• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediyee

math27

hoşgeldin dünyama miniğim:)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
6.446
5.313
198
Kızlar dert degil benim ki ama fikirlerinize ihtiyacım var. Esimle 20ocakta ilk evlilik yıl dönümümüz. Biseyler yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum

Beni eşimind 7 ocak doğum günü konu takipteyim hadi bakalım

Maddi durumun varsa çok istediği bir şey varsa onu alıp sürpriz yapabilirsin. Takip edebilirsin, illa ki vardır bi şey...
Ya da sevdiği yemekleri yapıp güzel bir sofra kurabilirsin her zaman etkilidir. İlla öyle pahalı şeylerle mutlu edilmiyor... Düşündüğünü belli etmek için el emeği daha kıymetli geliyor bana böyle konularda...

Kızlar dert degil benim ki ama fikirlerinize ihtiyacım var. Esimle 20ocakta ilk evlilik yıl dönümümüz. Biseyler yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum
evde geçirecekseniz en sevdiğiniz yemekleri yapabilrsiniz yada dışardan yemek sipariş edebilirsiniz yemek masasını
tanıştığınız güne ait yada bugüne kadar size aldığı ufak tefek hediyeler varsa onlarla süsleyabilrsiniz.yemekten sonra bu soğuk havada yapılacak en güzel şey güzel bir slow şarkıda dans etmek ve arkasından güzel bir film izlemek olsa gerek.

Evde güzel bir hazırlık yapabilirsin sadece eşinle kutlamak istiyorsan. Ya da sevdiği arkadaşları varsa eşinden habersiz onları eve toplayıp sürpriz yapabilirsin.

Maddi durumun varsa çok istediği bir şey varsa onu alıp sürpriz yapabilirsin. Takip edebilirsin, illa ki vardır bi şey...
Ya da sevdiği yemekleri yapıp güzel bir sofra kurabilirsin her zaman etkilidir. İlla öyle pahalı şeylerle mutlu edilmiyor... Düşündüğünü belli etmek için el emeği daha kıymetli geliyor bana böyle konularda...

evde geçirecekseniz en sevdiğiniz yemekleri yapabilrsiniz yada dışardan yemek sipariş edebilirsiniz yemek masasını
tanıştığınız güne ait yada bugüne kadar size aldığı ufak tefek hediyeler varsa onlarla süsleyabilrsiniz.yemekten sonra bu soğuk havada yapılacak en güzel şey güzel bir slow şarkıda dans etmek ve arkasından güzel bir film izlemek olsa gerek.

Evde güzel bir hazırlık yapabilirsin sadece eşinle kutlamak istiyorsan. Ya da sevdiği arkadaşları varsa eşinden habersiz onları eve toplayıp sürpriz yapabilirsin.
Kızlar çok teşekkür ederim ama esimle ayni anda evde geliyoruz. Süpriz bi yemek hazirlayamam. Yemeğe gideriz o gün diye düşündüm yaninda da bi hediye dusunuyorum. Ama ne yapabilirim ne alirim hic bilmiyorum

Kızlar çok teşekkür ederim ama esimle ayni anda evde geliyoruz. Süpriz bi yemek hazirlayamam. Yemeğe gideriz o gün diye düşündüm yaninda da bi hediye dusunuyorum. Ama ne yapabilirim ne alirim hic bilmiyorum
o zaman beraber yediğiniz ilk lokanta restorant olabilir yer ayırtabilirsiniz bende ne romantiğim böyle:D.Erkeklere hediye almak zordur biraz güzel bir çakmak yada kol saati ilk aklıma gelen.restorantta tek kamak istemezseniz arkadaşlarınızı yada aile bireylerini çağırabilsiniz ondan habersiz.2. fikrim sinemada romantik bir film varsa bilet ayırablirsiniz elinizde bişeyler atıştarabilrsiniz yemek için sonrada sarlıp film izleyebilrsiniz aklıma gelen bunlar.

o zaman beraber yediğiniz ilk lokanta restorant olabilir yer ayırtabilirsiniz bende ne romantiğim böyle:KK70:.Erkeklere hediye almak zordur biraz güzel bir çakmak yada kol saati ilk aklıma gelen.restorantta tek kamak istemezseniz arkadaşlarınızı yada aile bireylerini çağırabilsiniz ondan habersiz.2. fikrim sinemada romantik bir film varsa bilet ayırablirsiniz elinizde bişeyler atıştarabilrsiniz yemek için sonrada sarlıp film izleyebilrsiniz aklıma gelen bunlar.
Ilk yemegimizi yedigimiz yere su an coook uzaktayiz. Yemek sonrasi Sinemayi dusunebilirim. Guzel bi fikir:)

maddi durumun varsa bir haftasonu kış tatili (kaplıca, termal gibi) ayarlayabilirsin.. yılbaşı da geçtiği için fiyatlar gayet uygundur..

Back