- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Ben 2 bardakBi bardak içtim bugün
azim geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2 bardakBi bardak içtim bugün
Sevindim ben de içicem öğlen evde üç inşaşşah şuan birdeyim hâlâBen 2 bardak
azim geldi
Toplam iki içebildim olsun üçüncüyü içip işe gidiyorum öptüm
Ben iki buçuk da kaldım :) bravo kız
Kolay gelsinn aklına geldikçeee iç canısı suynuu benim 4 bardak oldu
Canısı şuan 7 bardaktayım 10 yaparım akşam yatana kadar akşam gelip yazarım içersem innnnşşşH E kaçıncı bardaktasın
İçine limon koy içmesi daha zevkli oluyo bi dene istersen saf su bnm içimi bulndırıyo çnküBen beş içtim güç bela geriye kaldı 5
İşte misin yolda mı ya da sahlep içtim karnım şişti patlıyorumCanısı şuan 7 bardaktayım 10 yaparım akşam yatana kadar akşam gelip yazarım içersem innnnşşş
Ama o sırf su olmuyo bence boşverİçine limon koy içmesi daha zevkli oluyo bi dene istersen saf su bnm içimi bulndırıyo çnkü
Şuan evdeyım çay içiyoruz eşimle :)İşte misin yolda mı ya da sahlep içtim karnım şişti patlıyorum
Evet zamanla aşılırsın yaŞuan evdeyım çay içiyoruz eşimle :)
Çayıda 4 şekerli içerdim şan şekeri bıraktımm off leşşş ama alışıcakmışım öyle dıyo herkesss .
Eki Görüntüle 1776671
Iste şisemde bu :)) yazın hamileydim 8 litre içtiğimi bilirim. şimdi 3 4 litre zor başaracaksınız bende bu aralar zorla içiyorum biraz tatlı falan yiyorum sırf susatsin diye
Ayyy cok su icen genclesir falan diyolar
Fıstık gibi olucaaammm
anlayabiliyorum yengem öyleydi yanında kaldığım zaman cilt hastaligi vardı ama sudan nefret ettiği için unutur saat kurardı 2 saatte bir alarm öterdi şu üç diye ama içerken ki hali çok komik olurduGünah olmaısn ama inan tiksiniyorum
Kendıme 1 yıl boyunca çok ıyı bakacğıma söz verdım eşime, eşimde öyle artk sağlıklı beslenıyoruz. Zarralı hiçbirşey yemıyoruz ve bol bol su içicez diye tiksine tiksine içiorum
Heeehh aynı beeenn telefonuma uygulama indirdim hatırlatıyo ama işte ne çare susturuyorumanlayabiliyorum yengem öyleydi yanında kaldığım zaman cilt hastaligi vardı ama sudan nefret ettiği için unutur saat kurardı 2 saatte bir alarm öterdi şu üç diye ama içerken ki hali çok komik olurdu