gelmedi. Bunlar benim fikirlerim ee hayatta sizin hayatiniz dogrusunu siz bilirsiniz..

Neeee kaçarız mı dedi?
Offfff az uzakta oynasın be!
Ayyy ne buldun şu arabesk ergende?
bazen bn de böyle düşünmüyo değilim.şimdi ben kaçamam kusura bakma canım dedim çabalarsan fikrim değişir ama böyle bi yere varabilecğimizi bi yuva kurabileceğimizi düşünmüyorum dedim.o da.ben en kötü ihtimalden bahsediyorum tabiki durduk yere kaçmayız ama ailen karşına bi adam çıkarıp bunla evlenceksin der diye korkuyorum diyo ailem katı old.için.bn de sen gerekeni yaparsan ailem razı olur dedim.he eğer 2 3 sene içinde bi yere tutunma çabası olmazsa yol orda.anlarım ki sevmemiş oayalamış

Defalarca yazdım konuna biliyorsun.
En büyük hatayı ben ayrılamam fikriyle yapıyorsun bence.
Neden ayrılamazsın ki?
Bulunmayan Hint kumaşı mı kendisi?
Sen ayrılmadıkça ya da daha doğru tabirle ayrılamayacağını hissettirdikçe o iyice yayılıyor,görmüyor musun?
Sen çırpındıkça o sallamıyor.
Oysa sen dik dursaydın belki o da çaba gösterirdi ama geçmiş ola artık.
Yerinde olsam çoktan ayrılırdım hele ki benim maaşıma gözünü dikmiş adama tırnak kadar da üzülmezdim.
Sen seviyor musun bilemem ama onun seni sevmediği belli.
Seni sevse okur,çalışır,meslek sahibi olurdu çoktan.
Senin bu kadar üzülmene gönlü razı olmazdı.
Daha önce de söyledim erkektir çaba göstermesi gereken,sevdiği kızı mutlu etmek için uğraşan.
Sana yazık,ailene yazık hiç düşünmüyorsun bunları.
Heee şu söylediklerimi daha önce olduğu gibi yine dikkate almayacaksın,biiliyorum ama bunları yazmazsam içim rahat etmezdi.
Hayat senin,bile bile sıkıntıyı çekecek olan sensin.
abla tam dediklerine uyuyorum artık saldım sanırım.benim için ne yapıyor diye bakıyorum artık.ben çok şey yaptım ilerde bitanesini bilmeyecek.gözlem aşamasındayım şu sıralar bi askerden gelsin bakalım trilaylaylom takılacak mı aklı başına gelecek kurma telaşına mı girecek.

abla tam dediklerine uyuyorum artık saldım sanırım.benim için ne yapıyor diye bakıyorum artık.ben çok şey yaptım ilerde bitanesini bilmeyecek.gözlem aşamasındayım şu sıralar bi askerden gelsin bakalım trilaylaylom takılacak mı aklı başına gelecek kurma telaşına mı girecek.

Bak canım şu an salsaydın,zaten şu konuyu açmazdın.
He niye açtın demiyorum,yanlış anlama sakın. Dertlenmişsin ki açmışsın.
Gözlem,sözlem geç bunları adamın tavrı belli. Yolunu çiz sen.

Bak canım şu an salsaydın,zaten şu konuyu açmazdın.
He niye açtın demiyorum,yanlış anlama sakın. Dertlenmişsin ki açmışsın.
Gözlem,sözlem geç bunları adamın tavrı belli. Yolunu çiz sen.
şu an askerde ama .çalıştı askere gitti.sevdiğine de eminim.erkendeğilmi

Valla degil isi birak aradaki ailelerin maddiyatlari bile cok problem oluyo bir daha dusun derim olacak problemleri dusun

Mereba baci.
Böyle bi konu nedeniyle kimilerinin dediği gibi ayrılmak, çekip gitmek falan öyle kolay olmaz, çok çok radikal olmayan kimse bunu yapmaz, orası belli.
E adamın işi yok, ama kafası rahat. Özgüven felan yerinde. Fekat böyle tiplerin genelde dönünce "kendi işini kurmaya" kafayı taktığı, sonradan da batırdığını çok okuyoruz. Seninkinin de böyle planları mı var aceba?
Bu koşullar altında yapabileceğin tek şey biraz dominant olmak. Yani, adam ben hallederim dediğinde hff iyi peki deyip çekilmemek. Gerekirse kavga çıkarmak.
Ben sevgiline buradan bi kariyer planı yapamam, ama sen yapabilirsin. Ve muhtemelen ondan da daha iyisini yaparsın. Düşün taşın, ikiniz için en iyisi ne olacaksa planla, kendisine anlat ve bas dominantlığı. Kabul ettirene kadar da yılma.

Ayni temada 3. ya da 4. konun bu.Ezbere biliyoruz artik iliski hikayenizi.Onceki konulardan devam etsen?

X