• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye

XarzuX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Eskişehir
Merhabalar bayanlar.. konuyu nereye açmam gerektiğini bilmediğimden buraya açtım umarım sorun olmaz :)

Bir erkek arkadaşım var ve ben ona güzel bir hediye hazırlamak istiyorum. Hem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum hem de zamanım az. Kendi emeğim olsun istedim ama aklıma da gelmiyor. Belki sizin değişik fikirleriniz alternatifleriniz vardır. Bana yardımcı olun eğer varsa bi fikriniz :)

Bu arada erkek arkadaşım fazla duygusal bir insan değildir o yüzden komik espirili bişey olmasını istiyorum.
Bende ne çok şey istiyormuşum :D

Neyse varsa fikirleriniz yardımlarınızı bekliyorum :)))

hazırlarda da güzel uygun fiyatlı hediyeler var mesela ben kocama internettten 20 liraya oscar ödülü istemiştim yılın kocası ödülü bunun gibi değişik hediyeler satan siteler var google a ilginç hediye yazarsan çıkar

ama illa da kendin hazırlamak istersen fanatikse mesela tuttuğu takımla ilgili bişeyler hazırlayabilirsin ben eşime fenerbahçeli atkı bere örmüştüm bide terliğini almıştım yanına ama kıştı ozaman tabi yaz için ne olur pek bilemem elinden ne gelir onuda sen biliyosun
birlikte fotoğrafınızın olduğu hediyeler de hazırlayabilirsin bu sitede biçok örnek var kimisi avize yapmış kimisi vazo araştır istersen biraz

biliorum çok zor bir soru :D ben onu tanıdıgım halde bulamıorum ama belki yardım eden çıkar die düşündüm :D
bende ona örgü örmüştüm daha önce kışın yani, fotoğraflarla ilgili bişey olabilir bi bakınayım biraz.

yinede fikri olan varsa fikirlerini alayım alternatifim olsun :D

büyük bir kurabiye ya da kek yapıp üzerini şeker hamuruyla süsleyebilirsin, kremayla yazılar yazabilirsin. mutlu dükkan'a bak biraz fikir olur. çok düzgün şeyler yapamasan bile sonuçta size özel, senin emeğin olan bir şey çıkacak ortaya :) ya da o kadar süsleyemem dersen de minik bi pasta gibi bişey yapıp yanına renkli bir kart yazabilirsin, saklanacak bir şey de olur yanına. yapacağın esprisi sana kalmış artık :)

buda iyi fikir aslında güzelce süsleyerek bi kurabiye yapabilirim :) bunu da alternatiflerimin içine alıorum ve çok teşekkür ediorum :)

Back