talin valla süpersin.mumlarda çok güzel olmuş.Şeniz
istanbula geldim ama sabunları koyduğun sepetlerden bulamadım canım.
talincim satış işini ne yaptın? ne kadardan satmayı düşünüyorsun? bize de fikir verir misin bu konuda?
teşekkür ederim canım da bak üzüldüm ama neden aramadın beniii:çok üzgünüm:
gidip alırdık sepetleri beraber
canım ben sana tel numaramı bildirmiştim sen beni aramaynca bende telefonun yoktu.olsun bir daki geldiğimde alırız inşallah
talin çok merak ettim bu yöntemi sen mi buldun yoksa bir yerdemi gördün ...geçen gün malzme aldım tam ojeyi sürecekkken kimin aklına gelir sabuna oje sürmek diye geçtide içimden mazur gör merakımı
çok net görünmesede ben de hoş sabunlar yaptım tabii seninkilerin yanında bahsi bile geçmez sabunlarımın
birşey sormak istiyorum bende bir mum yaptım çok hoş oldu ama kuruyunca kenarlarından kalkma yaptı..acaba yanlış bişeymi yaptım yada azmı sürdüm ojeyide kalktı kenarlardan....tekrar oje sürdüm yapıştırmaya çalıştım bu seferde peçetenin rengi muma dağıldı damarlıydı biraz mum....ama yinede fena olmadı resmi yükleyebilirsem burayada koyucam...
canım şu sabunların altındaki kurbaga ve civciv cok güzel yaaaa onları da mı kendin yaptın ne sevimlilerlülülülülülüişte yeni sabun sepetlerim
canım şu sabunların altındaki kurbaga ve civciv cok güzel yaaaa onları da mı kendin yaptın ne sevimlilerlülülülülülü