Helal ve Sağlıklı Gıdalar

cerenkar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
3.656
1.903
198
34
Arkadaşlar; uzun zamandır ev yapımı ve doğal yiyeceklere ilgim vardı gerek katkı maddeleri gerekse yemediğimiz ürünlerin katılması yada yapılış şekilleri gibi dikkat etmeye çalışıyordum.. Bugün helal sertifikalı yada yapılışı helal olan ürünler olduğunu duydum.. bu konuda bilgisi olan varmı.. nette market falan olduğunu okudum. daha önce duymamıştım.. Bu konularda bildiklerimizi paylaşalım mı?

Gimdes firmasina guveniyorum ben sitelerini inceleyeblirsiniz helal sertifikasi almis şirketleri yaziyorlar ve bazi zamanlarda helal fuarlari yapılıyor ayrica evet markette acmaya basladir sadece helal sertifakasi almis urunlerden olusan

Gimdes firmasina guveniyorum ben sitelerini inceleyeblirsiniz helal sertifikasi almis şirketleri yaziyorlar ve bazi zamanlarda helal fuarlari yapılıyor ayrica evet markette acmaya basladir sadece helal sertifakasi almis urunlerden olusan
bunu duymuştum ama her ilde ürünleri bulmak zor sanırım nettende alışverişte kargo olmaması için epey almak lazım görünüyor..

ilgimi çekti bu konu benimde, takipteyim.
merhaba bu konuyu açtığımı unutmusum yeni gördüm yoğunluktan.. ama uzun zamandır kola cips ve fast food dediğimiz tarz yiyecekler yemiyorum ev yemeklerine önem veriyorum yakında yoğurt yapmaya da başlayacağım. inşallah.. kendi yaptığımız pasta vs lerde kullandığımız ürünlere de dikkat etmek gerek galiba... dikkatimi çeken tse nin helal sertifikası verdiği ürünler ve gimdes ürünleri var şimdilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…