Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
helbest burun Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi helbest
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?çook teşekkür ederim... inşallah seninde çok başarılı geçer canım... sana bol şanslar.....
Nefes almanız da problem oluyor mu yani eskisi gibi mi beni çok korkutan bu rahat nefes alış şeklini kaybetmek:79:
Geçmiş olsun canım..
tesekkurler daha burnu acılmadan cok mutlu morluguda yok denecek kadar az agrısı yok hayırlısı inşallah
geçmiş olsun.fotolarınız yani burnunuz çok hoş görünüyor.simanız çok değişmiş:))
çok teşekkür ederim canım...:)
Nefes almanız da problem oluyor mu yani eskisi gibi mi beni çok korkutan bu rahat nefes alış şeklini kaybetmek:79:
şimdi benim ameliyat çok yeni ama yine de nefes almada bi sorun yok şimdilik allah'a şükür... sadece bazen koku alma problemi oluyor arada bir de tıkanıyo. tabi ama bunların geçici olduğunu biliyorum... 6 ayda iyileşiyo burun... 6 aydan sonra bu tür şikayetler varsa eğer o zaman zaten sorun olur... ama benim doktorum kbb uzmanı ve işinde çok iyi.. nefes problemi olacağını sanmıyorum canım.... yine de tabiki biraz da şans işi...
gecen persembe ablam oldu cumartesı gorucez yenı burnunu bakalım nasıl olmus :)
çok geçmiş olsun... inşşallah çok başarılı geçmiştir...
bende düşünoyrum arkadaşlık teklimi kabul edermisin canım foto gözükmüyor :s
tamam canım ekliyorum seni....bakarsın..
41 gün olmasına rağmen şişliklerin az ve çok güzel olmuş
canım, teşekkür ederim.. bu gün 55 gün oldu... aslında benim burun çok ama çok şiş, hem görüntüsü de öyle zaten hem de ben hissediyorum... özellikle de burun ucum..ve biliyorum ki daha çok incelecek, kibarlaşacak ve de küçülecek.. inşallah daha da güzel olacak...
bende çok korkuyorum ameliyat günüme az kaldı
benimkine de cok az kaldi , iyilesme sureci cok buyuyor gozumde, umarim cok zorlanmayiz
gerçekten güzel olmuş
çok teşekkür ederim canım... böyle yorumlar alınca gerçekten çok mutlu oluyorum..:)
Beni de arkadaş olarak ekler misiniz resimleri göremiyorum
bende düşüünüyorum ve çok merak ettm beni de ekler msnz?
tamm kızlar ekliorum... bakarsınız...:)