• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hele bir bakın güzel kk hatunları

AyMorcivet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
829
631
33
41
10 gün kadar gümüm geçti ..test yaptım pozitif sevinmeye kalmadan kanamam geldi ..söylemesi ayıp sadece silince peçeteye geldi az değil baya baya .. eyvah düşüyor dedim çünkü üç kez düşük yaptım ..sonrasından hep kahverengi leke çamur gibi iki üç gün sürdü ama hep kahverengi bugun abdestimi aldım orucumu tuttum ama ..gel gelelim kasıklarım hala hamile gibi ağrıyor gögüslere dokunamıyor elimi dahi süremiyorum..diğer düşüklerimde kanamayla birlikte göğüsler normale dönerdi..bugun bir test aldım yaptım az önce çift çizgi..düştüğü halde test pozitif çıkarmı hani hala vücutta etkisi kalmış olabilir..yada hamileyken regl görüyorum diyenler gibimi kafam çok karışık ..doktora gitmek istemiyorum illaki muayene ediyor ve ilkini muayene den sonra düşürdüm ..bayram Arife’si çok sıkıntılıyım kimseye de bişi diyemiyorum sizlere açıldım

Bir sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptirsaniz rahatlarsiniz aslında tatil başlamadan. yani her kanama düşük anlamına gelmez. Bir yakinim hamileliğinin baslarinda baya adet olur gibi kanama yaşadı ama Dr düşük riski var bile demedi hiç sorun yok dedi.
Ki düşük yapıyorsanız da zaten doktora gitmeniz gerekmez mi içinizde parça kalır vs kanama ile vucuttan atilamayacak durumda olabilir. Allah gönlünüze göre versin şu mübarek günlerde duam sıkı sıkı tutunsun inşallah bebeğiniz size.. geçmiş olsun

Neden kan tahlili yaptırmadan düşük yaptığınız fikrine kapıldınız. Tutunma kanaması olabilir. Ya da dr a alttan muayene olmak istemediğinizi daha önce yaşadığınız düşükleri anlatın mutlaka size düşük önleyici iğne verecektir. Sorun çözülebilir bir durumdayken belki de zaman kaybediyorsunuz

10 gün kadar gümüm geçti ..test yaptım pozitif sevinmeye kalmadan kanamam geldi ..söylemesi ayıp sadece silince peçeteye geldi az değil baya baya .. eyvah düşüyor dedim çünkü üç kez düşük yaptım ..sonrasından hep kahverengi leke çamur gibi iki üç gün sürdü ama hep kahverengi bugun abdestimi aldım orucumu tuttum ama ..gel gelelim kasıklarım hala hamile gibi ağrıyor gögüslere dokunamıyor elimi dahi süremiyorum..diğer düşüklerimde kanamayla birlikte göğüsler normale dönerdi..bugun bir test aldım yaptım az önce çift çizgi..düştüğü halde test pozitif çıkarmı hani hala vücutta etkisi kalmış olabilir..yada hamileyken regl görüyorum diyenler gibimi kafam çok karışık ..doktora gitmek istemiyorum illaki muayene ediyor ve ilkini muayene den sonra düşürdüm ..bayram Arife’si çok sıkıntılıyım kimseye de bişi diyemiyorum sizlere açıldım

Vajinal muayene ile düşük yapmanın bi ilgisi yok yalnız
En azından kan testi yaptırın
Belki dış gebelik gibi tehlikeli bir durum? Nasıl işinizi şansa bırakıyorsunuz?

Bende hamileliğin ilk zamanı adet gibi peçeteyle silince kanama olmuştu doktor iğne vermişti düşmemesi için ve yerimden kalkmadım.şükür sağ sağlim doğum yaptım.belki yerlrşme kanamasıdır

Bir sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptirsaniz rahatlarsiniz aslında tatil başlamadan. yani her kanama düşük anlamına gelmez. Bir yakinim hamileliğinin baslarinda baya adet olur gibi kanama yaşadı ama Dr düşük riski var bile demedi hiç sorun yok dedi.
Ki düşük yapıyorsanız da zaten doktora gitmeniz gerekmez mi içinizde parça kalır vs kanama ile vucuttan atilamayacak durumda olabilir. Allah gönlünüze göre versin şu mübarek günlerde duam sıkı sıkı tutunsun inşallah bebeğiniz size.. geçmiş olsun
Allah razı olsun güzel dileklerin duan için canım benim ..

Vajinal muayene ile düşük yapmanın bi ilgisi yok yalnız
En azından kan testi yaptırın
Belki dış gebelik gibi tehlikeli bir durum? Nasıl işinizi şansa bırakıyorsunuz?
Daha bugun temizlendi lekelenme bende bitti sandım ve akşama doğru tekrar ağtı ve göğüs hassasiyeti olunca kafam karıştı ..

Doktora gidin. Belki Protestan verecek. Belki başka bir tedavi uygulayacak. Öyle düşmesini mı bekleyeceksiniz ya hayret ettim size gerçekten.
Üç kere düşük yaptım artık yıprandım gerçekten ve hepsi kendi kendine düştü sonradan gittim temizlenmiş mi diye ..şükür sorun yaşamadım

Bence yarın bir Dr a gidin ve kan tahlili izi yaptırın. Muayene bayramdan sonra olursunuz, gerekirse.hamilesiniz benim fikrim. Dr da netleştirsin. Kendinizi fazla yormayin

Dustugunu nerden biliyorsunuz ben afedersiniz kanama hemde uc tane parca cikardim dustu diye oturup agladim meger yavrum benimleymis 2 ay hap igneyle kanamam falan kalmadi sukur bebegmde iyi. Rabbim sizede nasip etsin
Amin İnşeAllah yarın doktora gidicem İnşeAllah gerçekten kafam çok karıştı ..üç tane düşük yapınca bunda da kanı görünce tamam dedim çok ağladım bende İnşeAllah sizin dediğiniz gibidir

İki tane genç kızım var ..doktor kromozom bozukluğu olduğundan düşer bir sorun yok dedi ..nasip dedim hep ..36 yaşındayım riskli bu yaşlar
Yok be güzelim gayet normal yas bende 35 deyim. Hatta kuzen 38 de doğurdu. Gerçi benimde iki kurtajim var kalbi atmadi son gebeligimden önce Dr kromozom bozukluğu dedi bizede. Hatta bu şekil olması daha iyi vücut besleniyor bende de. Demek senin de atıyor. İnşallah nu sağlıklıdır.

Back