Hediye yardımııı

slm canim.. bende gectim o yollardan :)
benim kargolarim hic gec gitmedi, taa Belçikadan 1 haftada ulasiyordu eline. Adresin uzerine bulundugu birligi kocaman yazarsan sorun cikmaz.

Ben sana gonderdiklerimi sayayim belki fikir olur sanada:
- postallarinin icine yumusak silikon taban aldim (en cok buna sevinmisti cunku cok agir ve sert icleri)
- çikolata gonderdim bol bol arkadaslariyla acip yediler bi güzel (gonderdigim paketi artik taniyolardi arkadaslari, yengemiz busefer neler gondermis diye paketin etrafina üsüsürlermis:KK48:)
- bogazi agirir diye pastil aldim (ilac kullanmayi hic sevmez cunku, hasta arkadaslarina da verirdi)
- bere ve boyunluk almistim once bi kac gun ben taktim sonra gonderdim, atkidan falan daha etkili (kendin örebiliyorsan daha iyi)
- ic camasirlari, corap fln gondermistim
- safak cizelgesi yapmistim (uzerine resmimizi cizdim istersen bulup gonderebilirm ozelden)
- kitap okumayi sever, once ben kitabi okudum begendigim yerlerini isaretledim gondermistim oda cok hosuna gitmisti :)

Cok özel seyler gonderemiyordum malum kontrol ediliyordu ve arkadaslarinin yaninda acmak zorunda kaliyo diye :) son 2 kargosunu komutani hic kontrol bile etmemisti oda nasipleniyodu cikolatalardan cunku :KK48:
Simdilik bunlar geldi aklima, aklima geldikce yazarim canim :)
[/QU

Çok romantikmiş yaaa evlendiniz mi:KK51:

Çok güzel şeyler düşünmüşsünüz. Benim de eski erkek arkadaım şu an Hakkari- Çukurca da uzman çavuş. Devam etseydik belki ben de sizle bir kargo hazırlardım.. Geldiğinde Eminönü'den kahve minik tavla falan koymuştum çantasına. Arkadaşları ile oynar evde diye. Şu sıralar operasyonlar olduğundan bence sarma koymayın derim.. Bayatlamayan kurabiye tarifleir olur yemek sitelerinde. Sade poğaça olabilir.

Selam canım :)

Ne güzel geçmiş gitmiş atlatmışsınız, bizde bi atlatabilsek diyorum ama malesefff. Evimizin borcu bitene kadar çalışmayı düşünüyor :KK43:

Benim gönderdiğim kargo kontrol edilmez sanıyorum daha önce hiç kargo göndermedim çünkü birliğinin adını söylemiyor göndermeyeyim diye. Ben şimdide göndermeden abisinden yardım isteyeceğim.

Silikon tabanın resmini atabilirmisin ve nereden aldın acaba?

Daha önce boyunluk ve eldiven örmüştüm kullanıyor :)

Anladigim kadariyla asker degil canim senin ki parali askerlik gibi bisey mi oluyor, pek bilmem de ben oradaki seyleri o_O
silikon jel tabani soyle biseydi canim yazarsan satildigi siteleri gorebilirsin

Sarma bozulur mu bilmiyorum ama çok korunaklı sar mutlaka. Kargoları öyle bi fırlatıyorlar ki dağılmasın diğer seylere yazık olur. Kek dayanmaz içinde yumurta var ama kurabiye dayanır ben kurabiye yaparım 15 gün yenir evde. Acaba sarmayı pişirmesen tarif etsen o pişirebikir mi. Eğer pişirebilirse bence pişirmeden gönder.

evet yada muadili ürünlerde olabilir, tupper malum pahalı oraya gidip geri gönderememe ihtimali var :):KK53: hatta tanışık olduğunuz esnaflar varsa vakumlama makinası olan peynircilerde kasaplarda filan oluyor genelde, o tarz biyere rica edip vakumlatabilirsiniz.

Ay evet bu vakumlama işi mantıklı geldi, ama aklıma gelmiyor

Çok güzel şeyler düşünmüşsünüz. Benim de eski erkek arkadaım şu an Hakkari- Çukurca da uzman çavuş. Devam etseydik belki ben de sizle bir kargo hazırlardım.. Geldiğinde Eminönü'den kahve minik tavla falan koymuştum çantasına. Arkadaşları ile oynar evde diye. Şu sıralar operasyonlar olduğundan bence sarma koymayın derim.. Bayatlamayan kurabiye tarifleir olur yemek sitelerinde. Sade poğaça olabilir.

Şu sıra aslında pek fazla yoğunluk yok malum hava şartlarından baya kar soğuk vs. Karakol görevlerine gidiyorlar inşallah ben gönderdiğimde karakolda olmazsa bozulmadan ulaşır öyle umuyorum :) Bozulmayan poğaça tariflerinede bakacağım teşekkürler :)

Anladigim kadariyla asker degil canim senin ki parali askerlik gibi bisey mi oluyor, pek bilmem de ben oradaki seyleri o_O
silikon jel tabani soyle biseydi canim yazarsan satildigi siteleri gorebilirsin

Aynen öyle canım benimki paralı asker. Teşekkür ederim tekrar bakacağım buna :)

Son izci:

Malesef :110: 6 yildir beraberiz ama hala beklemedeyiz..

Olsun canım, geç olsun güç olmasın. İnşallah sende bende en yakında kavuşuruz sevdiceklerimize :KK200::KK200:

Sarma bozulur mu bilmiyorum ama çok korunaklı sar mutlaka. Kargoları öyle bi fırlatıyorlar ki dağılmasın diğer seylere yazık olur. Kek dayanmaz içinde yumurta var ama kurabiye dayanır ben kurabiye yaparım 15 gün yenir evde. Acaba sarmayı pişirmesen tarif etsen o pişirebikir mi. Eğer pişirebilirse bence pişirmeden gönder.

Doğru söylüyorsunuz korunaklı sarmalıyım. Bide profiterol çok seviyor burda bi pastanenin çok farklı ve güzel ondan alıp sarıp sarmalasam bozulurmu kı acaba kremasi ekşir mi havalarda soğuk ama? Yok sarmayı pişirebileceğini pek sanmıyorum :))

Selam canım :)

Ne güzel geçmiş gitmiş atlatmışsınız, bizde bi atlatabilsek diyorum ama malesefff. Evimizin borcu bitene kadar çalışmayı düşünüyor :KK43:

Benim gönderdiğim kargo kontrol edilmez sanıyorum daha önce hiç kargo göndermedim çünkü birliğinin adını söylemiyor göndermeyeyim diye. Ben şimdide göndermeden abisinden yardım isteyeceğim.

Silikon tabanın resmini atabilirmisin ve nereden aldın acaba?

Daha önce boyunluk ve eldiven örmüştüm kullanıyor :)
Kontrol edilebilirde edilmeyebilirde aslında abisine sorsan eğer askere gitmişse bilir.

Şu sıra aslında pek fazla yoğunluk yok malum hava şartlarından baya kar soğuk vs. Karakol görevlerine gidiyorlar inşallah ben gönderdiğimde karakolda olmazsa bozulmadan ulaşır öyle umuyorum :) Bozulmayan poğaça tariflerinede bakacağım teşekkürler :)

Aynen öyle canım benimki paralı asker. Teşekkür ederim tekrar bakacağım buna :)

Olsun canım, geç olsun güç olmasın. İnşallah sende bende en yakında kavuşuruz sevdiceklerimize :KK200::KK200:

Doğru söylüyorsunuz korunaklı sarmalıyım. Bide profiterol çok seviyor burda bi pastanenin çok farklı ve güzel ondan alıp sarıp sarmalasam bozulurmu kı acaba kremasi ekşir mi havalarda soğuk ama? Yok sarmayı pişirebileceğini pek sanmıyorum :))

Kız amma abarttın bence atla uçağa yanına git orda yaparsın bu söylediklerini hemde daha az maliyeli :KK70:

Sarmayi ben 12 saat otobus yolculugunda götürmüştüm bagajda bozulmustu :KK43: Onun disinda dusunceleriniz çok guzel ama oyle duz bir sekilde koymayin. Mesela bir paket yapin icine zencefil kucuk paket bal koyun yanina da bir kagida sifali tarif diye madde madde tarifinizi yazin. Her hediyenizi ayri paket yapip icine tatlis notlar yazin. Onemsiz gorunse de sevgilinizden uzaktayken cok farkediyor boyle kucuk seylerin dusunulmus olmasi

Kız amma abarttın bence atla uçağa yanına git orda yaparsın bu söylediklerini hemde daha az maliyeli :KK70:

Ah nasıl istiyorum gitmeyi bir bilsen canım :) Gitsem hiç bilmiyorum askeriyeye giricem hiç tanımadığım erkeklerin içine yakın bi arkadaşıyla iletişim kurup gitmeyi çok düşündüm aslında ama benimki biraz fazla korumacı böyle şeylere çok kızar gitsem kötü oluruz biliyorum :KK43:

Sarmayi ben 12 saat otobus yolculugunda götürmüştüm bagajda bozulmustu :KK43: Onun disinda dusunceleriniz çok guzel ama oyle duz bir sekilde koymayin. Mesela bir paket yapin icine zencefil kucuk paket bal koyun yanina da bir kagida sifali tarif diye madde madde tarifinizi yazin. Her hediyenizi ayri paket yapip icine tatlis notlar yazin. Onemsiz gorunse de sevgilinizden uzaktayken cok farkediyor boyle kucuk seylerin dusunulmus olmasi

Gerçekten mi? Yaz mıydı acaba siz yolculuk yaptığınızda? Yok bende düz bir şekilde koymayı düşünmüyorum dediğiniz gibi minik minik notlar yazıcam her gönderdiğimin üzerine :)

Yemeği muhafaza edersen herşey muazzam görünmüş olur.
Onu dinlediğini ve anladığını gösterir aşkından önce ki bu daha olması gereken hissiyat ona göre.
Emin'im çok mutlu olacaktır, çünkü çok ihtiyacı var..
Hayırlısıyla daha nice mutlu yaşlara girin birlikte Hoppa

Ah nasıl istiyorum gitmeyi bir bilsen canım :) Gitsem hiç bilmiyorum askeriyeye giricem hiç tanımadığım erkeklerin içine yakın bi arkadaşıyla iletişim kurup gitmeyi çok düşündüm aslında ama benimki biraz fazla korumacı böyle şeylere çok kızar gitsem kötü oluruz biliyorum :KK43:

Tabiki kimseyle iletişim kurma hoş olmaz..
Sen daha iyi bilirsin paketle gitsin :21:

X