Hele bir bakın güzel kk hatunları

Günün 10 gün geçtiyse kese karnından bile görünür. Ayrıca düşük yapsan illaki pıhtı vs gelirdi bence yerleşme kanaması yaşamışsin..

İnşeAllah canım sanırım yarını bile bekleyemeyeceğim acile gitmeyi düşünüyorum yorumlar olumlu olunca bende daha çok umut oldu İnşeAllah Rabbim büyük

Daha bugun temizlendi lekelenme bende bitti sandım ve akşama doğru tekrar ağtı ve göğüs hassasiyeti olunca kafam karıştı ..
Düşük yapmış olsan ağrısından duramazsın öyle böyle bir ağrı değil hemde. Yani düşmemiş ve içinde kalmış olsa. Ben 2 defa yaşadım bu durumu. İlkinde kanama başladı sonra feci bir ağrı hemen dr a gittim düşük olmuş kürtajla alındı. Ama 2. Sinde kanama başladı hemen doktora gittim ilaç verdi ve kımıkdamadan yat dedi. Ertesi güne kanama durdu cocuğumda sapasağlam doğdu çok şükür. Hemen dr a git.

Kimse zorla muayene etmez ki, söylersin aşttan muayene olmak istemiyorum diye. Muhtemelen düşük tehliken var, kanamalar illa düşürdüğün anlamına gelmez ki. Bence bir doktora görün mutlaka. Ben düşük tehlikesi geçirdiğimde alttan muayene olmak istemedim mesela, ama doktor da sormadı zaten alttan muayene olmak ister misin diye. Hatta muayene sonrası kağıt falan imzalamıştım alttan muayene olmak istemiyorum diye.

boş yere umutlandırmak istemem ama bahsettiğiniz yerleşme kanaması gibi duruyor. özellikle de sadece kahverengi akıntıysa genellikle yerleşme kanaması oluyor o. şu an riskli bir durumda olabilirsiniz. dikkat etmeniz gerekiyor olabilir. acil güvenilir bir doktora görünmeniz lazım. daha önceden de düşükleriniz olduğu için önleminin alınmasıyla iyi bir hamilelik geçirebilirsiniz. moralinizi bozup böyle takipsiz bırakmayın. yıpratmayın kendinizi. artık düşük yapmak ne yazık ki çok yaygın. çoğu bayan iğne yaptırarak hamile kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…