• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Helcin10 'nun Suyla imtihanı :(

Diyet grubunda mısınız ?
Emziriyomusunuz ?
Eger öyleyse nasil zayifladiniz ?
Sorularim bu kadar :)))
Emziriyorum hem de 24 saat :D
Emziren annelerin grubundaydım hamilelikte 20 kilo aldım hepsi gitti eski halime döndüm ama spora ihtiyacım var. Oğlumun peşinde koşmaktan zayıfladım hareketli doğduğundan beri kucağımdan inmez yemek yemeye fırsat bulamıyorum şimdi ayaklandı peşinde koşturuyorum o da sporum oluyor :D

Emziriyorum hem de 24 saat :KK70:
Emziren annelerin grubundaydım hamilelikte 20 kilo aldım hepsi gitti eski halime döndüm ama spora ihtiyacım var. Oğlumun peşinde koşmaktan zayıfladım hareketli doğduğundan beri kucağımdan inmez yemek yemeye fırsat bulamıyorum şimdi ayaklandı peşinde koşturuyorum o da sporum oluyor :KK70:
Benimde 8 kilo fazlam var

Ama diyet yapamam :) cok yemegi seviyorum :)
Zaten süt ve besin alerjisi var bebegimin.yedigimiz en fazla tavuktu.simdide hormonlarinda problem cikti tavukta yemem bidaha

Bana uygun diyet varmi :))

Benimde 8 kilo fazlam var

Ama diyet yapamam :) cok yemegi seviyorum :)
Zaten süt ve besin alerjisi var bebegimin.yedigimiz en fazla tavuktu.simdide hormonlarinda problem cikti tavukta yemem bidaha

Bana uygun diyet varmi :))
Bebeğin kaç aylık. Şekerden uzak dur yapabilirsen

8 aylık canim
Tukettigim tek seker çay şekeri onun disinda hic cikolata ve paketli ürün yemiyorum 5 aydır alerjisi oldugu icin

Google play ye veya app 'a su haturlatıcı yazarsan uygulama çıkıyor canısı[/QUOTE]
Teşekkürler canısı

• Beğen
Reactions: H E
Kankaaa benide yaz bende zoraki su içenlerdenim
Günlük 1 buçuk litre içmeye çalışıyorum ama susayarak değil resmen zorluyorum. Bide çok tuvalete gidiyorum yaaaa :D

• Beğen
Kankaaa benide yaz bende zoraki su içenlerdenim
Günlük 1 buçuk litre içmeye çalışıyorum ama susayarak değil resmen zorluyorum. Bide çok tuvalete gidiyorum yaaaa :KK70:
Sende mı zuzzuu :(

Aynıyız canım hepimiz aynıyız :D
Senıde eklıyorum . Her su içtiğinde yaz . 10 bardak az su içeni dövüyoruz :D :D

Daha iki bardak oldu :KK43:
Ohooo daha akşama kaç saat var .
Her saat içmeye çalış .
Hep önune koy suyunu .
Ben dağınıklıga hiç gelemem :D
Koyuuyorum tam onume :D
Dağınıklı olmasın dıye ıcıp duruyorum.

BBende şu su uygulamasını tekrar indircem. Bakalım randuman alabılecekmıyım

Ohooo daha akşama kaç saat var .
Her saat içmeye çalış .
Hep önune koy suyunu .
Ben dağınıklıga hiç gelemem :KK70:
Koyuuyorum tam onume :KK70:
Dağınıklı olmasın dıye ıcıp duruyorum.

BBende şu su uygulamasını tekrar indircem. Bakalım randuman alabılecekmıyım
3 oldu bile :)))
Ben o su uygulamasını indirdim ama hep görmezden geldim işe yaramadı bi süre sonra :D

• Beğen
Back