2 litremı :)Kolay gelsin hedefe ulaşırsınız inşallah,
bende zoraki 2 lt içiyorum ama hiç içmesem aklıma gelmez sanırım
Farkettim2 litremı :)
Dikkat edersen 2 litre yapamadım hedefımı :)
İnan tiksiniyorum çünkü içerken
Oda bişeydir :)Farkettimbende 3 lt içmem gerekirken 2 lt zoraki içenlerdenim maalesef
Teşekkür ederimmgünlüğün hayırlı olsun önceliklee
ben de içmesem gün boyu aklıma gelmezdi su. ben de kendime güzel bi şişe alarak işe başladım bi kaç ay önce. inan faydalı oldu canım ama şişeni büyütmeni tavsiye ederim ben 750ml'lik bi şişe aldım kendime sevdiğim bi renk hem de. bi heves geldi günde iki kez o şişeyi doldurup bitirmeye çalışıyordum ama son zamanlarda hiç önemsemediğimi farkettim
burayı gördüğüm iyi oldu ben de yeniden başlayayım barii
Teşekkür ederimm
Ya işyerınde daha buyuk şişe alırsam rahatsız olurum dıye dusundum
daha ilk şişemin yarısını bitiremedım kıYudum yudum içiyorum
Hadi sende tekrarr başlaaa
İçelim Güzelleşelimm
İlk şişem bitti kaldı 4 şişerica ederimm
ben de eşşek kadar şişemle yeniden başlıyorum bugün sayendeilk zamanlar zor oluyo sık sık tuvalete gidiyodum ben haberin olsunn
bu şişe benim kolayıma geldi büyük bi çantayla her yere götürüyodum valla
Eki Görüntüle 1776702
İlk şişem bitti kaldı 4 şişe
Evet wc konusunda haklısın demin wc den geldim
Şişende ne guzelmiş öyleee
Bende pembiş alıcam ama cam şişeler var 25 tl yemı ne görmüştümm
Eşim diyo bı şişeye bu parayımı vercenazı gitmiş çoğu kalmısdaha çoook gidersin wc'ye
sağol canım daha güzeli senin olsun
ben de bunu 25 tlye almıştım plastik ama hani şu tupper var ya ondan memnunum yanial sen de al renkli falan heves geliyo insana iyi oluyo :)
Eşim diyo bı şişeye bu parayımı vercen
Ama napim heveslendircek bişeyler lazım 2. şişeme başladım çok şükür :))
Ya ben sabahları kahvaltı bıle yapamıyorum bılıyomusun içim bulanıyo saat 10 a kadar hiçbişey yıyemıyoumH E bi de şunu söyleyim sana belki uygulamak istersin sabah kalkar kalkmaz en az bi şişe suyunu iç hem aradan çıkmış olur hem de uyanır uyanmaz içilen su çok faydalı en az iki bardak için diyo uzmanlar iç organları çalıştırıyomus, sindirim sistemine iyi geliyomuş vs.
ben yatarken şişemi doldurup yanıma koyuyodum sabah gözümü açar açmaz hemen içiyodum iki bardağa yakın, yine yapayım bari aferin banaa
Ya ben sabahları kahvaltı bıle yapamıyorum bılıyomusun içim bulanıyo saat 10 a kadar hiçbişey yıyemıyoum
Eşimde çok ısrar edıyo her sabah iç diye ama içemiyorumArtık zorlucam ya bu boyle olmaz çünku ..
Şuan gencım sağlıklıyım ama yaşlanınca nolcak
Yapicaaammmo zaman sen yudum yudum iç alıştır kendini mesela ilk on gün yarım bardak sonraki on gün bi bardak içmek gibi zamanla alışırsın canım..
dediğin gibi şimdi genciz ama yaşlılığı da düşünmek lazım
Yapicaaammm6 sise oldu :)) hedefimi gectimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?