- 26 Aralık 2014
- 274
- 94
- 53
- Konu Sahibi elifelif1404
-
Bu mu dert diyeceksiniz. Haklısınız. Allah başka dert vermesin ama bi sonuca ulaşamadım. Başka yerde açtım konu orda da kimse cevap yazmadı bende buraya yazayım dedim. Sevgililer gününde alacak hediye bulamıyorum. Çok romantik bi ilişkimiz yok çiçekler böcekler değiliz yani. Hatta ben bana çiçek alınmasından hoşlanmam ona da söylemiştim. Hal böyle olunca öyle notlar falan da çok sıcak gelmedi bana içime sinmedi. Belki burdan orjinal fikirler çıkar. Saat, kazak vs. bunlar çok klasik geliyor. Boyunluk da ördüm geçenlerde.. Oda gitti. Zippo alabilirdim beğendiği bir zippo vardı onu da kendisi aldı. Fikir sıfır yani bende şuan. Damattan kazak gömlek mi yapsam?? Orjinal fikirler bekliyorum
Gulfurdun beni yavben çiçek sevmem almam dıyen kızlar sonradan cok pişman oluyor:))
senin içinde bir fikir gelmedi aklıma ama çok yeniyseniz klasik takıl.
sonradan daha da orjınal fikirler bekliyorlar.
ben çiçek sevmem almam dıyen kızlar sonradan cok pişman oluyor:))
senin içinde bir fikir gelmedi aklıma ama çok yeniyseniz klasik takıl.
sonradan daha da orjınal fikirler bekliyorlar.
Sporla pek alakası yok. Takım tutkusu da yok. Ama araba hastalığı var. Arabası bir yana her şey bir yana o kadar yani. Bi ara tırnağımla ara konsolu çizmiştim yanlışlıkla kıyamet kopmuştu. Demediğini bırakmadı hala hatırlatırHobisi falan yok mu? Futbol, basketbol herhangi bir spora düşkünse spor ya da taraftar mağazalarından bir şey alabilirsin. Arabası varsa ona uygun bir şey de olabilir.
Yaptırırdım derken diktirmek mi? Diktirmek yerine gider alırım yahuben olsam güzel bir gömlek yaptırırım
hayır :) özel tasarım oluyor ya hani koluna ikinizin baş harfini vs yazdırabiliyrosun:)Yaptırırdım derken diktirmek mi? Diktirmek yerine gider alırım yahu
Kazaktan ziyade saat daha hoş olur düşüncesindeyim. Takım elbise giyer mi iş yerinde filan ? Benim eşim fuarlara gidiyor , adının ve soyadının baş harfinden gümüş kol düğmeleri yaptırmıştım. Saat daha çok kullanılası geliyor bana. ya da cüzdan kemer filan nasıl olur?
Gulfurdun beni yavben o pişman olanlardanım evlenince sokaktan bir ot bile. Olabılır diyor insan
.
Arkadaşın hediyesine gelince ben eşime saat almıştım arkasına da ismimizi yazdırmıştım fikir olarak işe yararsa ne mutlu
Hmm. Bunu bir düşüneyim ben internetten bulurum heralde. Çok teşekkür ederim.hayır :) özel tasarım oluyor ya hani koluna ikinizin baş harfini vs yazdırabiliyrosun:)
Saat tek başına çok sade gibi geliyor ama arkasına falan bişeyler yazılırsa bence olurEvet çok beğendi s...& s.... Den almıştım. Zaten isinlerde yazılınca daha özel oldu kutusuda çok şıktı . Ondan baska saat istemıyot mesela
Bu mu dert diyeceksiniz. Haklısınız. Allah başka dert vermesin ama bi sonuca ulaşamadım. Başka yerde açtım konu orda da kimse cevap yazmadı bende buraya yazayım dedim. Sevgililer gününde alacak hediye bulamıyorum. Çok romantik bi ilişkimiz yok çiçekler böcekler değiliz yani. Hatta ben bana çiçek alınmasından hoşlanmam ona da söylemiştim. Hal böyle olunca öyle notlar falan da çok sıcak gelmedi bana içime sinmedi. Belki burdan orjinal fikirler çıkar. Saat, kazak vs. bunlar çok klasik geliyor. Boyunluk da ördüm geçenlerde.. Oda gitti. Zippo alabilirdim beğendiği bir zippo vardı onu da kendisi aldı. Fikir sıfır yani bende şuan. Damattan kazak gömlek mi yapsam?? Orjinal fikirler bekliyorum
Öğrenciyim.Çalışıyor musun, öğrenci misin?
araba ilgili hangi aksesuarlar dikkatini çekiyorsa güzel bir aksesuar olabilir... genelde krom kaplama malzemesi erkeklerin tutkusuSporla pek alakası yok. Takım tutkusu da yok. Ama araba hastalığı var. Arabası bir yana her şey bir yana o kadar yani. Bi ara tırnağımla ara konsolu çizmiştim yanlışlıkla kıyamet kopmuştu. Demediğini bırakmadı hala hatırlatırArabaya uygun bir şey ne olabilir mesela?
Öğrenciyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?