Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
helbest burun Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi helbest
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben uyandıktan sonra nefes alamamışım bagırmışım zor çok zorr diye hatta kusmuşum ağzından nefes al demişler alamamışım içeri oksijen tüpü getirmişler falan filan . ama ben bunların hiç birini hatırlamıyorum. hatırlayanlar oluyomuş. ben hatırlamıyorum iyikide hatırlamıyorum yani
Selam kızlar.....
ben de burun estetiği konusunda araştırma yapan arkadaşlara yardımcı olmak adına böyle bir konu açtım ve albüm yaptım kızlar... çünkü ben de bu aşamaları geçirdim ve ne kadar zor dönemler olduğunu çok iyi biliyorum.... ki benim gibi pimpirikli ve kararsız bi insan için kabus gibiydi o günler ama Doktorumun da dediği gibi bazen de Allah'a tevekkül edip akışına da brakmak lazım bazı şeyleri....
size şöyle söyliim; ben küçüklükten beri burnumu yaptırmak isterdim sürekli, kompleks bi durumdu..... sadece gülerken sarkıyordu burnum o kadar, bide burun etlerim vardı...çevremdeki insanlar çok şaşırıyordu zaten, burnumu çok güzel buluyolardı... ama ben mutsuzdum... ve sonunda son 8 aydır baya bi yoğun ve ciddi ciddi doktor araştırması içerisine girdim.... istanbuldaki tüm ünlü doktorlara mail attım, çoğu ile de yüzyüze görüştüm, en sonunda iki doktor arasında kaldım zaten formdaki bazı arkadaşlar da bilir bunu... ben ki çarşıda bile bişey almak istediğimde tereddütlerde karasızlıklarla alırım, saatlerce düşünürüm; hep pişman olurmuyum sorusu kafamda döner dolaşır... artık düşünün söz konusu bi burun yaptırmak olunca hale geldiğimi siz düşünün.. aylarca uyumadım, bilgisayar başında hep araştırdım, topikleri inceledim... aslında ilk görüşmemde emre beyi elemiştim ama... sonunda içimdeki sese güvendim ve bir daha görüşmeye gittikten sonra tamamdır dedim ve içimdeki sese güvendim biraz da... emre beyin dediği gibi gerisini Allah tevekkül ettim...:)
neyse sonunda 18 ocakta olcaktım ameliyatı... ama bir gün kalana kadar da hep aklım karman çormandı.. zaten ameliyat olmuş arkadaşların çoğu da böyle olabiliyormuş... ama ben ameliyat günü çok korktum ve emre bey beni öyle görünce o gün yapmak istemedi, sağolsun o yoğunlukta öbür gün için bi hastasını kaydırarak beni aldı... ben istanbul dışından gittiğim ve memur olduğum için çok sonrasına ertelemek istemedim... neyse o akşam emre bey geldi konuştuk, ben de tabiki rahatladım ve daha kararlı oldum haliyle... sonra öbürgün yani 19 ocak saat 16:00 da amliyathaneye girdim ve sonrasında bi baktım ki tam 41 gün geçmiş... maşallah diyorum yaa... zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan gerçekten... sadece ilk onbeş gün dikkat etmek lazım sonradan zaten herşey eski yaşantınız gibi devam ediliyor...
ben herkese açık albüm yaptım kızlar... benim burun etim kalın, yani kalın derili bi hastayım... haliyle çok şiş daha, 41 gün oldu bugün, 41 kere maşallah... daha çok yeni ama benim burnumun oturması 6-8 ay bulurmuş... onun için zaman bana neyi gösterir bilmiorum ama şimdiye kadar Allah'a şükür bişey olmadı ve memnunum, doktorumdan da aynı şekilde...
yardımcı olacağım bişey olursa da elimden geleni yaparımmm.. araştırma içerisinde olan veya ameliyat olacak arkadaşları çok iyi anlyorum.. ama merak etmeyin, herşeyin en güzeli bizleri bekliyor...
hepinizi öpüyoum.... bol şanslar diliyorum herkese....
resimlerine bende bakabilirmiyim canim
gerçekten öylemiii... aaa benim gibi hastaları da varmış demek... ewet emre bey işini çok iyi biliyor... ve konuşunca insan rahatlıyor gerçekten.. ama yanlış anlaşılmasın, insanı ikna etmiyo sadece aklına takılan şeylerden bahsedince ve konuşunca insan onunla rahatlıyor ve kendi kendine zaten ikna oluyor...
ben de çok zor atlattım karar verme aşamasını... gerçekten çok sancılıydı... ay Allah kimsenin başına vermesin... o uykusuz geceler, istanbul'a git geller... hatırlamak bile istemiyorum... o yüzden bende bu formu bırakmadım, kendimce yardımcı olmak isterim araştırma içerisinde olan arkadaşlara... çünkü ben de senin gibi baya bi doktorla görüştüm ve hepsinin yaptığı işleri de gördüm, yüzyüze de görüştm.... ve dediğin gibi ameliyat günleri bile aldım iki doktordan... ve en sonunda işte böyle oldu....
demekki bizim için hayırlısı senin de deyiminle MAVİŞ doktorumuz muşşşşş...:))) hepimiz çok mutluyuz.. inşallah araştırma içerisinde olan arkadaşlar da mutluluğu yakalar diyorum... ve seni öpüyorum şeker... çok pozitifsin, enerji dolusun hep öyle kal canım..
tatlım albumlerın herkese acık degıl sanırım arkadaslık yolladım kabul edersen sevınırım fotolarına bakıp içimi rahatlatmak ıstıyorum
Helbest epey oldu arakadaşlık gönderdim ama eklerseniz çok sevinirim
Sevgiler
Canım mesaj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj atamıyorum, benim henüz ameliyat olmadım ama olursam sonuçları herşekilde sizlerle paylaşıcam.
tamam canım ikinizi de ekliorum... ama sonuç sandığınız gibi hemencecik belli olmuor malesef... ameliyattan sonra uzun ve sabır gerektiren bir süreç yaşıyorsunuz ve aslında bazı şeyleri de bu süreçte takmamak lazım çünkü aslında çoğu geçici olabilir... ne zamanki 8 ay 1 yıl geçti ise işte o zaman tam sonuç elde edilmiş olur ve tam ve kesin konuşulabilir.. canım... geçmiş olsun..
bende ameliyat olcam inş böyle olumlu msj ları görünce insan heyecanlanıyoo :)
nekadar olumlu msjları gorsekte olumsuz sorular aklımdan cıkmıyo ki:44: