Hediye sorunu

Sevimli_panda

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
210
96
13
34
Iyi aksamlar hanimlar ben sevdicegime bir supriz yapip gunes gozlugu almak istiyorum ama bu gozluk caminin degismesi lazim cunku kendisi numarali gunes gozlugu kullaniyor bunun fark ucreti ne kadar olur bilgidi olan bana bir yardim etsin dogum gunu yaklasiyor :)

yeni yaptırdım.sirkeci'de bir yerde, 60.tl aldılar.başka yerlere de sormuştım.150 diyende oldu.
ama haberiniz olsun.markalı bir gözlük alacaksanız,camlar boşa gidiyor.sadece çerçeveye para vermiş oluyorsunuz.

yeni yaptırdım.sirkeci'de bir yerde, 60.tl aldılar.başka yerlere de sormuştım.150 diyende oldu.
ama haberiniz olsun.markalı bir gözlük alacaksanız,camlar boşa gidiyor.sadece çerçeveye para vermiş oluyorsunuz.
Evet markali alacaktim peki bu markanin cercevesini bulabiliyormuyiz acaba belki o daha uugundur biliyormusinuz :)

Teşekkürler sivri zeka arkadaşım :) gece vakti nereden bulayim gozlukcu simdi aklima geldi o camlarin degisecegi bi sorayim dedim oku gec
Çok fazla yorum gelmediğine göre çoğu kişi benimle hemfikir sanırım zekii arkadaşım:) mesaj yazınca konun üst sıralara geçiyor yani teşekkür etceğinee :). Neyse iyigeceler tatlım

Istedigi marka belli ama numaralarini bi sekilde ogrenirim ben ama onun istedigi modeli almak iistiyrum ben nasil yapsam bilemedim simdi
Tamam istediği model için camlarını numaralı yaptırmak istediğinizi söyleyeceksiniz.
Camın özelliğine göre tabi ki fiyatı değişecek.

boş verin siz ben cevap vereyim.boş çerçeve yok,ya da ben bilmiyorum.ben lacoste güneş gözlüğü aldım.gözlerim bozuk olduğu için,numaralı yaptırdım.birkaç yerden fiyat aldım.150-60 arasıydı.60 tl olanına yaptırdım ama orijinal camlar gitti.
yaptırırsanız orijinal camlarınızı isteyin.benimkini atmışlar,öyle dediler,pek inanmadım ama.

Tamam ozaman haklisiniz isterim benimkiler bozuk degil ayni model kendiminki cizilince taktiririm:d cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…