• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDİYE

instagramda çizim yapan bir bayan var. eğer düşünürsen adını veriyim. sen ona hayal ettiğin resmi söylüyorsun o da sana bunu çiziyor sulu boyayla .istersen de çeşitli objelere bastırıyor. fenerbahçe maçındayken sizi çizebilir mesela formalarla falan.
biz mesela motorsiklet hastasıyız. ben de eşime nişanlıyken böyle bir çizim yaptırmıştım motorun üzerinde. sonrasında bizim için güzel bir anı oldu. düğün davetiyesini de ona bastırdık. düğünde dağıtılan magnetlerimizi de ona yaptırdık .hem kendisi hem anısı çok güzeldi :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

fenerbahçe renklerinin olduğu tişörte adını bastır.

instagramda çizim yapan bir bayan var. eğer düşünürsen adını veriyim. sen ona hayal ettiğin resmi söylüyorsun o da sana bunu çiziyor sulu boyayla .istersen de çeşitli objelere bastırıyor. fenerbahçe maçındayken sizi çizebilir mesela formalarla falan.
biz mesela motorsiklet hastasıyız. ben de eşime nişanlıyken böyle bir çizim yaptırmıştım motorun üzerinde. sonrasında bizim için güzel bir anı oldu. düğün davetiyesini de ona bastırdık. düğünde dağıtılan magnetlerimizi de ona yaptırdık .hem kendisi hem anısı çok güzeldi :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
kullanıcı adını verır mısınız rıca etsem bakıyım bı :)

burcubaraner ismi. kendisi de çok ilgili çok sevecen bir bayan. whatsaptan sürekli iletişim halinde oluyorsun zaten çizim yaparken. taslak hazırlayıp şu şöyle bu böyle diye fotolar atıyor hep. ilgileniyor yani.

burcubaraner ismi. kendisi de çok ilgili çok sevecen bir bayan. whatsaptan sürekli iletişim halinde oluyorsun zaten çizim yaparken. taslak hazırlayıp şu şöyle bu böyle diye fotolar atıyor hep. ilgileniyor yani.
tesekkur ederım takıbe aldım :)

Ben hediye konusunda klasik takilanlardanim: tesbih, isme özel ruhsatlik (arabasi varsa tabi), kol dügmesi, isme özel tavla takimi, saat (fazla klasik :)), cakmak, legodan yaris arabasi (hatta beraber yapmistik) el becerin varsa kendi yaptigin birseyler mesela ben corap örmüstüm :D

Ben hediye konusunda klasik takilanlardanim: tesbih, isme özel ruhsatlik (arabasi varsa tabi), kol dügmesi, isme özel tavla takimi, saat (fazla klasik :)), cakmak, legodan yaris arabasi (hatta beraber yapmistik) el becerin varsa kendi yaptigin birseyler mesela ben corap örmüstüm :KK70:
calısıyorum muhasebecıyım yogun ıslerım ısten vaktım de olmuyor hıc

bakalım degısık hosuna gıtcegı seylerı bulmayı denıcem tesekkur edıyorum ılgınız ıcın :)

erkek arkadasini en iyi sen tanirsin ama bek ben sunu almistim beraberde yapmistik hatta biraz degisik bir hediye gerci ama öyle cocuksu birsey degil belki hosuna gider

Eklentiler

• 226951609_tn50_0.webp
    226951609_tn50_0.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 48
hatta sonradan kardesimede birtane mustang almistim birdahakine erkek arkadasimada mustang almayi düsünüyorum koleksiyon yapar artik :D

Ben fotoğraflarımızdan oluşan bir kitap yaptırmıştım. Hem farklı oldu hem de çok hoşuna gitti. :spor:

Copycenterlarda yaptırabilirsin. Onun dışında aşağıdaki sitelerden internetten de sipariş verebiliyorsun. Ben Momeprint'ten sipariş verdim ve çok memnun kaldım ama araştırırken denk geldiklerimi ekliyorum.

https://www.momeprint.com/
http://lukapu.com/
http://www.cewe.com.tr/

Fotograflarla ilgili fikir çok güzel yeni birsey çıkmış liklik albüm diye instagram da nostaljik eski.istanbul hatirasi resimleri olurdu ya yazının altında cekilirmis ona benziyor Sevgilim bana gezi ile ilgili olanını aldı hem gezmeye fikir oldu hemde gezdikçe resim yapıştırıyoruz çok güzel ani oluyor en azından elim değiyor pc de resim bakmaktan sıkılmıştık: )) daha gidicek yerler var heyecanlı oluyor tavsiye ederim

Back
X