- 13 Ekim 2016
- 3.195
- 39.734
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
slm canim.. bende gectim o yollardan :)
benim kargolarim hic gec gitmedi, taa Belçikadan 1 haftada ulasiyordu eline. Adresin uzerine bulundugu birligi kocaman yazarsan sorun cikmaz.
Ben sana gonderdiklerimi sayayim belki fikir olur sanada:
- postallarinin icine yumusak silikon taban aldim (en cok buna sevinmisti cunku cok agir ve sert icleri)
- çikolata gonderdim bol bol arkadaslariyla acip yediler bi güzel (gonderdigim paketi artik taniyolardi arkadaslari, yengemiz busefer neler gondermis diye paketin etrafina üsüsürlermis)
- bogazi agirir diye pastil aldim (ilac kullanmayi hic sevmez cunku, hasta arkadaslarina da verirdi)
- bere ve boyunluk almistim once bi kac gun ben taktim sonra gonderdim, atkidan falan daha etkili (kendin örebiliyorsan daha iyi)
- ic camasirlari, corap fln gondermistim
- safak cizelgesi yapmistim (uzerine resmimizi cizdim istersen bulup gonderebilirm ozelden)
- kitap okumayi sever, once ben kitabi okudum begendigim yerlerini isaretledim gondermistim oda cok hosuna gitmisti :)
Cok özel seyler gonderemiyordum malum kontrol ediliyordu ve arkadaslarinin yaninda acmak zorunda kaliyo diye :) son 2 kargosunu komutani hic kontrol bile etmemisti oda nasipleniyodu cikolatalardan cunku
Simdilik bunlar geldi aklima, aklima geldikce yazarim canim :)[/QU
Çok romantikmiş yaaa evlendiniz mi