• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

helbest burun Estetiği Ameliyatı

gecen persembe ablam oldu cumartesı gorucez yenı burnunu bakalım nasıl olmus :)

geçmiş olsun.fotolarınız yani burnunuz çok hoş görünüyor.simanız çok değişmiş:))

çok teşekkür ederim canım...:)

Nefes almanız da problem oluyor mu yani eskisi gibi mi beni çok korkutan bu rahat nefes alış şeklini kaybetmek:79:

şimdi benim ameliyat çok yeni ama yine de nefes almada bi sorun yok şimdilik allah'a şükür... sadece bazen koku alma problemi oluyor arada bir de tıkanıyo. tabi ama bunların geçici olduğunu biliyorum... 6 ayda iyileşiyo burun... 6 aydan sonra bu tür şikayetler varsa eğer o zaman zaten sorun olur... ama benim doktorum kbb uzmanı ve işinde çok iyi.. nefes problemi olacağını sanmıyorum canım.... yine de tabiki biraz da şans işi...

gecen persembe ablam oldu cumartesı gorucez yenı burnunu bakalım nasıl olmus :)

çok geçmiş olsun... inşşallah çok başarılı geçmiştir...

bende düşünoyrum arkadaşlık teklimi kabul edermisin canım foto gözükmüyor :s

tamam canım ekliyorum seni....bakarsın..

41 gün olmasına rağmen şişliklerin az ve çok güzel olmuş

canım, teşekkür ederim.. bu gün 55 gün oldu... aslında benim burun çok ama çok şiş, hem görüntüsü de öyle zaten hem de ben hissediyorum... özellikle de burun ucum..ve biliyorum ki daha çok incelecek, kibarlaşacak ve de küçülecek.. inşallah daha da güzel olacak...:16:

calejean; redmaximus,strwbry..
hiç korkmayın sakın... doktorunuza güvenin ve ona ne istediğnizi çok iyi anlatın...
hepinize bol şanslar ve de geçmiş olsun..:)

Son düzenleme:
Back