Hediye!

Kol saati, bileklik veya kolye cok sik olur. Hatira hepsi. Benim fikrim

Pandora bana çocuk bileziği gibi geliyor. Yarın zor durumda satsa bir kuruş değeri yok. Eğer böyle şeyleri takacak bütçesi yoksa kolunda gören çakma ucuz zanneder. Bence alma:) madem makyaja meraklı kaliteli bir mağazadan hediye çeki verebilirsin. Hediye çeki ayıp olur dersen birkaç parça set alırsın değiştirmek fişi içinde verirsin

YA AHAAHAHAH bu mesajı görmemişim kusura bakmayın. Ya çeyrek ne bileyim ayıp olur yeni gelin değil bi şey değil
Volvo alacaksan da yarın gelir 12 ay kuş sütüyle beslerim seni, haber edeyim dedım

Yok hediye çeki olur. Ama sanırım hatıra kalması için bir bileklik ya da kolye alacağım.
Volvo alacaksan da yarın gelir 12 ay kuş sütüyle beslerim seni, haber edeyim dedım
Eheheehe volvoya 12 ay az 12 yıl olur

Laflara bak hele hele…
Bana alın Donya hanım çok heves ettiyseniz

YA AHAAHAHAH bu mesajı görmemişim kusura bakmayın. Ya çeyrek ne bileyim ayıp olur yeni gelin değil bi şey değil
Çeyrek çok duygusuz bir hediye hatta bence hediye bile değil. Ha direkt parayı çıkarıp vermişsiniz ha çeyreği. Düğün, bebek görmesi dışında kimseye öyle bir şey almazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…