helbest burun Estetiği Ameliyatı

korkum amelyattn uyandıktan sonra mide bulantısı- ateşlenme- nefes alamama o kdar...baya da saydım hani

ben uyandıktan sonra nefes alamamışım bagırmışım zor çok zorr diye hatta kusmuşum ağzından nefes al demişler alamamışım içeri oksijen tüpü getirmişler falan filan . ama ben bunların hiç birini hatırlamıyorum. hatırlayanlar oluyomuş. ben hatırlamıyorum iyikide hatırlamıyorum yani

resimlerine bende bakabilirmiyim canim

tatlım albumlerın herkese acık degıl sanırım arkadaslık yolladım kabul edersen sevınırım fotolarına bakıp içimi rahatlatmak ıstıyorum

tamam canım ikinizi de ekliorum... ama sonuç sandığınız gibi hemencecik belli olmuor malesef... ameliyattan sonra uzun ve sabır gerektiren bir süreç yaşıyorsunuz ve aslında bazı şeyleri de bu süreçte takmamak lazım çünkü aslında çoğu geçici olabilir... ne zamanki 8 ay 1 yıl geçti ise işte o zaman tam sonuç elde edilmiş olur ve tam ve kesin konuşulabilir.. canım... geçmiş olsun..

Burnun çok güzel olmuş canım güle güle kullan, eski halini bilmeyince kıyaslanmıyor ama her durumda çok güzel görünüyor.İnşallah sorunsuz şekilde ömür boyu kullanırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…