Hediye seçememem krizi

ben sayayım sız begenırsenız ıcınden secersınız

kendısı ıcın yanı kendı ısmıne ozel ajanda kalem kartvızıtlık set
tablo
kendı ısmıne ozel tavla
saat
cuzdan ve anahtarlık setı
tasarım kupa bardak
model araba-ucak
calısıyorsa ofısı varsa masasına koyabılecegı ılgınc degısık bı obje

ben esıme bunları almıstım

Online sitesinden baktim begenmedim
Ama tabi gs storeye direk gidersen bulursun.
Birde ben gecen gittigimde dolastim baya
Cok guzel bileklikler var
Kutunun icine bir tane de bileklik alip
Atabilirsin, oda benden olsun gonlumden koptu :)

Bileklik de harika fikir, sever aslında :)

Ay iyi ki yazmışım buraya, sınava hazırlanirken hic bir fikir gelmiyodu aklıma simdi milyorlarca secenek olusuyor :)

Çalışsa, ama daha çalışmıyor.

Tasarım kupayi nerden bulmustunuz acaba ya? :)

Çalışsa, ama daha çalışmıyor.

Tasarım kupayi nerden bulmustunuz acaba ya? :)
cıceksepetı
tshıo
buldumbuldum gıbı sıteler var oralardan getırtıyorum ben o an hangısı denk duserse :)
dekorazon da da degısık seyler gormustum hala varmı bılemedım sımdı

cıceksepetı
tshıo
buldumbuldum gıbı sıteler var oralardan getırtıyorum ben o an hangısı denk duserse :)
dekorazon da da degısık seyler gormustum hala varmı bılemedım sımdı

Evet mantıklı :) pek internetten alışveriş yapmadığım için aklıma gelmedi tabiki..

Cok cok teşekkür ederim :)

Ben spor bir ayakkabı almış ve kutusunun içine " bana her zaman ayn aşk ve hevesle yürü" yazan bir not bırakmıştım. Doğum gününde de ağaç dikmiştim onun adına. Tabii arada fonksiyonel hediyeler de aldım gömlek falan ama genelde anlamlı olacak şeyler yapmaya çalıştım.

Ağaç dikmek ve o yazdığınız not gerçekten çok hoş olmuş. :) ağaç dikmeyi ileride yapmak üzere hafızama atıyorum :)

Bileklik de harika fikir, sever aslında :)

Ay iyi ki yazmışım buraya, sınava hazırlanirken hic bir fikir gelmiyodu aklıma simdi milyorlarca secenek olusuyor :)

Erkege ozel, romantik hediye gitmiyor zaten
Direk ihtiyaca yonelik calisacaksin :)

Mesela gecen dogum gununde sirt cantasi aldim, hali saha maclari oluyor kullaniyor
Baya sevindi :)
Evlilik yil donumunde
Krampon almistim.

Sort, tisort takim.
Kendisi fenerbahceli fermuarli swetleri var
Onlardan almisligim var.
Sana onerdigim sekilde
Ikili ev giyimi, ev ayakkabisi.
Saatinin yanina ince bileklik secerim genelde :)

Erkekler kadinlar gibi degil ki.
Bize bir ayicik alirlar onla yatar onla kalkariz. Sariliriz falan.
Erkek alir atar gardirobun uzerine
Kalir orda garibim :)

Öyle de adam hep romantik biseyler yapmaya uğraşıyor arada bana da laf çarpıyor aah ah bi romantizm göremiycem mi ben diye. 1-2 kere yapaym da sonra yine ihtiyaca binaen çalışmalara devam

Öyle de adam hep romantik biseyler yapmaya uğraşıyor arada bana da laf çarpıyor aah ah bi romantizm göremiycem mi ben diye. 1-2 kere yapaym da sonra yine ihtiyaca binaen çalışmalara devam

Ahahah
O kutu icinde ihlamur falan cok tuttum bak
O cok romantik oradan yuru sen :)

Hadi kolay gelsin mutlulugunuz daim olsun.

Biz 3 yıl ayrı şehirlerde yaşadık, uzaktık bayağı.. Bir defasında kışa girerken ona kış paketi hazırlamıştım. Hırka, atkı, beresinden tut da bitki çayları, vicks, vitaminler, sıcak çikolatalar ve daha pek çok şey doldurmuştum. Gerçekten çok mutlu olmuştu :)

ya hani bizim küçükken hep bir bebek istedik ve ailemiz onu almadı içimizde ukte kaldı ya erkeklerinde öyle motor kamyon işte uçak gemi gibi istekleri var onu bulursan öğrenirsen laf arasında çok mükemmle olur bence :))

Benim eşim fotografla uğraşıyor onla ilgili ne alsam bayılır heralde.h iç mi yok ilgi alanı birşeyler bulunur o zaman alınacak.eger orgu işinde becerikliysen kışın kullanmaya kaskol orebilirsin mesela.

Mühendis ise bir küçük t cetveli bulabilirseniz yanına da kasklı minyon bir mühendis biblo :)
Hoşuna gidebilir.

Sanırım kış paketini sevecek gibi duruyor ilk etapta :)

Ya aslında bu da olabilir çevremdeki bikac erkek arkadasim da cok seviyo böyle seyleri :)

Benim eşim fotografla uğraşıyor onla ilgili ne alsam bayılır heralde.h iç mi yok ilgi alanı birşeyler bulunur o zaman alınacak.eger orgu işinde becerikliysen kışın kullanmaya kaskol orebilirsin mesela.

Örgüyü deniycem de pek ümitli degilim. :)

Mühendis ise bir küçük t cetveli bulabilirseniz yanına da kasklı minyon bir mühendis biblo :)
Hoşuna gidebilir.

Bu gerçekten çok çok hoş bir hediye olabilir. Özel olarak arıyım bunları insallah bulabilirsem :) ama bhnu gördüğünde yüzünün ifadesi gözümün önüne geliyor adeta :)

Bana geri kalan her sey klasik geldi.

Çok farklı bir fikir geldi mi bilmiyorum ama kıyafettir, aksesuardır, atkı bere hep alınabilecek şeyler.

Kendi mesleğiyle ilgili böyle bir sey güzel olur.
Okulu bitip işe başladığında masasına koyar ve hep o anı hatırlar :)

Ben sevgilime kitap hazirliyorum, egitim kitabi dil uzerine, yabanci dil ogrenmek istiyordu ve ben ona bu konuda bir jest yapmak istedim, birde nutella etiketleri isimlerimiz yazili, simdilik planlarim bu sekilde.. simdiye kadar parfum ve tee-shirt aldim.. bakalim daha neler alcaz.. adam romantik degil, bir cicek almadi bana.. ama hediye aldi hakkini yigemem ... amannnn almasin cicek be yahu ..

Kış kutusu fikri geldi, kışı iyi geçirmek için. :) sonra tasarım kupa, takımının evde giymek icin alt üst kıyafet takımı, isveç çakısı, uzaktan kumandalı helikopter/gemi/araba .. :)

Dediğiniz biblolara bakıcam ama muhakkak, hatta kendi meslegimle ilgili de bi tane alırım 2sini veririm yanyana dururlar :)

Ben de merak ediyorum bakalım neler alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…