help me kızlar :))

İs evlilik kismina diyeceğim yok hakkinizda hayirlisi ama ben fikrim 19 yasinda ailenize anlatmakla çok iyi yapmissiniz artik devir onu gerektiriyor bence babanizinda hoşuna gitmiştir saklamamaniz dunyanin bin bir türlü hali var kendinize kizmayin
valla bilmiyorum da bence hiç hoşuna gitmedi :KK70:

demekki oda memur ıoalcakbirini buldum birimizin işi garanti oalcak diye seviniyor:)
onun da bulması lazım işte sürekli bi iş.güvenlik sertifikası falan al diyorum her ne varsa dene diyorum.artık askerden gelince nelr yapıyo bakacağım eğer böyle vurdmduymaz devam ederse düşncelerim değişecek gibi.geleceğini düşünmeyen bi insan gelecğinde benide görmek istemiyo demktir

evet çalışmak isteyene bi şekilde iş vardır ama ilerde sen değilde o rahatsız olur bu durumdan.
sen ondan daha fazla para getirceksin falan zoruna gider illaki.
şimdi askerde ya ondan rahat tavır sergilio olabilir. ama geldiğinde bak bakalım sizin için napıo.
baktın o zorlamıo sende ağzını açma ozaman herşey olacağına varır nihayetinde.

valla bilmiyorum da bence hiç hoşuna gitmedi :KK70:
Olsun neler duyup goruyoruz tv bilmedende olsa kendini guvene almissin ben isterim evladim gelip benimle paylassin esimde ayni sekilde kiz erkek evlat fark etmez bu konuda ve anlatmasi yonunde yetistirmeye gayret gosteriyoruz oglumu hatta arkadasinin ailesini bile gorup taninali bak annen baban anlatmis o zaman terslemis seni simdi dusunuyorsun zamani geldigi icin

yok ya dejavu değil okudun :) geniş halini açtım

benim eşim de lise mezunu.
ben ondan sonra 2 okul daha okudum :)
onun aklı başına 30 yaşında geldi.
haftasonu ygs ye girecek.
kpss ye girdi ortaöğretimden. inşallah atanacak önümüzdeki atamalarda :)
şimdi özelde çalışıp harcadığı zaman için kafasını taşlara vuruyor malesef.
ygs ve kpss 2016 ya girmesi için ikna edebilirsin ama bu sürede bence hem bir iş bulsun hem de kurslara gitsin. mesela ehliyeti yoksa alsın, halk eğitimden sertifikalar alsın. mesela güvenlik görevlisi olabilir bunun için güvenlik kursuna gitsin falan.. özel sektörde vasıfsız eleman olmak çok zor. eşim yıllarca inşaat şantiyelerinde çalıştı. ama ne uzadı ne kısaldı. üstelik çok da yıprandı. bu yüzden önünüze iyi bir yol çizin.

Olsun neler duyup goruyoruz tv bilmedende olsa kendini guvene almissin ben isterim evladim gelip benimle paylassin esimde ayni sekilde kiz erkek evlat fark etmez bu konuda ve anlatmasi yonunde yetistirmeye gayret gosteriyoruz oglumu hatta arkadasinin ailesini bile gorup taninali bak annen baban anlatmis o zaman terslemis seni simdi dusunuyorsun zamani geldigi icin
aynen eğer anlatmasaydım ve tepki vermeselerdi 19 yaşında evlenmş çocuk sahibi olmuş koca eline bakan asgari ücretle geçinmeye çalışan biri olacaktım belkide köyde oturacaktım.çok salakmışım

benim eşim de lise mezunu.
ben ondan sonra 2 okul daha okudum :)
onun aklı başına 30 yaşında geldi.
haftasonu ygs ye girecek.
kpss ye girdi ortaöğretimden. inşallah atanacak önümüzdeki atamalarda :)
şimdi özelde çalışıp harcadığı zaman için kafasını taşlara vuruyor malesef.
ygs ve kpss 2016 ya girmesi için ikna edebilirsin ama bu sürede bence hem bir iş bulsun hem de kurslara gitsin. mesela ehliyeti yoksa alsın, halk eğitimden sertifikalar alsın. mesela güvenlik görevlisi olabilir bunun için güvenlik kursuna gitsin falan.. özel sektörde vasıfsız eleman olmak çok zor. eşim yıllarca inşaat şantiyelerinde çalıştı. ama ne uzadı ne kısaldı. üstelik çok da yıprandı. bu yüzden önünüze iyi bir yol çizin.
umarım aklı başına gelir abla.21 yaşında ve olgun düşünmüyo bence şu an.spontane yaşıyor.böyle giderken hayatımız evlilikten bahsediyor.e nasıl hayal kurarsın rahat rahat.

olayı bile bile sen bu noktaya getirmişsin...naslı mutlu olacağını düşün karar ver..ona göre ya ayrılırsın yada devam edersin...

zamana bırakın bence,zaten senin atanmana var daha o da ozaman zarfında açıktan okur işe falan girer, yani zamana bırakın bence, biranda her şey olmaz ki
sanırım hasta oldum ben bunları dşüne düşüne .her haltı kafaya takyorum verem olup ölücem kesin.anksiyete panik atak falan olmuş olabilirm. :KK43:

5 yılı devirdiğim bi ilişkim var arkadaşlar.19 yaşındayken aptallık ederek aileme sevgilimden bahsettim.çocuk ne askerliğini yapmıştı,ne işi vardı ne de yaşımız yeterliydi evlenmek için.cahil cühela nası bi kafadaysam artık o zamanlar.şu an daha aklım başımda diye düşünüyorum.ailem çok katı özellikle babam ama sağolsun bir dedğimi iki etmez çok düşkündür bana.gelgelelim konuya.
babamlara sevgilimden bahsedince annem sevgilimin annesiyle babasının köyde oturmaları ve maddi durumlarının kötü olması,sevgilimnde benmde iş sahibi olmamamızı sebeb sunarak olmaz dediler çook haklı olarak.başta çok katılardı fakat babam bi gün askerden gelsin işini gücünü kursun bakarız dedi.askerliğin bitmesine 40 gün var.ben bu 2 sene içinde üniversite okudum aöf kpssden 85 aldım kasımda da atanacağım inşallah. sevgilime çoğu kez söyledim aramızda çok bariz maaş farkı olursa ailem sorun çıkraiblir diye açık bi şekilde.ama sevgilimin lafı aynen şu.sen atan kendini düşün ben erkeğim her türlü iş bulurum.sorun şu ki dışarda iş bulmak o kadar kolay değil.2016da ygsye gir istersen diyorum yanaşmıyo.ben halledicem çok mutlu olucaz bana güven başka bişey istemiyorum dyo.adamın sülalesi rahat.artık ciddi anlamda sinir olmaya başladım ona bu konuyu çok dile getirmesem de artık sinir sistemim çöktü.gece dişlerimi sıkıyorm farkında olmadan sürekli kafamda düşüncler düşünceler... psikolojim altüst oldu.bna ne yapmamı önerirsiniz.siz benim yerimde olsaydınız nasıl davranırdınız?
erkekler hallederim diye düşünür her zaman.
benim fikrim budur.
çok nadir insan emek verip yıllarını harcayıp da kendini düşünür . erkekler için düşünüyorum bunu.
Ama dışarıda iş bulup da yine ekmeğini taştan çıkaramaz mı . çıkarır bence
çok sıkıntı değil bunlar.
eğer seviyorsanız bunlar sizin için problem olmamalı
ama anladığım kadarıyla siz de soğumuşsunuz bu ilişkiden.
yoksa sevdiğiniz hakkında bu yorumları yapmazdınız.

ben de konuyu tanıdım sanki.
aöf de ne okudunuz ? artık 85 ile bile atanmak çok zor özellikle aöf bölümlerinden :KK43:
erkek arkadaşınızın sorumluluk alması lazım.. şua ne yapıyor para kazanıyor mu

ben de konuyu tanıdım sanki.
aöf de ne okudunuz ? artık 85 ile bile atanmak çok zor özellikle aöf bölümlerinden :KK43:
erkek arkadaşınızın sorumluluk alması lazım.. şua ne yapıyor para kazanıyor mu
büro okudum taban puanımız 81 de kaldı en son.şanslı bi bölüm benmki

erkekler hallederim diye düşünür her zaman.
benim fikrim budur.
çok nadir insan emek verip yıllarını harcayıp da kendini düşünür . erkekler için düşünüyorum bunu.
Ama dışarıda iş bulup da yine ekmeğini taştan çıkaramaz mı . çıkarır bence
çok sıkıntı değil bunlar.
eğer seviyorsanız bunlar sizin için problem olmamalı
ama anladığım kadarıyla siz de soğumuşsunuz bu ilişkiden.
yoksa sevdiğiniz hakkında bu yorumları yapmazdınız.
soğudum inanki.şimdi yine konuştk bu konuyla ilgili.en kötü kaçarız ailen razı olmazsa diyo.hiiç kusura bakma ben ailemi hiç bişey için silemem dedim.kafa leyla bunun.

5 yılı devirdiğim bi ilişkim var arkadaşlar.19 yaşındayken aptallık ederek aileme sevgilimden bahsettim.çocuk ne askerliğini yapmıştı,ne işi vardı ne de yaşımız yeterliydi evlenmek için.cahil cühela nası bi kafadaysam artık o zamanlar.şu an daha aklım başımda diye düşünüyorum.ailem çok katı özellikle babam ama sağolsun bir dedğimi iki etmez çok düşkündür bana.gelgelelim konuya.
babamlara sevgilimden bahsedince annem sevgilimin annesiyle babasının köyde oturmaları ve maddi durumlarının kötü olması,sevgilimnde benmde iş sahibi olmamamızı sebeb sunarak olmaz dediler çook haklı olarak.başta çok katılardı fakat babam bi gün askerden gelsin işini gücünü kursun bakarız dedi.askerliğin bitmesine 40 gün var.ben bu 2 sene içinde üniversite okudum aöf kpssden 85 aldım kasımda da atanacağım inşallah. sevgilime çoğu kez söyledim aramızda çok bariz maaş farkı olursa ailem sorun çıkraiblir diye açık bi şekilde.ama sevgilimin lafı aynen şu.sen atan kendini düşün ben erkeğim her türlü iş bulurum.sorun şu ki dışarda iş bulmak o kadar kolay değil.2016da ygsye gir istersen diyorum yanaşmıyo.ben halledicem çok mutlu olucaz bana güven başka bişey istemiyorum dyo.adamın sülalesi rahat.artık ciddi anlamda sinir olmaya başladım ona bu konuyu çok dile getirmesem de artık sinir sistemim çöktü.gece dişlerimi sıkıyorm farkında olmadan sürekli kafamda düşüncler düşünceler... psikolojim altüst oldu.bna ne yapmamı önerirsiniz.siz benim yerimde olsaydınız nasıl davranırdınız?
cevap sende adamın sülalesi rahat diyorsun böyleleri kendilerini sıkmazlar bi mesleği var mı bari..sen anca sıkılıp kendini yardığınla kalırsın :KK66:

ya seven insan nolursa olsun eşinin mertebesine erişmeye çabalar. bu kadın da erkek de olsa...

ha çabalasa da yapamasa anlarım yani. ama hiç çaba bile yok... gençsin güzelsin başka yollara yürü derim..

Defalarca yazdım konuna biliyorsun.
En büyük hatayı ben ayrılamam fikriyle yapıyorsun bence.
Neden ayrılamazsın ki?
Bulunmayan Hint kumaşı mı kendisi?
Sen ayrılmadıkça ya da daha doğru tabirle ayrılamayacağını hissettirdikçe o iyice yayılıyor,görmüyor musun?
Sen çırpındıkça o sallamıyor.
Oysa sen dik dursaydın belki o da çaba gösterirdi ama geçmiş ola artık.
Yerinde olsam çoktan ayrılırdım hele ki benim maaşıma gözünü dikmiş adama tırnak kadar da üzülmezdim.
Sen seviyor musun bilemem ama onun seni sevmediği belli.
Seni sevse okur,çalışır,meslek sahibi olurdu çoktan.
Senin bu kadar üzülmene gönlü razı olmazdı.
Daha önce de söyledim erkektir çaba göstermesi gereken,sevdiği kızı mutlu etmek için uğraşan.
Sana yazık,ailene yazık hiç düşünmüyorsun bunları.
Heee şu söylediklerimi daha önce olduğu gibi yine dikkate almayacaksın,biiliyorum ama bunları yazmazsam içim rahat etmezdi.
Hayat senin,bile bile sıkıntıyı çekecek olan sensin.

X