- 26 Mart 2024
- 1.003
- 2.967
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takıntı yapmışsınız.İçim neden hala rahat değil huzursuz hissediyorum aylardır
Maalesef yapacak bir şey yok. Adam iletişim kurmak veya sizi dinlemek istemiyor işte. Zorlayıp daha kendinizi yıpratmayın. Olan olmuş.Pişmanım diyorum zaten ama olan oldu işte sadece kendinizi vicdanen rahat değilim aylardır.
Devam etmek amacıyla gitmedim evineYalan söyleyip sessize giden bir adamı tebrik etmen gerekir , yahu bu bana hakaret etmedi kötü konuşmadı medeni şekilde bitirdik der .Aksine bir de yaptığınıza bak . Ne bekliyordunuz olur mu canım yalan ne ki olsun gel devam edelim denilmesini mi ?
İlginç kafalar
Ya sadece konuşmak istedim ama durum bu şimdi ne yapmam lazım içim rahat değil
Çünkü yalan söylediğiniz için pişmansınız. Çünkü ilişkiniz yalan söylediğiniz için bitmiş. Helallik alsanız da bu pişmanlık geçmeyecek. Ya kendi içinizde halledeceksiniz ya da psikolojik destek alacaksınız.İçim neden hala rahat değil huzursuz hissediyorum aylardır
Böyle bir durumda helallik bile almaya gitmeyin gönlü isterse eder istemezse etmez , kimsenin kimseye umut verip yalanlar söyleme hakkı yok .Devam etmek amacıyla gitmedim evine
Neden helallik alma konusuna takıldınız ki. Allaha sığınıp af dileyebilirdiniz. Karşı taraf görüşmeyi kabul etse anlardım ama istemiyor belliki rahatsız olmuş. Lütfen aynı hataları tekrarlamayın yolunuza devam edin. Güzel pozitif düşüncelerle içinizi rahatlatın7 ay önce bitti ilişkim. Ailevi bi yalan söylemiştim. 3 kardeşiz ama 2 kardeş olarak tanıttım kendimi. Bi de yaşadığım yeri saklamıştım ondan hep başka yerden gelip beni alıyodu aylardır. O da araştırıp öğrenmiş bunları.Yalanımı yakaladıktan Sonra hiç bi şey demedi sadece sustu eve bıraktı. Sormadı bile neden böyle bi yalan dedin diye. Arabadan inmeden de gel sarılıcam diyip bana uzun uzun sarıldı. Hani böyle son kezmiş gibi. Ben sonrasında özür dileyip ve telafi etmek için şans istedim. Bana bu mesajı attı. “
Sana yaşattıklarım içinde özür diliyorum
Ben sana daha kötü gelirim
Şu an devam etse bile ileride de sorun olacak o yüzden şimdiden bitirmek daha iyi dedi ben de beni kötü hatırlama dedim yalan olayı için o da sen harika birisin hep dedim yine diyorum he zaman da güzel hatırlarım seni dedi. Zaten ilişki istemiyorum işime odaklanıcam. Allaha emanet ol dedi bitirdi. O an helallik almak gelmedi aklıma. Bi kaç kez adım attım yazdım hep görüldü attı hiç cevap vermedi. Aradım bi kez açmadı. Onunla ayrıldıktan sonra 7 aydır başıma gelmeyen kalmadı. Çevrem dağıldı, işlerim bozuldu, hiç ilişki yapamadım, bi sürü olay yaşadım. Acaba hakkına mı giridm diye helallik alıp konuşup içimi rahatlatmak istedim. Çünkü ona söyleyemediğim her şey içimde kalıp beni daha kötü yaptı. Olay yaşanınca çünkü konuşamadık bunları. Ben de evini araştırıp evine gitmek istedim aşağı iner konuşuruz helallik alır yoluma bakar içimi rahatlatırım dedim. Başka bi amacım yoktu. Evini buldum gittim kapıdayken mesaj attım ona. Konuşalım geldim diye. Sonra bana “ ne yapmaya çalışıyorsun istemiyorum ben konuşmak dedi. Bu yaptıklarını hiç istemiyorum saçmalıyosun dedi. Sadece konuşacağım başka niyetim yok dedim. Aylar oldu biteli farkında mısın istemiyorum ben” dedi inmedi ve konuşmadı. Yarım saat soğukta onu bekledim ve gelmedi. Hala konuşmadım helallik alamadım içim rahat değil. Şimdi çoğunuz okurken beni linçler gurursuz musun istemiyor kapısına dayanmışsın falan bunları yazacaksanız hiç yazmayın lütfen. Çünkü amacım onu rahatsız etmek değildi kendi içimi ve vicdanımı rahatlatmaktı. Ama hala rahat değil içim niye böyle
Bu konuyu ben sanki daha önce okumuştum burada7 ay önce bitti ilişkim. Ailevi bi yalan söylemiştim. 3 kardeşiz ama 2 kardeş olarak tanıttım kendimi. Bi de yaşadığım yeri saklamıştım ondan hep başka yerden gelip beni alıyodu aylardır. O da araştırıp öğrenmiş bunları.Yalanımı yakaladıktan Sonra hiç bi şey demedi sadece sustu eve bıraktı. Sormadı bile neden böyle bi yalan dedin diye. Arabadan inmeden de gel sarılıcam diyip bana uzun uzun sarıldı. Hani böyle son kezmiş gibi. Ben sonrasında özür dileyip ve telafi etmek için şans istedim. Bana bu mesajı attı. “
Sana yaşattıklarım içinde özür diliyorum
Ben sana daha kötü gelirim
Şu an devam etse bile ileride de sorun olacak o yüzden şimdiden bitirmek daha iyi dedi ben de beni kötü hatırlama dedim yalan olayı için o da sen harika birisin hep dedim yine diyorum he zaman da güzel hatırlarım seni dedi. Zaten ilişki istemiyorum işime odaklanıcam. Allaha emanet ol dedi bitirdi. O an helallik almak gelmedi aklıma. Bi kaç kez adım attım yazdım hep görüldü attı hiç cevap vermedi. Aradım bi kez açmadı. Onunla ayrıldıktan sonra 7 aydır başıma gelmeyen kalmadı. Çevrem dağıldı, işlerim bozuldu, hiç ilişki yapamadım, bi sürü olay yaşadım. Acaba hakkına mı giridm diye helallik alıp konuşup içimi rahatlatmak istedim. Çünkü ona söyleyemediğim her şey içimde kalıp beni daha kötü yaptı. Olay yaşanınca çünkü konuşamadık bunları. Ben de evini araştırıp evine gitmek istedim aşağı iner konuşuruz helallik alır yoluma bakar içimi rahatlatırım dedim. Başka bi amacım yoktu. Evini buldum gittim kapıdayken mesaj attım ona. Konuşalım geldim diye. Sonra bana “ ne yapmaya çalışıyorsun istemiyorum ben konuşmak dedi. Bu yaptıklarını hiç istemiyorum saçmalıyosun dedi. Sadece konuşacağım başka niyetim yok dedim. Aylar oldu biteli farkında mısın istemiyorum ben” dedi inmedi ve konuşmadı. Yarım saat soğukta onu bekledim ve gelmedi. Hala konuşmadım helallik alamadım içim rahat değil. Şimdi çoğunuz okurken beni linçler gurursuz musun istemiyor kapısına dayanmışsın falan bunları yazacaksanız hiç yazmayın lütfen. Çünkü amacım onu rahatsız etmek değildi kendi içimi ve vicdanımı rahatlatmaktı. Ama hala rahat değil içim niye böyle
Suçlu psikolojisiTakıntı yapmışsınız.
Artık onu da yapamamYalan söylediğiniz için vicdan azabı çekip helallik istiyorsunuz fakat adam sizden ayrılmış ve daha görüşmek istemiyor. Bu şekilde onu rahatsız ederek yine hakkına giriyorsunuz. O kadar şov yerine mesaj yoluyla "pişmanım, hakkını helal et, yolun açık olsun" deseydiniz konu çoktan kapanırdı.
Piskolojik destek al bundan sonra yapacağının en iyisi bu kendın için… hala kafana oturtmuşsun napcam diyip duruyorsun . Söylüyor ya însanlar yorum yapıyor ya uzak dur die daha neyi napacaksın . Madem hala aklında onla alakalı napcagın var buraya nie konu açıyorsun git napmak istiyorsan yap kapısına varmışsın bu saatten sonra öldürcen ellam adamı değişik ya
Hey Allahım okuduğunu anlamıyo musun ben çocuğu geri mi istiyorum bu suçluluk duygusu nasıl geçer onu soruyorum
evet sen çocuğu geri istiyorsun suçlu hisseden yenıden suç işleyip de git diyen adamın evının önünde yarım saat beklemez . Normal değilsiniz . Kapıya kadar gitmişsin hata ama git demıs gitmemıssın suç .Hey Allahım okuduğunu anlamıyo musun ben çocuğu geri mi istiyorum bu suçluluk duygusu nasıl geçer onu soruyorum
Aylardır dua ediyorum. Namaz kılıyorum ama yok hiç rahat değilimNeden helallik alma konusuna takıldınız ki. Allaha sığınıp af dileyebilirdiniz. Karşı taraf görüşmeyi kabul etse anlardım ama istemiyor belliki rahatsız olmuş. Lütfen aynı hataları tekrarlamayın yolunuza devam edin. Güzel pozitif düşüncelerle içinizi rahatlatın
o zaman psikolojik tedavi düşünebilirsiniz.Aylardır dua ediyorum. Namaz kılıyorum ama yok hiç rahat değilim
Sildim zaten numarasını falan. İstesem de bi şey yapamam artıkHelallik kısmına inandırmıssın kendını ama öyle değil sen yine görüsürsen aranızda eskisi gibi ilişki olur zannettin ve gittin yapmayın bunu bu takıntılı saplantılı haliniz baskasınada zarar veriyor sonra. Bekardım sevgilim vardı böyle senin gibi 2. Yıllık ilişki ilkkez bana küfür etti o gün ona dedim bitti ve kapattım.sürekli arama mesaj oda yetmedi ortak arkadaşımızı devreye koyma. Baktım huzur vermeyecek hattı kırdım attım ortak arkadasıda sildim. O şehırde olmaya devam etseydim yine yakamda olurdu bunada emindim.bu durum psıkolojık olarak benı çok yıpratmıştı o dönem. İnsanlar size bitti diyorsa bitti bukadar basit bu yaptıgınız bencilliğe giriyor.umarım aklını basına alır bundan sonra ona göre davranırsın