- 20 Haziran 2007
- 4.250
- 27
- 45
bir de o sepetleri İstanbuldan nerden alıyosunuz ben de birkaç yere baktım ama bulamadım
sepetleri tahtakaleden alıyorum canım
renk renk desen desen var orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir de o sepetleri İstanbuldan nerden alıyosunuz ben de birkaç yere baktım ama bulamadım
Talinciiimm..
ben mum yapmak çok istiyorum şekerim..
ya rica etsem mumları nasıl yaptığını söyler misinnn?
:uhm: a.s.
buldum canım buldum...
yaptım hatta harika oldular teşekkür ederimm kaydirigubbakcemile3
şimdi de koyacak kutu tasarlamaya çalışıyorum...
fikri olan var mııııııı
bence bir kutuya gerek yok.belki şeffaf bir ambalaj olabilir.ben gittiğim yerlere direk sepet olarak götürdüm.zaten cıvıl cıvıllar
Akşam ben ve kızım (4,5 yaşında) beraber yaptık.Keyfim yoktu akşam kafamı dağıtırım diye düşündüm gerçekten güzel oldularda birşeyler bende sorayım.
Akşam simler şöyle dolgun dolgun duruyordu sabaha sönmüştü.Sanki simsiz daha güzel geldi bana.Birde ben kendi banyoma aynalığın önüne süs için 2 tane aynısından yaptım.Onalrıda ıslanınca bozulmasın diye bir kat streçledim güzel oldu.Hem tozlanmasın hem ıslanmasın diye.Bilgilerin için teşekkür ederim talincim.
bir sürü yeni model yaptım kızlar ama adada olduğum için fotoları ekleyemıyorum
istanbula dönünce koyucam inşallah
benden başka da boyayan yok sanırım
merhaba öncelikle tebrikler demek istedim.bir bebek beklediğini okumuştum.bende bebek beklediğimi öğrendiğim zamandan beri pek uğraşamıyorum çok fazla oje kokusuna maruz kalmak istemedim belki zararı olur..bence sende canım çok fazla maruz kalma bu kokulara...yaptığın çalışmalar çok güzeldi öncelikle ellerine sağlık vede yapabileceğiniz işlemler için kolay gelsin diyim...
Ayyyy harika bunlar yaaaa
Bende elsanatlarıyla uğraşan bir bayanım fakat bunlar çok ilgimi çekti bunları yapmayı bilmiyorum vakit bulabilirsem denemeye çalışacağım güzel olursa paylaşırım inşallah...
Harikasınız, satıyormusunuz bunları????
a.s.
TALİN HEPSİ BİRBİRİNDEN ŞIK.
EMEĞİNE SAĞLIK.BİZDE YAPACAĞIZ EN YAKIN ZAMANDA İNŞ.
AMA O ALDIĞIN SEPETLERDEN BULMAK NE MÜMKÜN.:bbo:
EMİNÖNÜNE BAKTIK YOK,ŞARK HAN DİYE BİR YER VAR ORADA ORDA BİLE YOK.AMAN ALLAHIM AYAKLARIMIZ KOPTU AMA YOK İŞTE
VE EN SON TAHTAKALEYE BAKTIK..
SEN TAM OLARAK NERDEN ALDIM DEMİŞTİM CANIM.:uhm: