Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Askolar erkek araladasımın dogum günğ yaklaşıyor parfüm aldım kemer cüzdan vs aldıö gömlek tişört gibi kıayfetler de aldım manevi hediyeler de hazırladım albüm falan filan ee şimdi ne alıcam been
Askolar erkek araladasımın dogum günğ yaklaşıyor parfüm aldım kemer cüzdan vs aldıö gömlek tişört gibi kıayfetler de aldım manevi hediyeler de hazırladım albüm falan filan ee şimdi ne alıcam been
Ben saat almıştım en son kararsız kaldığımda, en klasiği saattir diye sona bırakmıştım marka söylemek yasak mı bilmiyorum ama timsahtan anladınız. Hem öyle aşırı pahalı değil hem basit de değil çok da şık modelleri var al gitsin
Son sevgilim tatilimizi çizgi kitap haline getirmişti. Böyle bir şey deneyebilirsin. Ben de ona aramızda espri olan bir hayvanı işlediğim bir gözlük kabı yapmıştım