Yeter kız yeterrr
Ben dun 13 bardak içtim
Gaza gelmek bu olsa gerek
Canım yarın duzenleyım beraber destek olalım . Şuan kedım hasta kafam yerımde değil inan .Merhabalar ben de su içemiyorum
Burayı aktif takip eden var mı destek olalım birbirimize
Dün başladım
13 şubat 8 bardak su
14 şubat ?
Konu sahibi aktifse ilk sayfayı düzenleyip takip yapabilir mi?H E
Tamam canım çok teşekkürler bir de bebek istiyorum su içmek gerekliymişCanım yarın duzenleyım beraber destek olalım . Şuan kedım hasta kafam yerımde değil inan .
Senı etıetlerım ben
Teşekkür ederim ayarlarım ben merak etme.Tamam canım çok teşekkürler bir de bebek istiyorum su içmek gerekliymiş
İlk sayfayı güzelce silip baştan yazarsın değil mi? Kendini ve beni yaz bismillah başlayalım geçmiş olsun inşallah iyileşir tez zamanda
AminTeşekkür ederim ayarlarım ben merak etme.
İnşallah en yakın zamanda hamıle kalırsın
Bide sağlıklı olmyomuş cano .Ben de varım ben bazı aromaları çok seviyorum ara ara şişeye karanfil tarçın ya da limon elma o gün elime ne gelirse atıyorum öyle öyle içiyorum ama bunların kilo verdirdiğini söylediler yapmaya çekiniyorum şimdi
Diğer türlü içemiyorum bi bardak içsem ya tıkandığım için ya ilaçla içerim o derece fena durum bende diyetisyen izledim bi tane o da sevdiğiniz şeyleri ekleyin dedi amaBide sağlıklı olmyomuş cano .
Saf su için dıyolar bende limonlu içiyodum :/
Benımde durum aynı kuzu içim bulanıyo içerken .Diğer türlü içemiyorum bi bardak içsem ya tıkandığım için ya ilaçla içerim o derece fena durum bende diyetisyen izledim bi tane o da sevdiğiniz şeyleri ekleyin dedi ama
Napıyoz içtiğimizi buraya mı yazıyoruz o zaman belki heves gelir birlikte yapımca tele program bile indirdim kaç kere yok olmuyoBenımde durum aynı kuzu içim bulanıyo içerken .
Ne şişeler aldm , ne bardaklar yoook bişy fyda etmıyo .
Bakalım belkı burası işe yarar :/
aynen en az 8 bardak su iç. Burayada istersen içtiğin kadar yaz sonra toplam yazarsın .Napıyoz içtiğimizi buraya mı yazıyoruz o zaman belki heves gelir birlikte yapımca tele program bile indirdim kaç kere yok olmuyo
Özenirim diye bir kitrelik şişe aldım bi ara meme kanserine destek için pembe kapaklı satılıyodu 3 tane aldım eve işe vs diye zavallılar öylece duruyor litrelik yazsam olur muaynen en az 8 bardak su iç. Burayada istersen içtiğin kadar yaz sonra toplam yazarsın .
8 bardak içmeyene ceza var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?