Hediye önerisi

kajmer

Rot-balans gerekmekte:)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
86
0
86
Selam kızlar, 3 gun sonra 4.senemiz bitiyor.. nasıl bir hediye alsam?boshayallersmile

niklerimiz kardeşmiş :) canım bende evlilik yıldönümünü yeni atlatan birisi olarak oscar ödülü şeklinde sen dünyanın en mükemmel eşisin diye yazı ile birde şiir yazdırdım üstüne maliyeti çok uygun 45 liraya goggleden yaz oscar ödüllü hediye diye çıkar sanırım şimdiden tebrik ederim nice mutlu yıllara

4 sene olmuş canım maşallah en iyi hediyeyi sen bilirsin tabii..
genelde erkeklere parfüm kazak eşofman vs. tarzı şeyler alınır hep..
ama ben kk da okumuştum 5 duyu organına hitap edecek hediyeler hazırla ben içimi döke döke hazırladım ama kavgalıydık sağolsun benim odun aldı başını deplasmana maç izlemeye gitti elimde patladı hepsi..belki senin işine yarar..
görme... renkli postitlere seni seviyorum çünkü .......... diye bir dünya şey yazmıştım hepsini içimden gelerek duvara yapıştırcaktım bi de resimlerimizden kolaj yapmıştım harika olmuştuu..
duyma.. en güzel aşk şarkılarından bi cd hazırlamıştım.. bi de masal yazıp okumuştum onun için cdnin sonunda.. (masal çok severim her akşam 1 tane anlattırırım ona bu sefer de benden olsun demiştim..
tatma.. kalpli kurabiyeler yapıp çikolata sosu ile her birine harfler yazıp seni seviyorum oluşturmuştum :)
yemek de yapcaktım ama dedim ya plan suya düştü..
koklama.. parfüm almıştım ona
dokunma.. eşofman takımı almıştım her akşam eve geldiğinde üzerinde benden bişey hissetsin diye..
hepsine notlar falan yazcaktım iştee fln fln neyse sonunda benimki eşofman takımıyla idare etmek zorunda kaldı diğerlerini söylemedim bile bi gün hakederse yaparım saklıyorum hepsini hala..
umarım güzel geçer yıldönümünüz.. maşallahh diyorum tekrar..

canım bizde 4.yılımıza girdik.ben ikimizin görntülerinden oluşan video klip yapmıştım fon müziği eşliğinde.çok beğendi.böyle özel bişey yaparsan daha çok sevinir bence..Allah mutluluğunuzu bozmasın,nice yıllara...

inci çok iyi düşünmüşsün aslında.

ben 4. yılımızda hiç bişey almadım yapmadım hatırlayamadım tatlım :(
:P çok odunum..

tebrikler nice güzel yıllara
ihtiyacı olan birşey alın,benim eşimin takım çantasına ihtiyacı vardı,
nelerden hoşalanır,duygusal şeyler hazırla demiş bazı arkadaşlar,onlarda güzel,ama eşinin soyutmu somutmu şeylerden hoşlanır sen daha iyi bilirsin

VALA CANIM YILLAR İLERLEDİKÇE ARTIK İNSANLAR HEDİYEDEN ÇOK İHTİYAÇLARI GÖZ ÖNÜNE ALIYOR.. BENCE İHTİYACI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜN BİŞEY ALMASIN ÖRNEĞİN Bİ KAZAK YADA Bİ AYAKKABI OLABİLİR :)zemuszemus

Back