- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
- Konu Sahibi AyMorcivet
Günün 10 gün geçtiyse kese karnından bile görünür. Ayrıca düşük yapsan illaki pıhtı vs gelirdi bence yerleşme kanaması yaşamışsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşeAllah canım sanırım yarını bile bekleyemeyeceğim acile gitmeyi düşünüyorum yorumlar olumlu olunca bende daha çok umut oldu İnşeAllah Rabbim büyükYok be güzelim gayet normal yas bende 35 deyim. Hatta kuzen 38 de doğurdu. Gerçi benimde iki kurtajim var kalbi atmadi son gebeligimden önce Dr kromozom bozukluğu dedi bizede. Hatta bu şekil olması daha iyi vücut besleniyor bende de. Demek senin de atıyor. İnşallah nu sağlıklıdır.
Ay canım İnşeAllah hacettepenin acili yokmuş eve gidiyorum yarın gene gelicem kan vereyim İnşeAllahGünün 10 gün geçtiyse kese karnından bile görünür. Ayrıca düşük yapsan illaki pıhtı vs gelirdi bence yerleşme kanaması yaşamışsin..
Düşük yapmış olsan ağrısından duramazsın öyle böyle bir ağrı değil hemde. Yani düşmemiş ve içinde kalmış olsa. Ben 2 defa yaşadım bu durumu. İlkinde kanama başladı sonra feci bir ağrı hemen dr a gittim düşük olmuş kürtajla alındı. Ama 2. Sinde kanama başladı hemen doktora gittim ilaç verdi ve kımıkdamadan yat dedi. Ertesi güne kanama durdu cocuğumda sapasağlam doğdu çok şükür. Hemen dr a git.Daha bugun temizlendi lekelenme bende bitti sandım ve akşama doğru tekrar ağtı ve göğüs hassasiyeti olunca kafam karıştı ..
10 gün kadar gümüm geçti ..test yaptım pozitif sevinmeye kalmadan kanamam geldi ..söylemesi ayıp sadece silince peçeteye geldi az değil baya baya .. eyvah düşüyor dedim çünkü üç kez düşük yaptım ..sonrasından hep kahverengi leke çamur gibi iki üç gün sürdü ama hep kahverengi bugun abdestimi aldım orucumu tuttum ama ..gel gelelim kasıklarım hala hamile gibi ağrıyor gögüslere dokunamıyor elimi dahi süremiyorum..diğer düşüklerimde kanamayla birlikte göğüsler normale dönerdi..bugun bir test aldım yaptım az önce çift çizgi..düştüğü halde test pozitif çıkarmı hani hala vücutta etkisi kalmış olabilir..yada hamileyken regl görüyorum diyenler gibimi kafam çok karışık ..doktora gitmek istemiyorum illaki muayene ediyor ve ilkini muayene den sonra düşürdüm ..bayram Arife’si çok sıkıntılıyım kimseye de bişi diyemiyorum sizlere açıldım
Kimyasal gebelik mi yaşadın hepÜç kere düşük yaptım artık yıprandım gerçekten ve hepsi kendi kendine düştü sonradan gittim temizlenmiş mi diye ..şükür sorun yaşamadım
10 gün kadar gümüm geçti ..test yaptım pozitif sevinmeye kalmadan kanamam geldi ..söylemesi ayıp sadece silince peçeteye geldi az değil baya baya .. eyvah düşüyor dedim çünkü üç kez düşük yaptım ..sonrasından hep kahverengi leke çamur gibi iki üç gün sürdü ama hep kahverengi bugun abdestimi aldım orucumu tuttum ama ..gel gelelim kasıklarım hala hamile gibi ağrıyor gögüslere dokunamıyor elimi dahi süremiyorum..diğer düşüklerimde kanamayla birlikte göğüsler normale dönerdi..bugun bir test aldım yaptım az önce çift çizgi..düştüğü halde test pozitif çıkarmı hani hala vücutta etkisi kalmış olabilir..yada hamileyken regl görüyorum diyenler gibimi kafam çok karışık ..doktora gitmek istemiyorum illaki muayene ediyor ve ilkini muayene den sonra düşürdüm ..bayram Arife’si çok sıkıntılıyım kimseye de bişi diyemiyorum sizlere açıldım
İkincisi büyük ihtimalle kimyasal gebeliktiKimyasal gebelik mi yaşadın hep