- 8 Ağustos 2015
- 518
- 263
- 53
- 34
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
atkı doku yada kulaklıklı bere ısınır fena mı?
Demişsin ya hani ; Ben istiyorum ki hani kızlara çiçek cikolata alınır da cok mutlu oluruz yaerkeklere de var mıdır bu tarz şeyler?
Benim gördüğüm kadarıyla etrafımdaki erkekler sevgilim de dahil tuttuğu takımın herhangi birşeyi hediye olarak alınca cidden gözlerinin içi gülüyor :)) takımın forması,poları vs. ne olursa. Yani ben ne zaman erkek arkadaşımı çok mutlu etmek istesem giriyorum gs story e hiç tereddütsüz çocuk gibi mutlu oluyor :)
Tabi erkek arkadaşın fanatik değilse takımla falan pek işi yoksa olmaz tabi :)
Bulmaca hazırlayabilirsin
Elektronik aletlerden olabilir
Günümüzün en önemli varlığı hard disk olabilir
Uzaktan kumandalı yetişkin oyuncaklarından olabilir
Arabası varsa büyük şehirdeyseniz malum sitelerden full araba bakımı satın alıp hediye edebilirsin
İsveç çakısı kimsenin hayır demeyeceği bir seçenek
Şimdilik bu kadar aklıma geldi
Atkı öremiyorum, biraz ugrastim da yamuk yumuk bir sey oluyor. :) bere de takmıyor beyimiz..
Aslında fanatik sayılabilir ben de bi gireyim takımının dükkanına :)
Olur olur, en olmadı evinde giter pijama niyetine :)
Oyuncak evet aslında :)
İsveç çakısının nesi var ben bilmiyorum, yani niye sevinsin? Gerçekten bilmedigim icin soruyorum :)
Her derde devaAtkı öremiyorum, biraz ugrastim da yamuk yumuk bir sey oluyor. :) bere de takmıyor beyimiz..
Aslında fanatik sayılabilir ben de bi gireyim takımının dükkanına :)
Olur olur, en olmadı evinde giter pijama niyetine :)
Oyuncak evet aslında :)
İsveç çakısının nesi var ben bilmiyorum, yani niye sevinsin? Gerçekten bilmedigim icin soruyorum :)
Kitap. Tasinabilir sarj aleti falanda alabilirsin :)
Kahve seviyorsa french press ya da mocha yapmak icin o ikili seylerden oluyor (adini bilmiyorum), yanina da bir paket guzel bir kahve ve degisik bir cikolata.
Bir de şeyler var, film ve dizilerin oyuncakları. Ben biriktiriyorum onlardan. Game of Thrones olur, Lord of The Rings olur, Harry Potter, Back to the Future olur, Star Wars olur... Böyle çok sevdiği bir şey vvarsa onlardan alınabilir. Bana alsın diye adamın başının etini yiyorum daha almadı du bakalım.
Şöyle bişiler:
https://www.google.com.tr/search?es...ahUKEwigo_PTytjPAhUoKcAKHYOODzgQBQgaKAA&dpr=1
Her derde deva
Bir ömür işine yarayacak ufak ama becerikli bir alet
Cay icin de var benzer aletler, aromali caylar alirsin yanina da, kuru meyveler atistirmalik. Hahah israrci esnafa dondum :)
Forma? Hangi spora ilgi duyuyorsa artık.. Ben şu an harıl harıl amerikan futbolu forması bakıyorum.
Hahaha maşallah seninkinin her şeyi tastamam :)Çay iyi fikir gercekten de, tam olarak nasıl aletler bunlar ? :)
Yeni forma aldı daha 1 hafta falan oldu. Şaka gibi di mi
Hahaha maşallah seninkinin her şeyi tastamam :)
Tea press pot yaz google amcaya, o resimlerdeki cam demlik ici filtreli olanlardan cayci/kahvecilerde bulursun, ikeada var mesela, bende de porseleni var. French press cay icin de kullaniliyor bu arada. Hah bak yanina da limon koy bir tane, esprili olur:)
Hangi takimliysa gir tukkanina
Alt ust takim al evde giyebilecegi
Birde ev ayakkabisi tamamdir.
Onumuz kis totosunu, ayaklarini sicak tutsun.
Yanina da arkadasin dedigi gibi
Bir kutu cok seker olur
Hani icine ihlamur falan demis ya :)
Sen birde salep koy
Kombine uysun.
Allah allah allah allahne güzel fikirler geliyor ya
Insallah galatasarayli degildir
Simdi baktim kendimde gs li oldugum icin guzel bir sey yoktu.
Besiktas fener den umutluyum
Sonucta sari kirmizi erkege bir yere kadar guzel oluyor :d
Ben galatasaraylı oldugum icin yakistiriyorum sarı kırmızıyı
Ya evde giyecek nasıl olsa, mor-fuşya olsa nolur
Ama cidden de güzel bisey yokmuydu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?