- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
-
- Konu Sahibi Bugdaycigiller
Duvar saatii
Yaa sormaa :)) bitmiyor ki bir türlüü :) birde mutlu etmeyi seviyorum bir gülüp seviniyorlar ya o zaman benim keyfime diyecek yok işte :) daha Haziran'da yıl dönümü var :) neyse ki ona hediyem hazır :)canım ben seni diğer konularından hatırlıyorum sürekli hediye alıyorsun süpriz yapıoyorsun gönlün cok zengin maşallah :)
Ama lütfeeenAhh senin şu hediye konuların
Evet aslında böyle birşeyde olabilir. Bir tane kocaman büyük çerçeve de dua vardı ama..Bereket duaları olur ya hhani oyle birsey al dderim :)
Senin ziyaretin onlara en büyük hediyedir böyle düşün.
Şaka bi yana bi şey almak zorunda değilsin ev gezmesi değil bu.
Mutfak kısmı varsa iş yerınde ,çay makınesı alabılırsın:)
Nazar boncugu?
Ama lütfeeenbiliyorum bunun hakkında çok konu açtımm üst üste hepsi :)
Bak yılbaşından başliyim; Aralık Yılbaşı, Şubat Sevgililer günü, Nisan onun doğum günü, Haziran Yıldönümü, Ağustos benim ve annesinin doğum günü, tekrar aralığa geri dönüşbunun dışında işte ekstralarda çıkınca düşünün beniii
Ailesi çok olmasa da kendisi yapıyor :)) birde ben çok ufak şeylerden mutlu olurum öyle bir yapım var. Birisi beni görmek için bile gelse onu sürprizden hediyeden sayarım kendimce :))canım merak ettim erkek arkadaşın ve ailesi de sana böyle sürprizler yapıyor mu :)
Daha çok konu açacaksın sen desene :)))
Çay makinesi alabilirsin,
Kettlee alabilirsin,
Dualı tablolar alabilirsin.
Sigara içiyorsa farlı bir küllük alabilirsin.
Daha çok konu açacaksın sen desene :)))
Çay makinesi alabilirsin,
Kettlee alabilirsin,
Dualı tablolar alabilirsin.
Sigara içiyorsa farlı bir küllük alabilirsin.
Kettle da var aslında o yüzden geri çekiliyorum ondan ama eski gibi acaba yenilesek mi :)))Kettle hem kullanisli, hem de her ofisin ihtiyaci bir nesne . Tuttum bu fikri :))