Helikobakteri pilori

leylamurat35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2024
9
0
42
Herkese iyi günler
Benim 2 hafta önce helikobakteri pozitif çıktı şimdi 1500 mg antibiyotik kullanıyorum 4 günündeyim ama aşırı midemi ağrıtıyor antibiyotik kullanıp mide ağrısı yaşan var mı birde bu illeten kurtulan bi akıl versin
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış
herkese iyi sağlıklı huzurlu mutlu günler dilerim 💐

Mide ilacı vermedimi doktor mutlaka kullanın aile hekiminize yazdırın doktora ulaşmak zorsa geçmiş olsun

Herkese iyi günler
Benim 2 hafta önce helikobakteri pozitif çıktı şimdi 1500 mg antibiyotik kullanıyorum 4 günündeyim ama aşırı midemi ağrıtıyor antibiyotik kullanıp mide ağrısı yaşan var mı birde bu illeten kurtulan bi akıl versin
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış
herkese iyi sağlıklı huzurlu mutlu günler dilerim 💐
Şikayetleriniz neydi de Helikobakter pilori pozitif çıktı acaba

Şikayetleriniz neydi de Helikobakter pilori pozitif çıktı acaba
Merhaba şikayetim midemde ağrı yanma olurdu son zamanlarda karın ağrısı yapıyordu dışlı ve kan testi verdim negatif çıktı sonra ağrım devam edince endoskopi yaptırdım öyle çıktı Allah kimseye vermedin berbat bir şey

Ben de böyle bir hastalıktan gebermek üzereydim. ishal ve kusma yaşadım 7 sene önce 😕 2 poşet ilaç verdiler, su bile içemezken o ilaçları da içemedim tabii. sonra bir genel cerraha gittim Tavsiye üzerine, Allah ondan bin kere razı olsun. Bana pantpas mide koruyucu, gutfeel pro-probiyotik, bizmopen emme hapı verdi. bu 3 ile ben 2. Günde iyileştim. Siz de doktorunuza bir danışın bu ilaçları. bana çok iyi gelmişti, herkeste aynı olmaz ama en azından gutfeel alabilirsiniz. piyasadaki en iyi prebiyotik ve probiyotik karışımı Demişti doktor. enterogerminayı filan gutfeel yanında çöp saymıştı o zamanlar 😂

X