Hediye.

tavsannn

Bi’ cinnet her şeyi çözer
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
5.602
16.145
298
Kızlar selamlarr öncelikle.
Allah başka dert vermesin de suan tatli bi derdim var.
Iki hafta sonra erkek arkadaşımın doğum günü ve ben bu kadar klasik bi sorunla boğuşacağımı hiç düşünmezdim.
Bu gune kadar saatten kazağa, kazaktan parfüme alinabilecek her türlü hediyeyi aldim sayilir. Tekrara düşmeden ne alabilirim ne yapabilirim diye düşünüyorum.
Begendigi bi ayakkabı var ama katiyen hiçbir yerde bulamiyorum. Arayışlara devam ama o iş de yatmış görünüyor.
Akıl akıldan ustundur, benim aklima gelmeyen seyler sizin aklınıza gelmiştir, alaniniz almayi dusuneniniz olmuştur belki. Fikirlerinizi bekliyorum.

Butce ne kadar oncelikle? Nelerden hoslanir erkek arkadasin? Hobileri var midir mesela, muzikle ilgilenir mi? Konsol oyunlari sever mi, kitap okur mu? Elektronik aletlerden hoslanir mi?

Hem sac hem sakal trasi icin kullanabilecegi guzel bir makine alabilirsin mesela, kullanislilik acisindan harika olur. Oyun konsolu alabilirsin, hali hazirda varsa seveceginden emin oldugun yeni oyunlardan birkac tane alabilirsin. Sevdigi kitaplarin ozel basim ve gorselli, ciltli kuse kagitli olanlarindan koleksiyonluk birkac kitap alabilirsin. Film izlemeyi severse minik bir blu-ray film koleksiyonu hediye edebilirsin. (yoksa oynaticisi ile birlikte) Yakinlarda denk gelecekse falan sevdigi bir sanatcinin konserine bilet alabilirsin. Arabasi varsa yeni jant kapaklari hediye edebilirsin, kis lastigi de olur Ohm civimayayim. Ihtiyaci varsa, istiyorsa tablet falan alabilirsin. Erkege hediye almak zor, hele ki cogu alternatifi tukettikten sonra. Yillanmis, degerli bir sise viski hediye edebilirsin, sarap falan da olabilir, boyle zevkleri varsa yani. Biraz ipucu versen daha uzar oneriler

Jant kapağı

Butce cok fazla degil aslinda en fazla 200e kadar zorlayabilirim. Muzikle cok alakasi yok,oyun oynarken de cok sıkılır. Tras makinasi geçen doğum gününde almıştım o yüzden onu da eliyorum :) Icki işini ben de düşündüm aslinda oyle seylere merakli ama yani sadece bi hediye gibi olmayacak gibi geliyor. Kutlarken hadi acalim icelim, ee hediye kalmadi ortada gibi olur mu diye dusunuyorum :)
Tam bi araba delisi aslinda. Arabayla ilgili hediye cok dusundum. Bugun yeni bi araba aldi, arabaya koca bi ihtiyac listesi çıkardı. Liste benim elimde aslinda bulunmaz nimet benim icin ama cesaret edip herhangi birini alamiyorum. Cunku iki haftaya kadar hepsini kendisi tamamlayacak ve benim aldigim seyden mutlaka kendisi de alacak. Alirken bana haber verir ve engellemenin tek yolu ben aldim sen alma demek ama isin surprizi de kacsin istemiyorum.
Anlayacağın baya kararsiz kaldim.

o ayakkabı için n11.coma baktın mı canım?orada çeşit çok aradığım herseyi buluyorum ben
Ayni ayakkabiyi buldum oradan ama aradigim rengi bi turlu bulamiyorum cok nadir bulunan bi sey sanırım. bi sitede buldum ama onda da stok yok. bi arkadas amerikadan getirtecekti ama yetisir mi yetismez mi sikintisi var. bir haftaya da gelebilir bir aya da gelebilir dedi o riski de alamadim

o ayakkabıyı bulduğun firmaya mesaj at canım.istediğin rengi söyle.stokta yoksa bile bulmaya çalışırlar.yardımcı olurlar.genede bulamazsan stokta olan renginden al bari çok kötü bi renk değilse.bende hediye almayı çok severim ama senin gibi çok kararsız kalırım :) istediği bişey varmış o yönde ilerle bari

mesaj atma fikri iyiymis. onla yarın ilgileneyim. aslinda ayakkabi isini dusunmezdim cunku ayakkabi konusunda zevklerimiz o kadar zit ki. yani onun begenecegi seyi de kestiremiyorum. bu ayakkabiyi begendigini biliyorum bunu da bulamıyorum iste bendeki sans :) rengi bulamazsam baska begendigi tarzda bi sey almam lazim kendi istegime gore alirsam begenmeyecegine eminim :) yine kullanir ama cok sevinmesini sasirmasini istiyorum. umarım bulurum o rengi ya.

bu arada ayakkabi da bu, belki goreniniz duyaniniz olmustur

Eklentiler

• IMG_2014-11-11_18_56_26.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 169
ayakkabı konusunda bende eşimle çok zıtım ama nedense hep senin beğendiğini alalım der benim beğenimi giyer.adamdaki öz güveni iyice kırmışım

hahah ben de erkek arkadaşimi yola getirebilir miyim acaba
getirirsin tabi azmin elinden kim kurtulmuş sevgililik döneminde pek bişey demezdim ama nişandan itibaren her giydiğine karışır olmuştum.evlenince ipleri bırakıverdi garibim.atletinden çorabına kadar herşeyi bana aldırıyor.sanırım sırf çenemden kurtulmak için

ben suan bile baya karisiyorum aslında ama ayakkabi konusunda kesinlikle boyun egmiyor tek ortak begendigimiz bi ayakkabi var o da piyasada yok resmen

eğer fanatikse takımıyla ilgili her şeyi beğenir.. yani bana her şeyden öte takımımla alakalı bi şey alınsa benim için dünyaları değişmem :) vede ben hediyede emeği daha çok seviyorum bi şeyi her zaman alırsın ama özel olmalı mesela ben en yakın arkadaşıma 1 yıl boyunca günlük tuttum mektuplar yazdım anlatmak istediğim her şeyi yazdım vs.. ve inanılmaz beğendi :) o da mesela kutu çikolata alıp her birine not yazmıştı :) yani bence star senin emeğin olmalı geride kalan yanında alacağın her neyse :)

fotoğraflarimizdan album yapıcam ve coklu cerceve alip en sevdigimiz fotoğrafları koyup birini ona birini kendime ayiricam :) onun yaninda mektup gibi bi seyler dusunuyorum ama ben de cok odunum ya bakalim becerebilirsem artik
onun disinda ihtiyaci olan cok sevinecegi bi sey de almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…