Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heee 29 sa tamamTmm 29 olsun
Canım çok geçmiş olsun ya doktora gösterınce bize de bilgi verBugun hastanedeydik bisey yiyemedim pek su da icemedim dogal olarak
Kizimin yumurtaliklarinda kist varmis
Doktor endokrine gidin dedi
Sonuclar icinde olumsuz gibi bisey demis eşim de pek anlayamamis
Burda sonucu paylaşsam bilen doktor yada hemsire varmidir ki
Yada konu mu açsam
Slm evet ben de hep düşünüyorum indirmeyi erteliyorumSlm kızlar ben telefonuma bir program indirdim su içmeyi hatırlatıyor ne kadar içtiğimi hesaplıyor. Belki size de faydası olur
Sende de mi erteleme alışkanlığı var yoksa benim gibi ben normalde çok su içerim ama bebekle uğraşmaktan unutuyorum yada fırsat bulamıyorum programın faydası oldu banaSlm evet ben de hep düşünüyorum indirmeyi erteliyorum
Evet bende de var o alışkanlık :) Allah bağışlasın darısı başımızaSende de mi erteleme alışkanlığı var yoksa benim gibi ben normalde çok su içerim ama bebekle uğraşmaktan unutuyorum yada fırsat bulamıyorum programın faydası oldu bana
Amin Allah isteyen herkese nasip etsinEvet bende de var o alışkanlık :) Allah bağışlasın darısı başımıza
SanmamAmin Allah isteyen herkese nasip etsin
Ben de ertelemekten kurtulmaya çalışıyorum onun da bir programı olsa keşke var mı acaba
Slm kızlar ben telefonuma bir program indirdim su içmeyi hatırlatıyor ne kadar içtiğimi hesaplıyor. Belki size de faydası olur
Onu da ben icat edeyim o zamanSanmam
Onu da ben icat edeyim o zaman
Senin durumun daha vahim o zaman suyunu sürekli gözünün önüne koyMaalesef bende fayda göstermedı
Çünkü hep görmemezşlikten glıyorum
Öyle yapıyorum günlük suyumu 10 a çıkardım çok şükür.Senin durumun daha vahim o zaman suyunu sürekli gözünün önüne koy
Google play ye veya app 'a su haturlatıcı yazarsan uygulama çıkıyor canısıKışın hiç içemiyorum. Şu telefon uygulamasının adı nedir acaba kızlarrr?
Benim bardağımla 6 bardak yetiyor 2 lt ye yakın oluyor. Bu kadar muhabbetin üzerine gidip bir bardak daha içeyim bari çocuk uyanmadanÖyle yapıyorum günlük suyumu 10 a çıkardım çok şükür.
İlk sayfada var içtiğimiz sular
Google play ye veya app 'a su haturlatıcı yazarsan uygulama çıkıyor canısı
Tsk ederim canimCanım çok geçmiş olsun ya doktora gösterınce bize de bilgi ver
Koşş koşş burası onun için varBenim bardağımla 6 bardak yetiyor 2 lt ye yakın oluyor. Bu kadar muhabbetin üzerine gidip bir bardak daha içeyim bari çocuk uyanmadan
Diyet grubunda mısınız ?Benim bardağımla 6 bardak yetiyor 2 lt ye yakın oluyor. Bu kadar muhabbetin üzerine gidip bir bardak daha içeyim bari çocuk uyanmadan