Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım
sana tavsiyem simli oje kullanma.çünkü peçetenin üstünü girintili çıkıntılı yapıyor
üstelik simli ojeye zzaten gerek yok çünkü peçetenin üstünü tamamen simli uhuyyla kaplıyorsun.ojenin simi belli bile olmaz..ayrıca simli uhuların markası da önemli tabi.ben her markayı kullandığım için çok iyi biliyorum.glitter glue ve uhu markaları en iyisi.ayrıca zaten bu uhuların uçları kalem gibi.uhuları sürerken yayarak değil resim çizermiş gibi çizgilerin üzerinden geçersen eminim sabunların çok güzel olurlar
bol şans canım
sevgilera.s.
kızlar meraba..ben sabundan yapmak için bügün bütün malzemeleri aldım ama hiç güzel peçete bulamadım ya çok çirkin yada kocaman resimleri var onun yerine resimli poşetlerin üstündeki desenler olmazmı??Bide glitter glue yapıştırıcı aldım onunda yapışkanı çok az gibi.ama poşetten olurmu çok merak ediyorum ????:asigim:
Canım bende yaptığım için biliyorum poşet olmaz.Selpak olmasının amacı kağıt ojeyle sabuna çok rahat yapışıyor.Hatta beyaz peçete üzerindeki desenleri gelişi güzel kessende yapıştırdığında sadece desen belli oluyor.Yani peçete şart.:)
Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar...
kelebek desen çok hoşş yaa ben bulamıyorum o desenden...
talincim sen yaptiklarinin hepsini ne yapiyosun
Ay bizde satsak ya kimlere satıyorsun canım.Dükkanın falan mı var?