Jant kapağıButce ne kadar oncelikle? Nelerden hoslanir erkek arkadasin? Hobileri var midir mesela, muzikle ilgilenir mi? Konsol oyunlari sever mi, kitap okur mu? Elektronik aletlerden hoslanir mi?
Hem sac hem sakal trasi icin kullanabilecegi guzel bir makine alabilirsin mesela, kullanislilik acisindan harika olur. Oyun konsolu alabilirsin, hali hazirda varsa seveceginden emin oldugun yeni oyunlardan birkac tane alabilirsin. Sevdigi kitaplarin ozel basim ve gorselli, ciltli kuse kagitli olanlarindan koleksiyonluk birkac kitap alabilirsin. Film izlemeyi severse minik bir blu-ray film koleksiyonu hediye edebilirsin. (yoksa oynaticisi ile birlikte) Yakinlarda denk gelecekse falan sevdigi bir sanatcinin konserine bilet alabilirsin. Arabasi varsa yeni jant kapaklari hediye edebilirsin, kis lastigi de olurOhm civimayayim. Ihtiyaci varsa, istiyorsa tablet falan alabilirsin. Erkege hediye almak zor, hele ki cogu alternatifi tukettikten sonra. Yillanmis, degerli bir sise viski hediye edebilirsin, sarap falan da olabilir, boyle zevkleri varsa yani. Biraz ipucu versen daha uzar oneriler
Butce ne kadar oncelikle? Nelerden hoslanir erkek arkadasin? Hobileri var midir mesela, muzikle ilgilenir mi? Konsol oyunlari sever mi, kitap okur mu? Elektronik aletlerden hoslanir mi?
Hem sac hem sakal trasi icin kullanabilecegi guzel bir makine alabilirsin mesela, kullanislilik acisindan harika olur. Oyun konsolu alabilirsin, hali hazirda varsa seveceginden emin oldugun yeni oyunlardan birkac tane alabilirsin. Sevdigi kitaplarin ozel basim ve gorselli, ciltli kuse kagitli olanlarindan koleksiyonluk birkac kitap alabilirsin. Film izlemeyi severse minik bir blu-ray film koleksiyonu hediye edebilirsin. (yoksa oynaticisi ile birlikte) Yakinlarda denk gelecekse falan sevdigi bir sanatcinin konserine bilet alabilirsin. Arabasi varsa yeni jant kapaklari hediye edebilirsin, kis lastigi de olurOhm civimayayim. Ihtiyaci varsa, istiyorsa tablet falan alabilirsin. Erkege hediye almak zor, hele ki cogu alternatifi tukettikten sonra. Yillanmis, degerli bir sise viski hediye edebilirsin, sarap falan da olabilir, boyle zevkleri varsa yani. Biraz ipucu versen daha uzar oneriler
Ayni ayakkabiyi buldum oradan ama aradigim rengi bi turlu bulamiyorumo ayakkabı için n11.coma baktın mı canım?orada çeşit çok aradığım herseyi buluyorum ben
cok güzel bi fikir ama sehir disina cikmam suan icin mumkun degilBütçen varsa ve futbolu seviyorsa tuttugu takımın maçına 2 kişilik bilet ve forma alabilirsin :)
saka gibi ama ev alsam jant kapagina sevindigi kadar sevinmezJant kapağı
Erkekler işte :) madem arabası var hemde yeni aldı arabayla alakalı birşeyler en güzeli olur o zamansaka gibi ama ev alsam jant kapagina sevindigi kadar sevinmez
o ayakkabıyı bulduğun firmaya mesaj at canım.istediğin rengi söyle.stokta yoksa bile bulmaya çalışırlar.yardımcı olurlar.genede bulamazsan stokta olan renginden al bari çok kötü bi renk değilse.bende hediye almayı çok severim ama senin gibi çok kararsız kalırım :) istediği bişey varmış o yönde ilerle bariAyni ayakkabiyi buldum oradan ama aradigim rengi bi turlu bulamiyorumcok nadir bulunan bi sey sanırım. bi sitede buldum ama onda da stok yok. bi arkadas amerikadan getirtecekti ama yetisir mi yetismez mi sikintisi var. bir haftaya da gelebilir bir aya da gelebilir dedi o riski de alamadim
mesaj atma fikri iyiymis. onla yarın ilgileneyim. aslinda ayakkabi isini dusunmezdim cunku ayakkabi konusunda zevklerimiz o kadar zit ki. yani onun begenecegi seyi de kestiremiyorum. bu ayakkabiyi begendigini biliyorum bunu da bulamıyorum iste bendeki sans :) rengi bulamazsam baska begendigi tarzda bi sey almam lazim kendi istegime gore alirsam begenmeyecegine eminim :) yine kullanir ama cok sevinmesini sasirmasini istiyorum. umarım bulurum o rengi ya.o ayakkabıyı bulduğun firmaya mesaj at canım.istediğin rengi söyle.stokta yoksa bile bulmaya çalışırlar.yardımcı olurlar.genede bulamazsan stokta olan renginden al bari çok kötü bi renk değilse.bende hediye almayı çok severim ama senin gibi çok kararsız kalırım :) istediği bişey varmış o yönde ilerle bari
ayakkabı konusunda bende eşimle çok zıtım ama nedense hep senin beğendiğini alalım der benim beğenimi giyer.adamdaki öz güveni iyice kırmışımmesaj atma fikri iyiymis. onla yarın ilgileneyim. aslinda ayakkabi isini dusunmezdim cunku ayakkabi konusunda zevklerimiz o kadar zit ki. yani onun begenecegi seyi de kestiremiyorum. bu ayakkabiyi begendigini biliyorum bunu da bulamıyorum iste bendeki sans :) rengi bulamazsam baska begendigi tarzda bi sey almam lazim kendi istegime gore alirsam begenmeyecegine eminim :) yine kullanir ama cok sevinmesini sasirmasini istiyorum. umarım bulurum o rengi ya.
hahah ben de erkek arkadaşimi yola getirebilir miyim acabaayakkabı konusunda bende eşimle çok zıtım ama nedense hep senin beğendiğini alalım der benim beğenimi giyer.adamdaki öz güveni iyice kırmışım
getirirsin tabi azmin elinden kim kurtulmuşhahah ben de erkek arkadaşimi yola getirebilir miyim acaba
ben suan bile baya karisiyorum aslında ama ayakkabi konusunda kesinlikle boyun egmiyorgetirirsin tabi azmin elinden kim kurtulmuşsevgililik döneminde pek bişey demezdim ama nişandan itibaren her giydiğine karışır olmuştum.evlenince ipleri bırakıverdi garibim.atletinden çorabına kadar herşeyi bana aldırıyor.sanırım sırf çenemden kurtulmak için
fotoğraflarimizdan album yapıcam ve coklu cerceve alip en sevdigimiz fotoğrafları koyup birini ona birini kendime ayiricam :) onun yaninda mektup gibi bi seyler dusunuyorum ama ben de cok odunum ya bakalim becerebilirsem artikeğer fanatikse takımıyla ilgili her şeyi beğenir.. yani bana her şeyden öte takımımla alakalı bi şey alınsa benim için dünyaları değişmem :) vede ben hediyede emeği daha çok seviyorum bi şeyi her zaman alırsın ama özel olmalı mesela ben en yakın arkadaşıma 1 yıl boyunca günlük tuttum mektuplar yazdım anlatmak istediğim her şeyi yazdım vs.. ve inanılmaz beğendi :) o da mesela kutu çikolata alıp her birine not yazmıştı :) yani bence star senin emeğin olmalı geride kalan yanında alacağın her neyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?