• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye

zeyyce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2023
11
3
1
23
Askolar erkek araladasımın dogum günğ yaklaşıyor parfüm aldım kemer cüzdan vs aldıö gömlek tişört gibi kıayfetler de aldım manevi hediyeler de hazırladım albüm falan filan ee şimdi ne alıcam been😂

Askolar erkek araladasımın dogum günğ yaklaşıyor parfüm aldım kemer cüzdan vs aldıö gömlek tişört gibi kıayfetler de aldım manevi hediyeler de hazırladım albüm falan filan ee şimdi ne alıcam been😂
Sanirim araba 🤣

Ben saat almıştım en son kararsız kaldığımda, en klasiği saattir diye sona bırakmıştım marka söylemek yasak mı bilmiyorum ama timsahtan 🐊 anladınız. Hem öyle aşırı pahalı değil hem basit de değil çok da şık modelleri var al gitsin 😂

Son sevgilim tatilimizi çizgi kitap haline getirmişti. Böyle bir şey deneyebilirsin.
Ben de ona aramızda espri olan bir hayvanı işlediğim bir gözlük kabı yapmıştım

Ya bişi diycem, adamları böyle şımartıyosunuz şımartıyosunuz, g*tleri kalkınca terk ediyolar sonra. Ağırdan alın biraz.
Bi tane parfüm yeter.

Back