suyun içine bir dilim limon atıp içerseniz daha kolay olur tadı daha güzel oluyor ben de suyu hiç sevmeyen biri olarak bu şekilde günde 2 litre içebiliyorum :)
1 bardağı aynı anda içmem imkansız gibi birşeyher saat başı 1 bardak su içersen cnm fazlasıyla günlük su miktarını içmiş olursun :)
şişenin içine limon dilimi salatalık dilimi ve taze nane de atabilirsin içimi daha ferrah oluyor1 bardağı aynı anda içmem imkansız gibi birşey
yudum yudum anca içiyorum . Şükürler olsun kı 2 litre içiyorum suan gunluk
İçine limon atarak denıcem baakalımm .. Teşekküür ederimmmşişenin içine limon dilimi salatalık dilimi ve taze nane de atabilirsin içimi daha ferrah oluyor
ben öyle içiyorum cnm limon aromasını bıraktğnda hoş bir tadı oluyor :)İçine limon atarak denıcem baakalımm .. Teşekküür ederimmm
İşyerınde limon bulamadımben öyle içiyorum cnm limon aromasını bıraktğnda hoş bir tadı oluyor :)
Orda mısınMerhaba kızlar ,,
Bu günlüğü kendım için ve belkı benım gibi suyu sevmeyen arkadaşlar için açıyorum. Katılırsanız sevınırım ..
Evet sorunum su
Günde 1 bardak bile içmesem yokluğunu hissetmem .. Ama ilerde sorun çıkmaması için kendımı zorlama kararı aldım ve bu günlüğü açtım.
Bu işi görev haline getirirsem içerim belki..
Şimdilik kendıme güzel bi cam şişe aldım ve masama koydum .
O şişeyi her bittirdiğimde buraya not alıcam ..
Şişem 0,33L su alıyor .. Günlük hedefim 1,65 L içmek..
Yanı bu şişeden 5 tane içersem hedefimi tamamlarım .
Allahım kolaylık versın(
BuyrunnnOrda mısın
Aaa kız sen açmışsın bu topiği :) ben de katılıcam vallaMerhaba kızlar ,,
Bu günlüğü kendım için ve belkı benım gibi suyu sevmeyen arkadaşlar için açıyorum. Katılırsanız sevınırım ..
Evet sorunum su
Günde 1 bardak bile içmesem yokluğunu hissetmem .. Ama ilerde sorun çıkmaması için kendımı zorlama kararı aldım ve bu günlüğü açtım.
Bu işi görev haline getirirsem içerim belki..
Şimdilik kendıme güzel bi cam şişe aldım ve masama koydum .
O şişeyi her bittirdiğimde buraya not alıcam ..
Şişem 0,33L su alıyor .. Günlük hedefim 1,65 L içmek..
Yanı bu şişeden 5 tane içersem hedefimi tamamlarım .
Allahım kolaylık versın(
A kızz iyi destek ol baanaa ben hala aynıyımm :)Su topiği aradım yoksa açıcaktım
Açmama gerek kalmadı Yen'i yılda içiyim dedim yine yapamadım ben de bi bardak içmiyorum hadi kaldığımız yerden tmm gücümüzle canlandıralım bu topiği
Sabah evden çıkmadan vi bardak su içip çıkıcam inşallah hadi bakalım
Ben yaz da aynı tmm tmmA kızz iyi destek ol baanaa ben hala aynıyımm :)
Yazın çok içerim ama kışın mümkünatı yok :)
Dur bnde heemn 1 brdak içiyorumm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?